Chung Hyeon

Chung Hyeon

27
muž
Jižní Korea
Datum nar.:
19. 5. 1996
Výška:
188 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1125. / 19.
čtyřhra: - / 161.

Rosol v Ostravě prohrával 2-6 a 1-4. Pak Hyeon Chunga vyřadil ziskem 11 gamů v řadě

CHALLENGER OSTRAVA - Lukáš Rosol vstoupil do domácího antukového challengeru v Ostravě výhrou 2-6 6-4 6-0 nad Korejcem Hyeon Chungem, přestože prohrával 2-6 a 1-4 s mankem dvou brejků. Dnes naopak neuspěli Tomáš Macháč a Vít Kopřiva.

Do osmifinále challengeru na Žižkově postoupili Kolář a Rosol

CHALLENGER PRAHA - Mezi šestnáctku nejlepších na challengeru v areálu TK Spoje Praha postoupili dva domácí tenisté. Zdeněk Kolář ve druhém kole smetl třetího nasazeného Korejce Hyeon Chunga, Lukáš Rosol si o dvě hodiny později poradil ve třech setech se Slovákem Filipem Horanským.

Na challenger do Ostravy se chystají Robredo, Gulbis, Troicki či Hyeon Chung

Dřívější pátý hráč světa Tommy Robredo nebo světová desítka Ernests Gulbis budou v příštím týdnu startovat na challengeru Ostrava Open 2020 na antuce v ostravských Komenského sadech. Navzdory koronavirové krizi má letošní ročník rekordní dotaci 156 tisíc dolarů.

Tsitsipas při premiéře v Abú Dhabí porazil Rubljova a čeká ho Djokovič

EXHIBICE ABÚ DHABÍ - V Abú Dhabí odstartoval 12. ročník prestižní exhibice. Do generálky na novou sezonu vstoupil úspěšně vítěz Turnaje mistrů Stefanos Tsitsipas, který si poradil s Rusem Andrejem Rubljovem a zajistil si souboj s Novakem Djokovičem. Prvního hráče světa Rafaela Nadala vyzve Rus Karen Chačanov, jenž porazil Hyeon Chunga.

Djokovič opět nedal Pouillemu šanci. Letos už potřetí

ATP TOKIO - Novak Djokovič při své premiéře na turnaji v Tokiu neztratil cestou do semifinále ani set. Dnes ve svém třetím vystoupení v japonské metropoli zametl s Francouzem Lucasem Pouillem, kterého snadno přehrál i ve třetím třetím vzájemném duelu. O finále si první hráč světa zahraje s předloňským šampionem Belgičanem Davidem Goffinem.

Nadal je na US Open i nadále suverénní, Chungovi nedal šanci

US OPEN - Jeden z největších favoritů Rafael Nadal pokračuje na letošním US Open bez ztráty setu. Trojnásobný šampion si poradil s kvalifikantem Hyeon Chungem, připsal si jubilejní 60. newyorské vítězství a postoupil do osmifinále. Jako další světovou dvojku prověří bývalý vítěz Marin Čilič.

Ferrer zahájil první rozlučku drtivou výhrou, v Aucklandu smetl Haaseho

ATP AUCKLAND - Loučící se David Ferrer vstoupil do oblíbeného turnaje v Aucklandu jednoznačnou výhrou. Čtyřnásobný španělský šampion, který v květnu ukončí kariéru, nedal šanci Nizozemci Robinu Haasemu a po téměř půl roce postoupil do 2. kola turnaje ATP.

Isner porazil neoblíbeného Zvereva a v Atlantě je podeváté v semifinále. Kyrgios vzdal

ATP ATLANTA - John Isner je devátý rok po sobě v semifinále domácího turnaje na tvrdém povrchu v Atlantě. Ve čtvrtfinále obhájce titulu a letos nejvýše nasazený Američan zdolal Němce Mischu Zvereva, kterému oplatil porážky ze tří předchozích soubojů. Naopak skončil předloňský šampion Australan Nick Kyrgios, který kvůli zranění kyčle vzdal.

Hyeon Chung má další zdravotní potíže. Talentovaný Korejec se musel odhlásit z Lyonu a přijde i o French Open

Hyeon Chunga stále trápí problematický kotník, kvůli němuž letos přišel už o několik turnajů. Dvaadvacetiletý korejský talent se musel odhlásit z právě probíhající akce ATP v Lyonu, a navíc přijde o grandslamové French Open. Semifinalista letošního Australian Open informaci zveřejnil na sociálních sítích.

V Mnichově do finále postoupili domácí bývalí šampioni Kohlschreiber a Zverev

ATP MNICHOV - Letošní ročník antukového turnaje ATP v Mnichově bude mít domácího a staronového vítěze. Do nedělního finále totiž postoupili obhájce titulu Alexander Zverev a trojnásobný šampion Philipp Kohlschreiber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist