Birrell Kimberly

Birrell Kimberly

25
žena
Austrálie
Datum nar.:
29. 4. 1998
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 173. / 100.
čtyřhra: 244. / 171.

17letá Fruhvirtová si v Melbourne zahraje o první grandslamové osmifinále! Roli favoritky potvrdila i Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Linda Fruhvirtová si poradila s další domácí divokou kartou a vylepšila své grandslamové maximum. Sedmnáctiletá Češka našla recept také na Kimberly Birrellovou a ve svém premiérovém třetím kole na podnicích velké čtyřky narazí na krajanku Markétu Vondroušovou. Roli favoritky potvrdila i Karolína Plíšková, která už pošesté po sobě porazila Julii Putincevovou a při osmém startu v řadě prošla do třetího kola australského majoru.

Krejčíková v Austrálii vyřadila dvě domácí naděje a po 18 měsících je v semifinále

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková na turnaji ITF s dotací 60 tisíc dolarů v australském Launcestonu postoupila po dvou dnešních výhrách nad domácími nadějemi Birrellovou a Fourlisovou poprvé po roce a půl do semifinále. O finále si jednadvacetiletá Češka zahraje se Slovinkou Zidansekovou, která dnes zastavila Marii Bouzkovou.

Karolína Plíšková nezaváhala, Strýcová vyřadila Garciaovou. Dál jde i Allertová

AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Karolína Plíšková na úvod Australian Open potvrdila roli favoritky, když porazila domácí Birrellovou. Skalp nasazené soupeřky si dnes v Melbourne připsala Barbora Strýcová, jež vyřadila Francouzku Garcíaovou. I svůj pátý grandslam začala výhrou Denisa Allertová, naopak skončily Kateřina Siniaková a Petra Cetkovská.

2. den v Melbourne: O postup do druhého kola bude bojovat sedm Čechů

Druhý den na Australian Open se představí sedm českých tenistů. Roli favoritů se budou snažit potvrdit Karolína Plíšková, Radek Štěpánek či Lukáš Rosol.

Los Australian Open: Berdycha vyzve Bhambrí, Kvitová čeká na kvalifikantku

V Melbourne byl rozlosován úvodní grandslam sezony, kterého se zúčastní minimálně jedenáct českých tenistů. Tomáše Berdycha na úvod Australian Open vyzve indický outsider Yuki Bhambrí, Petra Kvitová čeká stejně jako loni na US Open na soupeřku z kvalifikace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist