Baker Brian

Baker Brian

38
muž
USA
Datum nar.:
30. 4. 1985
Výška:
191 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: - / 29.

Nešťastník Baker je znovu zraněný. Má utržený meniskus

Jako by si Brian Baker nevybral zdravotních problémů dostatek. Sedmadvacetiletý Američan, který se před rokem dokázal vrátit na kurty po sérii pěti operací, je znovu na minimálně čtyři měsíce mimo hru. Jeho premiéru na Australian Open ukončil praskl meniskus.

ATP v roce 2012, část II. Antukovým králem opět Nadal, Wimbledon dobyl posedmé Federer

Druhá část sezony se nese v duchu antukových turnajů a dvou grandslamů. Na antuce kraloval - jako už několik let předtím - Španěl rafael Nadal. Travnatý Wimbledon ovládl posedmé Roger Federer, který se vrátil i na post světové jedničky a překonal další rekordy. Životní výhru slavil Lukáš Rosol, stalo se toho ale mnohem více. Pojďme si to nejpodstatnější připomenout.

Del Potro má už Turnaj mistrů jistý, v Basileji je ve čtvrtfinále

ATP BASILEJ - Juan Martín Del Potro má po odhlášení Rafaela Nadala již jistou účast na Turnaji mistrů v Londýně. Potvrdila to ATP. Sám argentinský tenista má v posledních dnech dobrou formu, když po triumfu ve Vídni postoupil do čtvrtfinále v Basileji.

Štěpánek měl v Basileji nakročeno do 2. kola, vedení proti Bakerovi ale neudržel

ATP BASILEJ - Radek Štěpánek v úvodu halového turnaje v Basileji navázal na dobře zvládnutou kvalifikaci, jenže skvěle rozehraný zápas proti Američanu Brianu Bakerovi do vítězného konce nedotáhl a ve Švýcarsku skončil.

Almagro si zkomplikoval boj o Turnaj mistrů, prohrál s Haasem

V Šanghaji chtěl stejně jako několik jeho soupeřů uhrát co nejvíc bodů, které by mu pomohly dostat se na letošní Turnaj mistrů, místo toho se ale Nicolás Almagro loučí s čínským turnajem hned v úvodním kole. Devátý nasazený Španěl byl v dnešním duelu s Tommym Haasem velmi blízko výhře, po více než dvou hodinách ovšem prohrál 6-4 6-7 a 2-6.

Melzer se dál trápí, v Kuala Lumpur nedohrál zápas

Ani na turnaji v Kuala Lumpur neskončila několikaměsíční herní krize rakouského tenisty Jürgena Melzera. Novopečený manžel Ivety Benešové v Malajsii nedohrál své první utkání a po porážce s Kanaďanem Pospisilem si připsal už sedmou porážku z posledních osmi zápasů.

Kvitová i Šafářová jdou dál. Plíšková, Hradecká a Hájek nenasazené soupeře neskolili

US OPEN - Obě nasazené Češky Petra Kvitová a Lucie Šafářová potvrdily role favoritek a na US Open postoupily do 3. kola. Dohrálo naopak trio Kristýna Plíšková, Lucie Hradecká a Jan Hájek, kteří měli šanci proti nenasazeným soupeřům, ani jeden jim však nevzal jediný set.

3. den na US Open: Čtyři Češky budou hrát o třetí kolo, Hájek vstoupí do turnaje

Pětice českých tenistů se dnes v New Yorku pokusí projít do další fáze grandslamového turnaje. Zatímco Jana Hájka čeká teprve úvodní utkání, čtyři jeho krajanky v čele s jednou z favoritek ve Flushing Meadows Petrou Kvitovou sehrají své zápasy o postup do třetího kola.

Rozlosováno: Berdycha čeká Goffin, Kvitovou Hercogová

Účastníci letošního US Open už znají své soupeře v prvním kole. Nejlepší český tenista Tomáš Berdych narazí v úvodním zápasu na talentovaného Belgičana Davida Goffina, Petra Kvitová zahájí US Open proti Poloně Hercogové ze Slovinska. Rozhodl o tom dnešní los v New Yorku.

Těžké porážky v Cincinnati: Dolgopolov uhrál dva gamy, Young prohrál 17. zápas v řadě

Před dvěma týdny sice vyhrál podnik ve Washingtonu, s dalšími turnaji v Severní Americe ale zatím Alexandr Dolgopolov nemůže být spokojený. Ukrajinský tenista si v Cincinnati připsal druhou porážku v řadě, když ho včera smetl Rus Davyděnko 6-1 6-1. V prvním kole dohrál také domácí Donald Young, jehož série porážek útočí na potupný rekord.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist