Cabeza-Candela Estrella

Cabeza-Candela Estrella

37
žena
Španělsko
Datum nar.:
20. 2. 1987
Výška:
173 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 95.
čtyřhra: - / 176.

Záhlavová-Strýcová porazila Niculescuovou, Plíšková ztratila vedení a 10 gamů v řadě

WTA MIAMI - Karolína Plíšková v Miami podruhé v sezoně nezvládla zápas 1. kola. Zápas proti nejlepší deblistce světa Shuai Peng sice výborně, neproměnila však setboly, ztratila deset gamů v řadě a v soutěži skončila.

Češkám se v Pattaye daří, postoupila Hlaváčková i Plíšková

Úspěšný den mají za sebou české tenistky v thajské Pattaye. Přes úvodní kolo přešly obě: Andrea Hlaváčková vybojovala své první letošní vítězství v hlavní soutěži turnaje WTA v duelu se Španělkou Cabezaovou a Karolína Plíšková stejným výsledkem 6-2 6-4 vyřadila favorizovanou Američanku Mattekovou-Sandsovou.

Zakopalová neztratila set ani se Stosurovou a zahraje si o třetí titul. Ve finále je i v deblu

Klára Zakopalová si dnes v Hobartu připsala cenný skalp Samanthy Stosurové, se kterou se příští týden utká i v prvním kole Australian Open, a může vylepšit svou nelichotivou finálovou bilanci 2-10. Česká tenistka v Tasmánii ještě neztratila set a o svůj první titul po dlouhých devíti letech si zahraje s rozjetou dvacetiletou Španělkou Muguruzaovou. Zakopalová si v Hobartu zahraje i finále čtyřhry.

Zakopalová v Hobartu smetla Shuai Zhang a je ve čtvrtfinále. Vesninová titul neobhájí

WTA HOBART - Bez ztráty setu se Klára Zakopalová dostala do čtvrtfinále turnaje v Hobartu. Dnes semifinalistka z roku 2011 smetla za necelou hodinu hry Číňanku Shuai Zhang a poprvé od loňského srpna vyhrála dva zápasy po sobě. Loňský titul na tasmánském ostrově neobhájí Jelena Vesninová, jež zápas 2. kola vzdala.

Zraněná Kirilenková v Soulu končí, vyřadila ji Dateová-Krummová

Japonská veteránka Kimiko Dateová-Krummová si premiérově v letošní sezoně vybojovala účast ve čtvrtfinále turnaje WTA. V boji o něj dnes porazila druhou nasazenou Marii Kirilenkovou, která se poté odhlásila z turanje v Tokiu.

Meusburgerová je poosmé ve čtvrtfinále, z toho posedmé v Bad Gasteinu

WTA BAD GASTEIN - Yvonne Meusburgerová dnes porazil nasazenou Rumunku Beguovou a v Bad Gasteinu postoupila již sedmý rok po sobě do čtvrtfinále. Tak daleko se přitom na ostatních turnajích dostala jen jednou, navíc teprve minulý týden v Budapešti.

Zakopalová v Palermu do finále neprošla, podlehla Erraniové

Klára Zakopalová prohrála v semifinále antukového turnaje v Palermu dvakrát 4-6 s nejvýše nasazenou domácí hráčkou Sarou Erraniovou. Ta v nedělním finále narazí na italskou krajanku Robertu Vinciovou. Neuspěly ani Karolína a Kristýna Plíškovy, které prohrály finále čtyřhry.

Zakopalová je v Palermu v semifinále, Voráčová si o první finále nezahraje

WTA PALERMO - Klára Zakopalová na antuce v Palermu zvládla i třetí třísetové utkání. Česká tenistka dnes zdolala Němku Pfizenmaierovou a postoupila do semifinále, v němž zítra vyzve domácí obhájkyni titulu Saru Erraniovou. Naopak Renata Voráčová na Sicílii nedokázala vyrovnat své maximum na okruhu WTA , když po dvou hodinách hry podlehla Španělce Estrelle Cabezaové-Candelaové.

Šafářová si v Norimberku zahraje o semifinále. Ostatní Češky vypadly

Z kvarteta českých tenistek soutěžících v premiérovém ročníku turnaje v Norimberku zbývá ve hře o titul už jen jedna. Lucie Šafářová zvládla i svůj druhý zápas a postoupila do čtvrtfinále. Žádná krajanka ji ale nenapodobila: Klára Zakopalová už pošesté v kariéře prohrála se Slovinkou Hercogovou a Terena Martincová při svém debutu na okruhu WTA podlehla Španělce Cabezaové.

Do finále v Osprey Siniakovou nepustila Duqueová-Marinová

ITF OSPREY - Skvělé tři týdny na Floridě skončily pro Kateřinu Siniakovou porážkou v semifinále turnaje ITF v Osprey. Šestnáctiletou Češku na podniku dotovaném 50 tisíci dolary do finále nepustila Kolumbijka Mariana Duqueová-Marinová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist