Broady Liam

Broady Liam

30
muž
Velká Británie
Datum nar.:
4. 1. 1994
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 149. / 93.
čtyřhra: 229. / 167.

Ruud se ve Wimbledonu opět neprosadil, Broady si proti Norovi připsal životní skalp

WIMBLEDON - Nor Casper Ruud (24) své wimbledonské maximum nepřekonal, stejně jako loni končí už ve druhém kole. Čtvrtý hráč světa podlehl 4:6, 6:3, 6:4, 3:6, 0:6 domácímu Liamu Broadymu (29), jenž na třetí pokus zaznamenal svůj premiérový skalp hráče TOP 10 a postupem do třetího kola vyrovnal své grandslamové maximum právě z loňského All England Clubu.

Po roce a půl ve finále. Kolář ani Smitková na titul nedosáhli

CHALLENGER VILNISUS / ITF BATH - Dva čeští tenisté si dnes poprvé od září 2021 zahráli ve finále, na titul ale nedosáhl ani jeden. Zdeněk Kolář na challengeru v litevském Vilniusu prohrál souboj o první halovou trofej s Britem Liamem Broadym, Tereza Smitková na podniku ITF W25 v britském Bathu prohrála se Slovenkou Rebeccou Šramkovou a neukončila téměř pětileté čekání na turnajové vítězství.

Kolář si na challengeru v Litvě zahraje o první halový titul. Ve finále je po roce a půl

CHALLENEGER VILNIUS - Zdeněk Kolář na halovém challengeru v litevském Vilniusu porazil Turka Cema Ilkela a poprvé od září 2021 postoupil do finále. O celkově 4. titul a první mimo antuku si 26letý Čech zahraje s Britem Liamem Broadym.

Tsitsipas na olympiádě oplatil Tiafoemu vyřazení z Wimbledonu

OH TOKIO - Stefanos Tsitsipas na olympiádě v Tokiu porazil pod vinou deště zataženou střechou Američana Francese Tiafoea a oplatil mu nečekanou porážku z úvodního kola letošního Wimbledonu. V osmifinále se řecký tenista utká s Francouzem Ugem Humbertem.

Britové nemají po sedmi letech zástupce ve 2. kole grandslamu

Po sedmi letech nemá britský tenis na grandslamech jediného zástupce ve druhém kole dvouhry. V hlavní soutěži French Open se jich představilo šest a všichni hned vypadli, k čemuž přispěl i Jiří Veselý výhrou nad Liamem Broadym. Vedle něj už se rozloučili s pařížskou antukou i trojnásobný grandslamový vítěz Andy Murray, Daniel Evans, Cameron Norrie a Johanna Kontaová i Heather Watsonová.

Veselý vstoupil do French Open výhrou nad kvalifikantem Broadym

FRENCH OPEN - Jiří Veselý počtvrté v kariéře a poprvé po třech letech zvládl vstup do Roland Garros. Do letošního ročníku vstoupil 27letý český tenista výhrou 3-1 na sety nad britským kvalifikantem Liamem Broadym. Ve druhém kole vyzve nasazeného Rusa Karena Chačanova, nebo ve formě hrajícího Poláka Kamila Majchrzaka.

Murray na Battle of the Brits prohrál bitvu s Edmundem, o postup ze skupiny se utká s Wardem

BATTLE OF THE BRITS - Hvězda exhibičního turnaje Battle of the Brits Andy Murray prohrál bitvu s Kylem Edmundem a zatímco soupeři si zajistil postup ze skupiny, trojnásobný grandslamový šampion bude o semifinále bojovat proti Jamesi Wardovi.

Murray odstartoval suverénně. Wawrinka se utká s Del Potrem

Andy Murray postoupil ve Wimbledonu bez problémů do druhého kola. Šampion z roku 2013 dnes porazil svého krajana Broadyho 6-2 6-3 a 6-4.

Wimbledon: Hewitt s Mahutem dostali divokou kartu

Pořadatelé Wimbledonu oznámili jména prvních devíti hráčů, kteří si na letošním travnatém grandslamu zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi jsou i zdejší vítěz z roku 2002 Lleyton Hewitt, který by se měl v Londýně představit naposledy v kariéře, a Nicolas Mahut, účastník památného zápasu z roku 2010, v němž ho John Isner porazil 70-68 v pátém setu.

Pavlásek do finále Australian Open juniorů nepostoupil, neuspěl ani v boji o titul z deblu

AUSTRALIAN OPEN junioři - Adam Pavlásek triumfy svých krajanů Karolíny Plíškové a Jiřího Veselého v juniorce Australian Open z posledních dvou let nezopakuje. Sedmnáctiletý tenista končí ve dvouhře juniorů stejně jako jeho přítelkyně Petra Kvitová mezi ženami v semifinále, ve kterém dnes podlehl domácí světové jedničce Luku Savillemu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist