Arguello Facundo

Arguello Facundo

31
muž
Argentina
Datum nar.:
4. 8. 1992
Výška:
178 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 104.
čtyřhra: - / 124.

Berdych bez problémů postupuje, čeká ho duel se Štěpánkem

Souboj dvou českých tenistů zažije letošní French Open, na němž dnes svůj první zápas zvládli Tomáš Berdych i Radek Štěpánek. Čtvrtý hráč světa neztratil s Japoncem Nišiokou ani jednou své podání a po výhře 6-0 7-5 a 6-3 postoupil do druhého kola. V něm se utká se Štěpánkem, který ve čtyřech setech porazil Chorvata Dodiga.

Nervózní Nadal zvládnul svůj první zápas v Buenos Aires po deseti letech

ATP BUENOS AIRES - Rafael Nadal dokázal po pár dnech zapomenout na nečekanou porážku z Ria a svůj první zápas v Buenos Aires po deseti letech po počátečním rozkoukávání zvládnul. Domácího Arguella dorazil kanárem a postoupil do čtvrtfinále.

Na trávě ve větrném Newportu postupují Isner, Mahut i Hewitt

ATP NEWPORT - Tenisté na travnatém turnaji v Newportu bojují s odlišnými podmínkami, než na které byli zvyklí v Anglii. Včera se navíc museli vypořádat s větrem, své úvodní zápasy ale zvládli domácí dvojnásobný šampion John Isner, obhájce titulu Nicolás Mahut i po boji i finalista posledních dvou ročníků Lleyton Hewitt.

Pavlásek si připsal cenný skalp, v Prostějově postupují i Štěpánek, Rosol a Veselý

CHALLENGER PROSTĚJOV - Všichni tři nasazení Češi dnes zvládli své úvodní vystoupení na domácím challengeru v Prostějově. Hladce postoupili Lukáš Rosol a Jiří Veselý, po obratu uspěl i nejvýše nasazený Radek Štěpánek. Premiérový skalp hráče Top 100 si připsal devatenáctiletý Adam Pavlásek.

Štěpánek začne proti Argüellovi i v Prostějově. Robredo nedorazil, dva Češi už vypadli

CHALLENGER PROSTĚJOV - Radek Štěpánek si na úvod prostějovského challengeru zopakuje bitvu z Paříže s Argentincem Facundem Argüellem. Trojnásobnému vítězi Czech Open přidělil los pro první kolo soupeře, kterého před týdnem v 1. kole Roland Garros porazil v pěti setech poté, co úvodní dva prohrál.

Štěpánek prošel na Roland Garros po pěti letech do 2. kola, postupuje i Berdych

Radek Štěpánek postoupil jako první z Čechů do druhého kola grandslamového Roland Garros, musel však svést pětisetovou bitvu. Pětatřicetiletý daviscupový reprezentant otočil duel s Argentincem Facundem Argüellem, kterého po třech hodinách a 31 minutách udolal 6-7 3-6 6-4 6-3 6-2. Jen dvě hodiny se na kurtu zdržel Tomáš Berdych, který porazil Petera Polanského 6-3 6-4 6-4.

1. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká Berdycha, Štěpánka a Cetkovskou

Tomáš Berdych, Radek Štěpánek a Petra Cetkovská zasáhnou jako první z českých tenistů do letošního French Open. Na pařížské antuce začne program úvodního hracího dne v 11:00 a fanouškům se představí mimo jiné i obhájkyně titulu Američanka Serena Williamsová či vítěz z roku 2009 Švýcar Roger Federer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist