Buyukakcay Cagla

Buyukakcay Cagla

34
žena
Turecko
Datum nar.:
28. 9. 1989
Výška:
172 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 449. / 60.
čtyřhra: 802. / 111.

Linda Fruhvirtová pokračuje v krizi, v Rabatu prohrála s hráčkou třetí stovky

Linda Fruhvirtová (18) se po osmifinále na Australian Open nadále trápí. Na závěrečné generálce v Rabatu ztroskotala coby nasazená sedmička po setech 5:7, 4:6 hned na Cagle Büyükakcayové (33), která v žebříčku WTA figuruje až na 263. místě a prohrála posledních 11 utkání prvního kola na nejvyšší tour a také předchozích 13 soubojů s hráčkami elitní stovky. Turkyně si o své první čtvrtfinále na této úrovni od dubna 2017 zahraje s Julií Grabherovou (26).

Büyükakcayová má zastavenou činnost za doping

Turecká tenistka Cagla Büyükakcayová má provizorně zastavenou činnost kvůli podezření z dopingu. Mezinárodní tenisová federace (ITF) uvedla, že na srpnovém turnaji v Kluži měla istanbulská rodačka pozitivní test na zakázanou látku ractopamin.

Krejčíková zvládla vstup do turnaje i v Istanbulu. Obrat v letošní premiéře na antuce dokonala kanárem

WTA ISTANBUL - Barbora Krejčíková i na 15. akci po loňském restartu sezony vyhrála svůj úvodní duel. Na podniku WTA 250 v Istanbulu ve svém prvním letošním zápase na antuce porazila 6-7 6-2 6-0 domácí Caglu Büyükakcayovou a postoupila do 2. kola, v němž ji čeká Rumunka Ana Bogdanová.

Bouzková udělala další krok v cestě do elitní stovky. V Kazachstánu prošla do semifinále

ITF NUR-SULTAN - Marie Bouzková na turnaji ITF W80 v kazašském Nur-Sultanu ani ve třetím zápase neztratila set. Dvacetiletá Češka, která si může v případě finálové účasti zajistit debut v elitní stovce žebříčku WTA, porazila Caglu Büyükakcayovou. Její semifinálovou soupeřkou bude Iryna Šymanovičová.

Češkám se v kvalifikaci nedařilo ani v Shenzhenu. V Číně dohrály Martincová i Krejčíková

WTA SHENZHEN - Dostat se z kvalifikace do hlavní soutěže v čínském Shenzhenu znamenalo vyhrát dva zápasy, obě české tenistky však na úvod sezony ztroskotaly hned na první soupeřce. Tereza Martincová nestačila na domácí Jing-Jing Lu, Barbora Krejčíková podlehla Turkyni Cagle Büyükakcayové.

Šarapovová v Istanbulu vyhrála exhibici proti Büyükakcayové

Maria Šarapovová v neděli odehrála exhibiční utkání v Istanbulu proti domácí Cagle Büyükakcayové. Z vítězství se radovala ruská favoritka, která nad Turkyní vyhrála ve dvou setech.

Šafářová začala na antuce vyhranou bitvou, zahraje si s deblovou parťačkou Mattekovou

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vyhrála svůj první letošní zápas na antuce, když v Charlestonu udolala domácí Varvaru Lepchenkovou. Česká finalistka z roku 2012 zvítězila až po bezmála tříhodinovém boji a postoupila do druhého kola, v němž se utká se svou deblovou partnerkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Je zpět, není zpět? Pěrvaková vyřadila v Dubaji jedničku Büyükakcayovou

ITF DUBAJ - Kariéra ruské tenistky Ksenie Pěrvakové je více než zajímavá. Ruska oznámila konec kariéry, přesto letos odehrála již druhý zápas. Na turnaji ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji vyřadila po setech 6-0 7-6 nasazenou jedničku Caglu Büyükakcayovou. Ve druhém kole ji čeká Aleksandra Kruničová.

Kvitová si poradila s Büyükakcayovou, ve 3. kole narazí na Svitolinovou

US OPEN - Petra Kvitová je pátý rok po sobě ve 3. kole US Open. Letos se do něj dostala bez ztráty setu, když si dnes po divoké první sadě poradila s Turkyní Caglou Büyükakcayovou. O osmifinále se utká s Ukrajinkou Svitolinovou, kterou v posledních třech duelech porazila.

Kvitová na US Open smazala ztrátu z úvodu a Ostapenkové oplatila letošní porážky

US OPEN - V New Yorku odstartoval poslední grandslam sezony a hned na začátku programu do US Open zasáhla Petra Kvitová. Česká dvojka si navzdory dvěma ztraceným servisům hned v úvodu poradila ve dvou setech s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou a oplatila jí dvě letošní porážky. Naopak na tři předchozí výhry nad Rumunkou Niculescuovou nenavázala Barbora Strýcová a dvouhra pro ni skončila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist