Bellucci Thomaz

Bellucci Thomaz

36
muž
Brazílie
Datum nar.:
30. 12. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 21.
čtyřhra: - / 70.

Čilič začal na antuce vítězně. V Riu si poradil s Berlocqem

ATP RIO DE JANEIRO - Marin Čilič den před svým debutem na turnaji ATP 500 v Riu de Janeiro vylezl na sochu Krista Spasitele a včera úspěšně zvládl svou premiéru na kurtu, když si v prvním zápase od Australian Open poradil s Argentincem Berlocqem. Do druhého kola postoupil po skvělém obratu i bývalý finalista Ital Fabio Fognini.

Brazilec Bellucci dostal pětiměsíční trest za doping. Na okruh se vrátí v únoru

Thomaz Bellucci se provinil proti pravidlům. Brazilský tenista v září dostal pětiměsíční trest a zákaz startu na turnajích za pozitivní test na zakázané diuretikum, které odhalila dopingová kontrola na červencové akci ATP ve švédském Bastadu. Třicetiletý Brazilec apeluje, že je nevinný a zakázané léčivo pozřel nevědomky ve vitamínovém koktejlu. Na kurty se vrátí na začátku února.

Poslední z nasazených Fognini v Kitzbühelu prolétl do semifinále

ATP KITZBÜHEL - Fabio Fognini pokračuje na turnaji ATP v rakouském Kitzbühelu ve skvělé formě. Ital, který minulý týden triumfoval ve Gstaadu, dnes za hodinu hry smetl 6-3 6-1 Thomaze Bellucciho, připsal si šesté vítězství v řadě a postoupil do semifinále. V něm poslední z nasazených hráčů vyzve předloňského vítěze Philippa Kohlschreibera.

Johnson v Houstonu zdolal Bellucciho a poprvé vyhrál turnaj na antuce

ATP HOUSTON - Sedmadvacetiletý Američan Steve Johnson ve finále turnaje v Houstonu zdolal v tie-breaku třetího setu Brazilce Thomaze Bellucciho a získal svůj druhý titul na okruhu ATP. Na antuce a před domácím publikem triumfoval poprvé.

Do finále v Houstonu postoupili Johnson a Bellucci

ATP HOUSTON - Do finále antukového turnaje v Houstonu postoupili po úspěšných obratech Američan Steve Johnson a Brazilec Thomaz Bellucci. Johnson vyřadil krajana a nasazenou jedničku Jacka Socka, Bellucci si proti Escobedovi připsal třetí třísetovou výhru v řadě.

Úspěšný kvalifikant Rosol skončil na challengeru v Irvingu v prvním kole na Belluccim

CHALLENGER IRVING - Lukáš Rosol si mezi turnaji Masters v Indian Wells a Miami odskočil na challenger v texaském Irvingu, kde si připsal tři vítězné zápasy v kvalifikaci. V hlavní soutěži ale další výhru nepřidal, v prvním kole podlehl ve třech setech Brazilci Thomazi Belluccimu.

Dolgopolov neprohrál už posedmé v řadě, Nor Ruud je poprvé ve čtvrtfinále

ATP RIO DE JANEIRO - Čtyři třísetová čtvrtfinále nabídl čtvrteční program na antukovém turnaji ATP 500 v Riu de Janeiro. Sedmou výhru v řadě přidal navzdory zdravotním potížím Ukrajinec Aleksandr Dolgopolov, poprvé v kariéře postoupil do čtvrtfinále osmnáctiletý Nor Casper Ruud.

Thiem v Riu zvládl přesun na antuku, Bellucci si vyšlápl na Nišikoriho

ATP RIO DE JANEIRO - Dominic Thiem zvládl rychlý přesun z evropských hal na jihoamerickou antuku, když v Riu de Janeiro odstartoval výhrou nad Srbem Jankem Tipsarevičem. Už šestou výhru v řadě přidal šampion z Buenos Aires Aleksandr Dolgopolov, naopak poražený finalista z Argentiny Kei Nišikori v Brazílii nepotvrdil pozici nasazené jedničky a v 1. kole prohrál s domácím Belluccim.

Estrella zdolal Bellucciho i počtvrté a v Quitu je opět ve finále

ATP QUITO - Victor Estrella na antuce v ekvádorském Quitu vyhrál i svůj 14. zápas. V semifinále zdolal Brazilce Thomaze Bellucciho, s nímž si poradil i ve čtvrtém vzájemné duelu, z toho třetím právě v Quitu, a potřetí v kariéře a opět v Quitu postoupil do finále turnaje ATP. O zopakování titulů z předchozích dvou let se 36letý tenista z Dominikánské republiky utká s Italem Lorenzim, kterého naopak ještě nikdy neporazil.

Estrella v Quitu přidal výhru číslo 13. O finále se utká s oblíbeným Belluccim

ATP QUITO - Victor Estrella udržel svou neporazitelnost na antuce v Quitu i po 13. zápase, když si poradil s italským kvalifikantem Federicem Gaiem. O postup do finále si dvojnásobný obhájce titulu zahraje s Thomazem Belluccim, jehož porazil ve všech třech vzájemných duelech včetně dvou právě v ekvádorské metropoli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist