Bhambri Yuki

Bhambri Yuki

31
muž
Indie
Datum nar.:
4. 7. 1992
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 83.
čtyřhra: 56. / 56.

Veselý po 7 měsících vyhrál zápas na turnaji ATP a v Púne vykročil za obhajobou titulu

ATP PÚNE - Jiří Veselý v indickém Púne porazil Španěla Bernabeho Zapatu, poprvé od loňského července vyhrál zápas na turnaji ATP a úspěšně vykročil za obhajobou titulu, který potřebuje k udržení pozice v Top 100. Ve čtvrtfinále se čtvrtý nasazený Čech utká s Finem Emilem Ruusuvuorim, na kterého dnes nestačil druhý český zástupce v soutěži Vít Kopřiva.

Kopřiva v indickém Púne prošel podruhé v kariéře kvalifikací turnaje ATP

ATP PÚNE - Vít Kopřiva si podruhé v kariéře zahraje hlavní soutěž na turnaji ATP. 24letý Čech prošel kvalifikací v indickém Púne, kde dnes v závěrečném druhém kole po obratu zdolal 6-7 6-3 7-5 Turka Altuga Celikbileka.

Nišikoriho málem vyřadil americký outsider, Japonec přežil proti Paulovi tři mečboly

ATP WASHINGTON - Kei Nišikori měl ve Washingtonu už podruhé namále s domácím sokem. Po problémech v prvním kole s Youngem musel ve čtvrtfinále proti Tommymu Paulovi dokonce odvracet tři mečboly, všechny však přežil a s Němcem Zverevem si zahraje o finále. V druhém semifinále se střetnou Kevin Anderson a Jack Sock, který vyřadil Milose Raonice.

Washington: Nišikori našel recept na Del Potra, Thiem nevyužil mečbol

ATP WASHINGTON - Čtvrteční program, který komplikoval déšť, na turnaji ATP ve Washingtonu nabídl řadu zajímavých zápasů i překvapení. Kei Nišikori si v sedmém vzájemném duelu s Juanem Martínem Del Potrem připsal teprve druhou výhru, nejvýše nasazený Dominic Thiem neproměnil mečbol proti Andersonovi. A dařilo se mladíkům: Rus Daniil Medvěděv vyřadil Dimitrova, Alexander Zverev potvrdil roli favorita a domácí Tommy Paul postoupila přes Müllera do svého největšího čtvrtfinále.

Berdych s Rosolem v Dubaji nezaváhali, Veselý znovu končí v 1. kole

Přesvědčivým vítězstvím 6-1 6-4 nad Portugalcem Sousou vstoupil dvojnásobný finalista turnaje v Dubaji Tomáš Berdych do letošního ročníku. Svůj první zápas zvládl i Lukáš Rosol, který otočil utkání s Indem Bhambrim, naopak Jiří Veselý se s Dubají loučí po porážce z rakety Chorvata Čoriče.

Jsem rád, že jsem ušetřil čas, pochvaloval si Berdych

Pod spalujícími australskými paprsky slunce se moc dlouho nezdržoval. Tomáš Berdych dnes v prvním kole úvodního grandslamu sezony porazil Inda Bhambriho bez ztráty setu a zpátky v šatně byl za necelé dvě hodiny. "Kvůli horku a větru byly složité podmínky a jsem rád, že jsem ušetřil čas. Byl to dobrý a pozitivní den," uvedl nejlepší český tenista.

Los Australian Open: Berdycha vyzve Bhambrí, Kvitová čeká na kvalifikantku

V Melbourne byl rozlosován úvodní grandslam sezony, kterého se zúčastní minimálně jedenáct českých tenistů. Tomáše Berdycha na úvod Australian Open vyzve indický outsider Yuki Bhambrí, Petra Kvitová čeká stejně jako loni na US Open na soupeřku z kvalifikace.

Veselý challenger na Tchaj-wanu nevyhraje. Bhambri ho v semifinále dorazil kanárem

CHALLENGER KAOHSIUNG - Jiří Veselý do finále challengeru v tchajwanském Kaohsiungu nepostoupil. V boji o něj dnes nejvýše nasazeného Čecha začaly znovu limitovat zřejmě problémy s krční páteří, které výrazně přispěly k porážce s Indem Yukim Bhambrim. Tomu se tak povedla odveta za šest dní starou porážku v daviscupové baráži.

Veselý v Indii podruhé nezaváhal, Češi se udrželi mezi elitou

DAVIS CUP - Čeští tenisté budou hrát Světovou skupinu Davisova poháru i v sezoně 2016. Šampioni z let 2012 a 2013 se letos mezi elitou zachránili úspěšně zvládnutým barážovým duelem v Indii, když postupový bod dnes získal Jiří Veselý. Ten dostal šanci navzdory nezvládnuté páteční dvouhře a proti Bhambrimu zaznamenal první vítězný zápas v soutěži za nerozhodnutého stavu.

Rosol: Poprvé jsem musel měnit propocené boty

Za pomoci důrazného servisu a padesáti vítězných míčů získal Lukáš Rosol první bod českých tenistů v daviscupové baráži v Indii. Během třísetové výhry nad domácím Yukim Bhambrim musel v horku v Dillí měnit propocené boty, chápal děti, které v hledišti rušily, a byl rád, že ustál koncovku třetího setu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist