Blake James

Blake James

44
muž
USA
Datum nar.:
28. 12. 1979
Výška:
185 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: 2197. / 31.

VIDEO: Mistr imitátor napodobuje Agassiho, Safina či Kuertena

Krátce po videu s dokonalým napodobováním devíti tenistů současnosti či nedávné minulosti zveřejnil Španěl Andres Carrasco další povedenou kompilaci imitací. Tentokrát se zaměřil na šest hráčů, kteří sice už pár let na profi okruhu nepůsobí, ale do paměti fanoušků se kromě úspěchů vryli také svým výrazným stylem hry, nezaměnitelnými pohyby, rituály či zvukovým doprovodem úderů.

Šarapovová musí podle Kafelnikova nést následky. Navrátilová se Rusky zastává

Velký humbuk udělalo dnešní prohlášení ruské tenistky Marie Šarapovové o pozitivním testu na doping ve světě tenisu. Ruska ho rozdělila na několik táborů. Jedni se hříšnice zastávají, druzí ji nekompromisně odsuzují a jiní s rozpaky váhají, zda je pro její hrubou nepozornost omluva.

Newyorský starosta se omluvil Blakeovi za policejní násilí

Bývalý tenista James Blake se dočkal po policejní akci na Manhattanu omluvy z nejvyšších míst. Starosta New Yorku Bill de Blasio ve včerejším televizním rozhovoru litoval policejního omylu, vedoucího k zatčení špatné osoby, a následně se spojil se samotným Blakem.

Jamese Blakea zatkla v New Yorku policie. Omylem

Dva roky poté, co v New Yorku odehrál na US Open svůj poslední zápas v kariéře, skončil bývalý americký tenista James Blake ve stejném městě v policejních poutech. Bývalého čtvrtého hráče světa včera povalili na zem policisté, kteří šli po překupnících s mobily. Po čtvrthodině se ukázalo, že Blakea mylně identifikoval svědek jako člena gangu.

V domě Jamese Blakea uhořeli čtyři lidé

V domě, který pronajímá bývalý čtvrtý tenista světa James Blake, ve středu uhořeli čtyři lidé. Podle prvních zpráv policie mohlo jít o sebevraždu, či dokonce vraždu. Blake se v domě v době tragédie nenacházel.

Blake odehrál poslední zápas kariéry. Na US Open se loučil nočním zápasem

US OPEN - James Blake na startu US Open oznámil, že vstupuje do posledního turnaje kariéry. Ta pro něj skončila zápasem prvního kola, v němž neudržel vedení 2-0 na sety proti Chorvatu Ivu Karlovičovi.

3. den na US Open: Štěpánka čeká první zápas, Blakea možná poslední v kariéře

Už jen jeden český tenista čeká na to, až na letošním US Open odehraje svůj úvodní zápas. Radek Štěpánek zasáhne poprvé do hry až dnes, kdy se o postup utká se Švýcarem Wawrinkou.

Po US Open skončím, oznámil Blake

US Open po roce zažije další emotivní rozlučku s oblíbeným domácím tenistou. Poslední grandslam sezony 2013 bude zároveň i posledním turnajem kariéry Jamese Blakea, který odchod do tenisového důchodu oznámil na dnešní tiskové konferenci.

Favorita Seppiho vyřadil kvalifikant, Fishe úžeh

Bez turnajové dvojky a bez jedné z domácích hvězd pokračuje po včerejšku podnik v americkém Winston-Salemu. Už ve druhém kole vypadl Ital Andreas Seppi, který nestačil na Steva Johnsona, a také Mardy Fish. Bývalý sedmý hráč světa vzdal souboj s Finem Nieminenem kvůli úžehu.

Rosol prohrál už posedmé v řadě, Štěpánek v Cincinnati postupuje

ATP CINCINNATI - Lukáš Rosol své výsledkové trápení neukončí ani tento týden na turnaji Masters 1000 v Cincinnati. Český tenista dnes neudržel vedení se Španělem Marcelem Granollersem a zaznamenal již sedmou porážku v řadě. Naopak relativně snadno do 2. kola postoupil Radek Štěpánek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist