Craybas Jill

Craybas Jill

49
žena
USA
Datum nar.:
4. 7. 1974
Výška:
160 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 39.
čtyřhra: - / 41.

Lendl bude v USA pomáhat připravovat talenty

Ivan Lendl začal spolupracovat s tenisovou asociací USA. Jeden z nejlepších hráčů historie bude pomáhat tamním juniorům a má vychovat budoucího šampiona. Osminásobný grandslamový vítěz bude pracovat s několika talenty ve věku kolem 15 let, se kterými stráví zhruba 50 dnů v roce.

Kvitová nezáří, set však v Katovicích znovu neztratila

WTA KATOVICE - Petra Kvitová na prvním antukovém turnaji sezony svými výkony zatím neoslňuje, to nejdůležitější ale zvládá: vítězí ve dvou setech. Dnes v polských Katovicích po pomalejším startu porazil Mandy Minellaovou z Lucemburska a postoupila do čtrvtfinále.

Kanepiová po půlroční pauze drtivě vyhrála, čeká ji Plíšková

WTA KATOVICE - Estonka Kaia Kanepiová půl roku nehrála, hned po dlouhé pauze zaviněné zraněním paty ale hladce vyhrála. Na antuce v polských Katovicích smetla domácí Zaniewskou a s Češkou Karolínou Plíškovou, s níž před pěti lety prohrála na turnaji v Praze, si zahraje o čtvrtfinále.

Siniaková deklasovala Falconiovou, v Osprey je ve čtvrtfinále i Plíšková!

ITF OSPREY - Nervozita, ostych, přílišný respekt? Nic z toho. Kateřina Siniaková se po finále letošního Australian Open juniorek rozhodla soustředit na přesun mezi ženy a už v 16 letech na sebe výrazně upozorňuje. Dnes na turnaji ITF v Osprey deklasovala domácí Falconiovou a připsala si již čtvrtý skalp hráčky Top 160 během dvou týdnů. Ve čtvrtfinále, ve kterém je i Kristýna Plíšková, vyzve přemožitelku Andrey Hlaváčkové Rusku Sirotkinovou.

V Charlestonu končí Strýcová, Hradecká i Hlaváčková. Ve 3. kole je jen Šafářová

WTA CHARLESTON - Z kvarteta českých tenistek, které ve středu bojovaly o postup do 3. kola turnaje v Charlestonu, uspěla pouze Lucie Šafářová. NNakročeno k výhře měla i Andrea Hlaváčková, nakonec ale stejně jako Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká v soutěži singlistek dohrála.

Šafářová, Záhlavová-Strýcová i Hlaváčková jsou v Québeku ve 2. kole

WTA QUÉBEC - Českým tenistkám se první kolo na halovém turnaji WTA v Québeku povedlo. Na kanadském koberci prošly do druhého kola suverénně Lucie Šafářová, Barbora Záhlavová-Strýcová i Andrea Hlaváčková.

Peerová nepřesvědčila, černou sérii ale ukončila

Bývalá jedenáctá hráčka světa Shahar Peerová se po více než dvou měsících konečně dočkala vítězství. Izraelská tenistka, která antukovou sezonu ukončila třemi porážkami v řadě a která nevyhrála ani na trávě, si na úvod turnaje ve Washingtonu poradila s Japonkou Fudaovou.

Hlaváčková se po úspěchu v Paříži chytla i na trávě

WTA BIRMINGHAM - Andrea Hlaváčková si sebevědomí po triumfu ve čtyřhře na French Open přivezla i na přípravný turnaj na trávě v Birminghamu. Česká tenistka smetla zkušenou Američanku Craybasovou a čeká ji duel s Japonkou Moritaovou. Naopak dohrála Sandra Záhlavová, jež nestačila na Dellacquaovou.

Kristýna Plíšková si proti Voráčové připsala první výhru v hlavní soutěži

WTA FES - Kristýna Plíšková si v 19 letech připsala premiérovou výhru na okruhu WTA. Talentovaná Češka na antuce v marockém Fezu otočila souboj se zkušenější krajankou Voráčovou a s nasazenou Maďarkou Arnovou si zahraje o čtvrtfinále.

Favoritky v Pattayi: Ivanovičová vydřela postup, Kirilenková končí

V thajské Pattayi mají patřit mezi největší favoritky na titul, dnes ale nasazené hráčky v boji o čtvrtfinále nezářily. Turnajová dvojka Ana Ivanovičová měla plné ruce práce s veteránkou Jill Craybasovou, kterou udolala až po dvou a půl hodinách, a třetí nasazená Maria Kirilenková po málo vídaném kolapsu v zápase s kvalifikantkou Voskobojevovou dokonce končí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist