Brands Daniel

Brands Daniel

36
muž
Německo
Datum nar.:
17. 7. 1987
Výška:
196 cm
Váha:
92 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 51.
čtyřhra: - / 154.

Kližan v Sofii zastavil Brandse, ve čtvrtfinále vyzve Medveděva

ATP SOFIE - Martin Kližan v hale v Sofii zdolal německého kvalifikanta Daniela Brandse, přemožitele nasazeného Gruzínce Basilašviliho, a poprvé od loňského září postoupil do čtvrtfinále. O semifinále si slovenský tenista zahraje s třetím nasazeným Rusem Daniilem Medveděvem.

Překvapení v Sofii. Kvalifikant Brands vyřadil nasazeného favorita Basilašviliho

Daniel Brands se v prvním kole halového turnaje ATP v bulharské Sofii postaral o velké překvapení. Německý kvalifikant ve dvou těsných setech vyřadil nasazenou pětku a 22. hráče světa Nikoloze Basilašviliho a po dvou letech si připsal vítězství v hlavní soutěži na okruhu ATP. O první čtvrtfinále od října 2015 si zahraje s loňským šampionem Bašičem, nebo Slovákem Kližanem.

Překvapení v Tenisové extralize: Porážku utrpěla Sparta i desetiletí vládci z Prostějova

TENISOVÁ EXTRALIGA - Na úvod semifinálových skupin tenisové extraligy došlo k překvapivým výsledkům, když neuspěli oba loňští finalisté. Sparta v pražském derby prohrála s I. ČLTK a desetinásobný obhájce titulu Prostějov v domácím prostředí podlehl Přerovu.

Kližan v hale znovu ožívá. V Sofii je už ve čtvrtfinále

ATP SOFIE - Martinovi Kližanovi se stejně jako loni v hale daří. Slovenský tenista je na turnaji ATP v Sofii po výhře 7-6 6-2 nad kvalifikantem Danielem Brandsem z Německa už ve čtvrtfinále. O úspěšnou obhajobu loňského semifinále ho čeká souboj s turnajovou jedničkou Dominikem Thiemem, nebo Nikolozem Basilašvilim.

Němcům bude v baráži Davis Cupu proti Polsku chybět i Kohlschreiber

Němečtí tenisté budou o víkendu bojovat o udržení mezi elitou Davisova poháru proti Polsku i bez Philippa Kohlschreibera. Vítěz sedmi turnajů ATP stále není v pořádku po únavové zlomenině nohy. Kvůli potížím třicátý hráč světa odstoupil z olympijského turnaje v Riu a skrečoval úvodní zápas na US Open.

Němec Brands musí odpočívat, má mononukleózu

Daniel Brands si minimálně na několik týdnů od tenisu odpočine. Za jeho slabé výkony v posledních týdnech totiž může mononukleóza a šestadvacetiletý Němec se tak nyní musí vyhnout veškerému fyzickému vytížení.

Štěpánek nedal šanci Brandsovi a Veselý si poradil s Volandrim. Rosol dohrál

ATP MIAMI - Dva ze tří českých tenistů dnes zvládli zápas 1. kola turnaje Masters v Miami. Radek Štěpánek si po dobrém výkonu poradil s neškodným Němcem Brandsem, Jiří Veselý jen o pár minut později postoupil přes Itala Volandriho. Naopak neuspěl Lukáš Rosol, který nestačil na rakouského mladíka Thiema.

Suverénní Češi: V Dubaji postupují Berdych, Rosol i Štěpánek

Se stoprocentní úspěšností odehráli dnes své úvodní zápasy v Dubaji čeští tenisté. Tomáš Berdych i Lukáš Rosol prošli do druhého kola bez ztráty setu, Radku Štěpánkovi se pak podařilo otočit utkání s Američanem Russellem a vybojoval si tak právo nastoupit proti Rogeru Federerovi.

Štěpánek se ze Záhřebu kvůli zranění paty odhlásil, Karlovič vyrovnal rekord

ATP ZÁHŘEB - Radek Štěpánek si v Záhřebu s krajanem Janem Hájkem nezahraje. Pětatřicetiletý rodák z Karviné se z halového turnaje ATP v Chorvatsku odhlásil kvůli zranění paty, které si přivodil o víkendu v Davis Cupu. 44 nastřílenými esy se dnes o rekord postaral domácí Karlovič.

Nadal porazil Gulbise i posedmé, o finále se utká s Gojowczykem

ATP DAUHÁ - Rafael Nadal má nakročeno k prvnímu titulu z turnaje v Dauhá. První hráč světa dnes v Kataru porazil Lotyše Gulbise a jako jediný z osmičky nasazených postoupil do semifinále. V něm se utká s německým outsiderem Peterem Gojowczykem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist