Bacsinszky Timea

Bacsinszky Timea

34
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
8. 6. 1989
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 36.

Bývalá světová devítka Bacsinszká ohlásila konec tenisové kariéry

Bývalá devátá hráčka světa Timea Bacsinszká oznámila konec tenisové kariéry. Dvaatřicetiletá Švýcarka kvůli potížím se zády nehrála už téměř dva roky. K jejím největším úspěchům patří stříbrná olympijská medaile z Ria de Janeiro ve čtyřhře, kterou hrála s legendární krajankou Martinou Hingisovou.

Šarapovová si v Shenzhenu poradila s Bacsinszkou, Sabalenková měla namále

WTA SHENZHEN - Nasazeným tenistkám se v čínském Shenzhenu nedařilo. První kolo dnes zvládla jen hvězdná Ruska Maria Šarapovová a nasazená jednička Aryna Sabalenková z Běloruska, i když měla hodně namále s Němkou Tatianou Mariaovou.

Plíšková v Tianjinu smetla Bacsinszkou a je potřetí v sezoně ve finále

WTA TIANJIN - Karolína Plíšková v čínském Tianjinu smetla za hodinu hry Švýcarku Timeu Bacsinszkou a potřetí v sezoně postoupila do finále, v němž letos ještě neprohrála. O celkově 12. titul si zahraje proti Francouzce Caroline Garciaové, která je letos ve finále poprvé.

Plíšková se v Tianjinu na čtvrtfinálovou výhru proti Boulterové nadřela

WTA TIANJIN - Karolína Plíšková si i při své druhé účasti na turnaji WTA International v čínském Tianjinu zahraje semifinále. Letos se do něj nejvýše nasazená Češka dostala po vydřené výhře 5-7 6-0 6-3 nad Britkou Katie Boulterovou, když celkem pětkrát přišla o své podání a ve třetím setu musela dohánět manko brejku.

Lugano přišlo o další domácí hvězdu. Po Bencicové se omluvila i Bacsinszká

Antukového turnaje WTA v Luganu se příští týden nezúčastní obě největší domácí hvězdy a bývalé hráčky Top 10. Po Bencicové se pořadatelům omluvila i Timea Bacsinszká, kterou na kurty nepustí zranění zápěstí.

Vondroušová v Miami nedopodávala zápas proti Yafan Wang

WTA MIAMI - Markéta Vondroušová poprvé po sérii čtyř turnajů nezvládla svůj úvodní zápas v hlavní soutěži. Při svém debutu na podniku WTA Premier Mandatory v Miami se sice proti z kvalifikace rozehrané Číňance Yafan Wang oklepala z prohraného setu a ve třetím podávala na postup, dorazit však soupeřku nedokázala a i vinou deseti dvojchyb vypadla.

Švýcarky do Prahy doprovodí i uzdravená Bacsinszká

FED CUP - Po zranění se vracející Timea Bacsinszká je v nominaci Švýcarek na souboj s českými tenistkami v 1. kole Fed Cupu. V týmu pro utkání, které se uskuteční příští týden v pražské O2 areně, figurují také Belinda Bencicová, Viktorija Golubicová a Jil Teichmannová. V roli trenérky má přijet Martina Hingisová.

Švýcarka Bacsinszká se po pětiletém vztahu zasnoubila

Timea Bacsinszká se na sociálních sítích pochlubila zásnubním prstýnkem. Osmadvacetiletá švýcarská tenistka, která kvůli operaci zápěstí a zranění stehna pět měsíců nehraje, kývla na nabídku ke sňatku po pětiletém vztahu příteli Andreasovi.

Bacsinszká se letos na kurty nevrátí, se zápěstím půjde na operaci

Švýcarka Timea Bacsinszká kvůli přetrvávajícím problémům s rukou ukončila sezonu. Bývalá světová devítka naposledy hrála ve Wimbledonu, ale další turnaje už neplánuje a podrobí se drobné operaci. Příští sezonu chce stihnout od začátku, na počátku února by pak měla být jedničkou Švýcarek pro fedcupový zápas na půdě českých tenistek.

Lotyška Ostapenková si k 20. narozeninám nadělila postup do finále Roland Garros!

FRENCH OPEN - Jelena Ostapenková na pařížské antuce zdolala ve třech setech Švýcarku Timeu Bacsinszkou a v den svých 20. narozenin postoupila poprvé do finále grandslamu. V něm narazí na přemožitelku Karolíny Plíškové Rumunku Simonu Halepovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist