Aoyama Shuko

Aoyama Shuko

36
žena
Japonsko
Datum nar.:
19. 12. 1987
Výška:
154 cm
Váha:
53 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 182.
čtyřhra: 20. / 4.

Letos už 10-0. Krejčíková se Siniakovou v Indian Wells postoupily do finále

WTA INDIAN WELLS - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková na turnaji WTA 1000 v Indian Wells přehrály 6-4 6-2 japonskou dvojici Šuko Aojamaová a Ena Šibaharová, vyhrály i 10. letošní zápas a postoupily do finále. České favoritky v něm budou usilovat o 15. společný titul.

Krejčíková se Siniakovou vyhrály čtvrtý grandslam v řadě! Titul obhájily poprvé

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková jako teprve čtvrtý pár v Open éře nenašly přemožitelky již na čtvrtém grandslamu po sobě a slaví celkově sedmý triumf na turnajích 'velké čtyřky'. Ve finále Australian Open si poradily s Japonkami Šúko Aojamaovou a Enou Šibaharovou, vůbec poprvé v kariéře spolu obhájily titul a zařadily se mezi deblové legendy.

Aojamaová se Šibaharaovou vyhrály debl v Miami a slaví svůj největší triumf

WTA MIAMI - Šuko Aojamaová s Enou Šibaharaovou vyhrály deblovou soutěž v Miami. Japonské duo ve finále porazilo 6-2 7-5 domácí Hayley Carterovou a Brazilku Luisu Stefaniovou a získalo šestou společnou trofej. Pro obě se jedná o největší triumf v kariéře.

Hlasujte v únorových anketách WTA. Ocenění mohou získat Strýcová s Hsieh

Stejně jako každý měsíc i za únor mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh, Strýcová může získat ocenění také v anketě Úder měsíce.

Voráčová ve Washingtonu ukončila čekání na 10. deblový titul!

WTA WASHINGTON - Renata Voráčová ukončila tři roky dlouhé čekání na svůj jubilejní 10. deblový titul z turnajů WTA. Třiatřicetiletá Češka ho vybojovala na tvrdém povrchu ve Washingtonu společně s Japonkou Shukou Aojamaovou, když ve finále porazily 6-3 6-2 kanadsko-americké duo Bouchardová/Stephensová.

Venus otočila finále s Wozniackou a je čtvrtou nejstarší vítězkou turnaje WTA

WTA AUCKLAND - Venus Williamsová slaví na Novém Zélandu svůj 46. singlový titul. Ve finále dvou bývalých světových jedniček proti Caroline Wozniacké prohrála set a byla brejk dole, vývoj však otočila a vyhrála i šestý vzájemný souboj. Stala se tak historicky čtvrtou nejstarší vítězkou turnaje WTA ve dvouhře.

Voráčová v Ósace ukončila dvouleté čekání na 9. deblový titul

WTA ÓSAKA - Renata Voráčová si k pondělním 31. narozeninám nadělila pěkný dárek v podobě 9. deblového titulu na okruhu WTA. na který čekala od léta 2012. Společně s domácí Shuko Aoyamaovou vyhrály z pozice nenasazených hráček turnaj v japonské Ósace, když ve finále smetly španělsko-německo duo Arruabarrenaová/Mariaová.

Stosurová zatím úspěšně bojuje o třetí titul z Ósaky i o Turnaj šampionek

WTA ÓSAKA - S cílem získat první letošní titul a kvalifikovat se na Turnaj šampionek bojuje Samatha Stosurová tento týden na oblíbeném turnajiv japonské Ósace. Dnes postoupila do čtvrtfinále, když její soupeřka Jarmila Gajdošová utkání druhého kola kvůli zranění kotníku nedohrála.

Voráčová v Ósace prohrála se svou deblovou partnerkou Aoyamaovou

WTA ÓSAKA - Renata Voráčová si v japonské Ósace svou první letošní výhru na turnaji WTA nepřipsala. Zkušená Češka prohrála v úvodním kole hladce ve dvou setech s domácí Shuko Aoyamaovou, s níž krátce poté postoupila alespoň do 2. kola čtyřhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist