Berdych Tomáš

Berdych Tomáš

38
muž
Česká republika
Datum nar.:
17. 9. 1985
Výška:
195 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 54.

Berdych dělá vše pro Lehečkův komfort. S týmem jsme si rychle sedli, pochvaluje si

Tomáš Berdych se po čtyřech letech vrátil do Wimbledonu, kde hrál v roce 2010 finále, a v roli konzultanta pomáhá současné české jedničce Jiřímu Lehečkovi. Bývalá světová čtyřka si pochvaluje, jak do týmu jednadvacetiletého rodáka z Mladé Boleslavi zapadl, a věří, že se před Lehečkou otevírá perspektivní budoucnost. Vedle předávání poznatků a zkušeností mu rád pomůže i se servisními věcmi. Novinářům řekl, že se po konci kariéry v mnoha ohledech změnil.

Lehečka: Třetí kolo není konečná meta. Spolupráce s Berdychem si už sedá, zkušenosti v knížce nenajdete

Jiří Lehečka posouvá i na třetím letošním grandslamu kariérní maxima a po postupu do 3. kola Wimbledonu věří, že může na trávě v All England Clubu dokázat ještě víc. Podle jednadvacetiletého rodáka z Mladé Boleslavi se projevuje i spolupráce s poradcem Tomášem Berdychem, bývalým čtvrtým hráčem světa. Lehečka zatím neztratil v Londýně set a novinářům řekl, že by mohl uspět v sobotu i proti Američanovi Tommymu Paulovi.

Tak přece jen. Lehečka má už několik měsíců v týmu Berdycha, spolupráci se svým vzorem si užívá

Česká jednička Jiří Lehečka spolupracuje již několik měsíců s bývalou světovou čtyřkou Tomášem Berdychem, svým dětským vzorem, a užívá si to. Čtvrtfinalista letošního Australian Open novinářům řekl, že jeho hlavním koučem je dál Michal Navrátil, sedmatřicetiletý Berdych se však stal velmi cenným členem týmu. Připravuje se s ním i na grandslamové Roland Garros, které začne v Paříži koncem týdne.

30. ročník challengeru v Prostějově ozdobí exhibice Berdycha, přijede se podívat i Lendl

Jubilejní třicátý ročník prostějovského challengeru UniCredit Czech Open láká na řadu taháků. Vedle možného startu domácí tenisové jedničky Jiřího Lehečky ozdobí červnový turnaj i exhibice bývalé světové čtyřky Tomáše Berdycha či návštěva osminásobného grandslamového vítěze Ivana Lendla. Titul bude na prostějovské antuce obhajovat Vít Kopřiva. Turnaj je na programu od 4. do 10. června, vstup bude po celou dobu zdarma.

Lehečka o možné spolupráci s Berdychem: Žádné papíry na stole nemáme. Uvidíme, co bude dál

Jiří Lehečka znovu podobně jako v Dubaji trénuje pod dohledem jednoho z nejúspěšnějších českých tenistů v historii Tomáše Berdycha. Sedmatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí by se v budoucnu mohl stát plnohodnotným členem týmu našeho nejlepšího zástupce v žebříčku ATP, zatím ale žádnou spolupráci podepsanou nemají. "Žádné papíry na stole nemáme. Uvidíme, co bude dál," objasnil 21letý talent.

Berdych o Lehečkovi: Má před sebou skvělou budoucnost, je na dobré cestě

Jiří Lehečka zahájil loňskou sezonu coby 141. hráč světa a možná ne všichni čekali, že se o 14 měsíců později zařadí mezi nejslibnější mladé talenty a bude patřit k největším hrozbám na okruhu. S aktuální českou jedničkou strávil pár dní v Dubaji jeden z našich nejúspěšnějších tenistů historie Tomáš Berdych a jeho verdikt je jasný. "Jirka má před sebou skvělou budoucnost."

Legends Team Cup v Chorvatsku vyhrál výběr Ivana Lendla s Radkem Štěpánkem

První díl nově vzniklé soutěže Legends Team Cup - ATP Champions vyhrál v chorvatské Pule výběr kapitána Ivana Lendla. Tým osminásobného grandslamového šampiona, v jehož barvách hrál také Radek Štěpánek, porazil v kulisách antického kolosea celek wimbledonského šampiona Pata Cashe 12:6. Druhý český zástupce Tomáš Berdych ve výběru poražených kvůli poraněnému ramenu nenastoupil.

Berdych se Štěpánkem si zahrají v srpnu na turnaji legend, Lendl bude kapitánem

Bývalí čeští tenisté Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se od 1. do 3. srpna zúčastní v chorvatské Pule premiérového dílu nové týmové soutěže Legends Team Cup - ATP Champions Tour. Kapitány dvou pětičlenných výběrů budou Ivan Lendl a Pat Cash. Turnaj se uskuteční v kulisách starodávného kolosea.

Berdych a Štěpánek budou hrát v Londýně soutěž veteránů

Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se znovu objeví na kurtu. Strůjci český triumfů v Davisově poháru v letech 2012 a 2013 se představí od 25. do 28. listopadu ve slavné londýnské Royal Albert Hall na oblíbené akci veteránské série Champions Tour.

Cestovatel Berdych: Dodržujte pravidla a buďte trpěliví. Svět si jen dává pauzu

Tomáš Berdych po ukončení kariéry hodně cestuje. A tak se i jeho dotkla různá opatření kolem pandemie koronaviru. Sám nyní vyzývá, ať lidé dodržují pravidla a jsou trpěliví.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist