Babos Timea

Babos Timea

30
žena
Maďarsko
Datum nar.:
10. 5. 1993
Výška:
179 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 180. / 25.
čtyřhra: 60. / 1.

Nosková začala sezonu opět výhrou po odvrácení mečbolu. V Brisbane udolala Babosovou

WTA BRISBANE - Linda Nosková (19) znovu po roce zahájila sezonu vítězstvím po odvrácení mečbolu. Letos na turnaji WTA 500 v Brisbane česká teenagerka odstartovala výhrou nad bývalou nejlepší deblistkou světa Tímeou Babosovou (30). Z kvalifikace rozehranou o jedenáct let starší Maďarku udolala po více než třech hodinách boje 5:7, 7:6, 7:6, přestože nevyužila ani jeden z devíti brejkbolů. Ve druhém kole vyzve Rumunku Soranu Cirsteaovou.

Bouzková si v Charlestonu poradila s Babosovou a úspěšně vstoupila do antukového jara

WTA CHARLESTON - Marie Bouzková úspěšně vstoupila do letošního antukového jara. Nasazená sedmnáctka si na zelené antuce v Charlestonu bez ztráty setu poradila s deblovou světovou trojkou Tímeou Babosovou z Maďarska, přestože ve druhé sadě prohrávala už 0-4 a 3-5. O postup do osmifinále se utká s Australankou Ajlou Tomljanovičovou.

18letá Dánka Tausonová v Lyonu vyřadila nasazenou jedničku Alexandrovovou

WTA LYON - Jekatěrina Alexandrovová na akci WTA 250 v Lyonu roli největší favoritky nepotvrdí. Nasazená jednička ve francouzské hale skončila hned v prvním kole po porážce s osmnáctiletou dánskou kvalifikantkou Clarou Tausonovou, která si připsala již sedmou výhru v řadě.

Vítězkami říjnových anket WTA jsou Šwiateková, Babosová s Mladenovicovou a Podoroská

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky říjnových anket. Hráčkou měsíce se stala senzační šampionka letošního French Open Iga Šwiateková, kategorii Deblový pár měsíce ovládly vítězky antukového grandslamu Tímea Babosová s Kristinou Mladenovicovou a hlasování o průlom měsíce vyhrála po senzačním postupu do semifinále French Open Nadia Podoroská. Hlasování o úder měsíce v říjnu neproběhlo.

Hlasujte v říjnových anketách WTA. Mezi nominovanými je Krejčíková

Stejně jako každý měsíc i za říjen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce a největší průlom měsíce, boj o nejlepší úder měsíce v říjnu vyhlášen nebyl. V kategorii Průlom měsíce můžete hlasovat pro Barboru Krejčíkovou.

Hlasujte v zářijových anketách WTA. Ocenění mohou získat Karolína Plíšková a Strýcová

Stejně jako každý měsíc i za září mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh, úder měsíce může vyhrát Karolína Plíšková.

Babosová s Mladenovicovou opět po roce dobyly French Open. Francouzka se po těžkých týdnech neubránila emocím

FRENCH OPEN - Po čtyřhře mužů má French Open znovu po roce stejné vítěze i v deblu žen. Titul dokázaly obhájit Maďarka Tímea Babosová s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou, které ve finále porazily 6-4 7-5 chilsko-americké duo Alexa Guarachiová a Desirae Krawczyková.

Krejčíková se Siniakovou do finále French Open neprošly, s Babosovou a Mladenovicovou prohrály i potřetí

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou těsně prohrály i třetí vzájemný souboj s Tímeou Babosovou a Kristinou Mladenovicovou. Na loňské šampionky v semifinále French Open po dvouapůlhodinovém boji nestačily 2-6 6-4 5-7 a do svého prvního grandslamového finále od předloňských triumfů právě v Paříži a Wimbledonu nepostoupily.

V Dauhá si zahraje sedm Češek. Siniaková i Martincová prošly kvalifikací

WTA DAUHÁ - Na prestižním podniku WTA Premier 5 v Dauhá se nakonec představí sedm českých tenistek. Z kvalifikace se dostaly Kateřina Siniaková, která to dokázala druhý týden po sobě, a Tereza Martincová, jež si hlavní soutěž zahraje poprvé v sezoně. A vstoupí do ní proti stejné soupeřce, kterou dnes porazila.

Vítězkami lednových anket WTA jsou Keninová, Babosová s Mladenovicovou, Džabúrová a Wozniacká

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky lednových anket. Hráčkou měsíce se stala vítězka Australian Open Sofia Keninová, novou anketu Deblový pár měsíce vyhrály šampionky Australian Open Tímea Babosová s Kristinou Mladenovicovou. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Ons Džabúrová. Úder měsíce vyhrála nyní již bývalá dánská tenistka Caroline Wozniacká. Karolína Plíšková ani Barbora Strýcová na ocenění nedosáhly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist