Anderson Kevin

Anderson Kevin

37
muž
JAR
Datum nar.:
18. 5. 1986
Výška:
203 cm
Váha:
94 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 623. / 5.
čtyřhra: - / 58.

Český tenista projde kvalifikací US Open. V závěrečném kole se střetnou Menšík a Kolář

US OPEN - Kvalifikaci US Open druhý den po sobě výrazně komplikoval déšť a oproti původnímu plánu se bude muset dohrávat v sobotu. Skvěle se s těžkými podmínkami vypořádávají čeští tenisté, kteří si už zajistili minimálně jedno další místo v hlavní soutěži. I ve svém druhém vystoupení totiž v New Yorku uspěli Jakub Menšík (17) a Zdeněk Kolář (26), kteří v závěrečném kole svedou vzájemný souboj o start na posledním grandslamu sezony. Ve třetím kole je také Tomáš Macháč (22), jenž vyřadil bývalého finalistu Kevina Andersona z JAR.

Anderson v 37 letech obnovuje kariéru. Vrátí se na trávě v Newportu

Rok a dva měsíce po ukončení kariéry se bývalý grandslamový finalista Kevin Anderson vrátí na okruh ATP. Sedmatřicetiletý Jihoafričan přijal divokou kartu na travnatý turnaj v Newportu, který se bude hrát od 17. července. Oznámili to američtí organizátoři.

Zahrál si dvě grandslamová finále. Dnes Jihoafričan Anderson ukončil kariéru

Někdejší finalista Wimbledonu a US Open Kevin Anderson oznámil konec kariéry. Pětatřicetiletý Jihoafričan, jenž kvůli častým zraněním nikdy zcela nenaplnil svůj potenciál, o svém rozhodnutí informoval na sociálních sítích.

Skvělý Kyrgios dorazil Rubljova kanárem, Zverev zdolal Čoriče

ATP MIAMI - Australan Nick Kyrgios na Masters 1000 v Miami smetl po skvělém výkonu 6-3 6-0 světovou sedmičku Andreje Rubljova a potvrzuje formu z Indian Wells. Ve třetím kole je také Němec Alexander Zverev, který zdolal ve třech setech Chorvata Bornu Čoriče.

Isner 'doma' v Dallasu vyhrál tie-breakovou bitvu s Andersonem a přerušil sérii porážek

ATP DALLAS - Třetí nasazený John Isner na domácím halovém turnaji ATP 250 v Dallasu udolal v zápase plném es (30-26) a bez jediného brejku 6-7 7-6 7-6 Kevina Andersona. 36letý Američan jen pár stovek metrů od svého bydliště přerušil sérii čtyř porážek a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 9-5.

Ve Vídni stále nepokořen. Murray na třetí pokus zdolal Hurkacze a má první letošní skalp hráče Top 10

ATP VÍDEŇ - Andy Murray vyhrál i svůj celkově 9. zápas na halovém turnaji ATP 500 ve Vídni. Do letošního ročníku britský šampion z let 2014 a 2016 vstoupil výhrou 6-4 6-7 6-3 nad světovou desítkou Polákem Hubertem Hurkaczem, kterému oplatil letošní porážky ze Cincinnati a Mét a teprve podruhé od května 2017 zaznamenal skalp hráče Top 10.

Veselý na US Open počtvrté v řadě skončil v prvním kole, letos prohrál bitvu s Andersonem

US OPEN - Jiří Veselý už počtvrté v řadě na US Open skončil hned v prvním kole, přestože dnes ani jednou neztratil podání. Jediný český zástupce ve dvouhře mužů letošního ročníku po více než čtyřech hodinách boje podlehl bývalé světové pětce a finalistovi z roku 2017 Kevinovi Andersonovi.

Krejčíková je po triumfu v Praze českou dvojkou a světovou jedenáctkou

Barbora Krejčíková se po triumfu na Livesport Prague Open posunula na 11. místo žebříčku WTA. Bývalá deblová světová jednička tak znovu vylepšila své maximum, dostala se před Petru Kvitovou a je novou českou dvojkou. Polepšila si i Tereza Martincová, finalistka podniku v pražské Stromovce.

Anderson ovládl trávu v Newportu a po dvou a půl letech získal titul

ATP NEWPORT - Kevin Anderson ve svém prvním finále od předloňského ledna, kdy triumfoval v Puné, zdolal 7-6(8) 6-4 domácí senzaci Jensona Brooksbyho, který nikdy předtím nehrál na trávě ani nevyhrál zápas na turnajích ATP. Pětatřicetiletý Jihoafričan ve svém jubilejním 20. souboji o titul získal svou sedmou trofej.

Anderson v Newportu vyhrál maraton s Bublikem a je poprvé od ledna 2019 ve finále. O titul se utká s domácí senzací Brooksbym

ATP NEWPORT - Kevin Anderson na trávě v Newportu po téměř třech hodinách boje udolal předloňského finalistu Alexandera Bublika, přestože prohrával o set a brejk, a poprvé od triumfu v lednu 2019 v Puné postoupil do finále. Pětatřicetiletý Jihoafričan se pokusí svou finálovou bilanci 6-13 vylepšit proti domácímu mladíkovi Jensonovi Brooksbymu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist