Clezar Guilherme

Clezar Guilherme

31
muž
Brazílie
Datum nar.:
31. 12. 1992
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 153.
čtyřhra: - / 171.

Clezar dostal pokutu za rasistické gesto

Brazilský tenista Guilherme Clezar zaplatí 1500 dolarů (zhruba 33 tisíc korun) za rasistické gesto během daviscupové baráže o Světovou skupinu proti Japonsku v Ósace. Čtyřiadvacetiletý hráč si v pátečním duelu proti Jujčimu Sugitovi po úspěšném challengi proti výroku čárového rozhodčího přiložil prsty ze strany k očím a roztáhl si je.

Šafránek v Liberci své první challengerové finále opět nevybojoval. Kolář triumfoval ve čtyřhře

CHALLENGER LIBEREC - Václav Šafránek si na domácí antuce v Liberci zahrál po roce v semifinále challengeru, premiérové finále ale vybojovat znovu nedokázal. Třiadvacetiletého Čecha vyřadil Brazilec Guilhermo Clézar, který otočil nepříznivý vývoj zápasu a zahraje si o svůj třetí titul. Turnaj ve čtyřhře vyhráli domácí Zdeněk Kolář s Litevcem Grigelisem.

V Liberci dnes dohráli Rosol i Michnev

CHALLENGER LIBEREC - Českým tenistům se na domácím challengeru v Liberci nedaří. Do čtvrtfinále zatím nepostoupil žádný z nich, druhé kolo dnes bylo konečným pro Lukáše Rosola i Petra Michneva.

Tipsarevič odvrátil dva mečboly a slavil vítězný návrat

Drama se šťastným koncem prožil srbský tenista Janko Tipsarevič v první dvouhře po dvou operacích nádoru v noze. Na okruhu ATP si bývalý osmý hráč světa zahrál singl poprvé od října 2013 a v úvodním kole turnaje v Houstonu odvrátil dva mečboly, než slavil vítězství nad Brazilcem Clezarem.

Finále challengerů v Sao Paulu vyhrál Schwartzman

Finále challengerů v Sao Paulu vyhrál Argentinec Diego Sebastian Schwartzman. 77. hráč světa a vítěz čtyř letošních challengerů ve finále hladce porazil domácího Guilherma Clezara 6-3 6-2.

Clezar v tříhodinové bitvě odvrátil tři mečboly, ve finále ho čeká Schwartzman

CHALLENGER SAO PAULO - Oba už byli v průběhu turnaje míček od vyřazení, nakonec však došli až do finále. O titul z vyvrcholení challengerové sezony si na antuce v Sao Paulu zahraje Argentinec Diego Sebastian Schwartzman a domácí Guilhermo Clezar, který v semifinále vyhrál tříhodinový maratón s Victorem Estrellou.

Sao Paulo: V semifinále jsou Bolelli, Schwartzman a překvapivě i Estrella a Clezar

CHALLENGER SAO PAULO - Finále challengerů v Sao Paulu má své semifinalisty. Ze skupin postoupili Ital Simone Bolelli a Argentinec Diego Sebastian Schwartzman, které trochu překvapivě doplnili Victor Estrella z Dominikánské republiky a domácí Guilherme Clezar.

Prvními semifinalisty v Sao Paulu jsou González a Gabašvili

Finálový turnaj pro úspěšné 'challengerové' hráče má po dvou dnech dva jisté semifinalisty a dva hráče, kteří jsou bez šance na postup. Dvě výhry ze dvou zápasů poslali do závěrečných bojů Rusa Teimuraze Gabašviliho a Alejandra Gonzáleze, který jako šestý Kolumbijec v historii posune do Top 100.

Volandri i Nadal s Nalbandianem v Sao Paulu odvrátili po dvou mečbolech

ATP SAO PAULO - V Sao Paulu pokračuje druhý turnaj čtyřdílné série turnajů na jihoamerických antukách Golden Swing a do turnaje už zasáhla i největší hvězda Rafael Nadal. Zatím jen ve čtyřhře, ve které s Davidem Nalbandianem postoupili po odvrácení dvou mečbolů do čtvrtfinále. Dva mečboly ve dvouhře odvrátil také Ital Filippo Volandri.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist