Dabul Brian

Dabul Brian

39
muž
Argentina
Datum nar.:
24. 4. 1984
Výška:
170 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 82.
čtyřhra: - / 79.

Úvodní den v Newportu překvapení nenabídl

ATP NEWPORT - Bulhar Dimitrov, turnajová dvojka, v prvním kole proti Argentinci Dabulovi nezaváhal. Postupuje i Olivier Rochus nebo domácí Young. Nasazenou jedinčku Isnera čeká dnes první zápas proti Slovákovi Beckovi.

Karlovič řádí na servisu. Zopakuje v Houstonu svůj jediný titul z antuky?

ATP HOUSTON - Ivo Karlovič se po čtyřech letech vrátil do Houstonu, aby na místní antuce zopakoval svůj jediný titul z pomalého povrchu. Vinou loňského zranění letos musel začínat už v kvalifikaci, ve čtyřech zápasech však soupeřům nenabídl jediný brejkbol. Do hlavní soutěže vstoupil výhrou nad nasazeným Benjaminem Beckerem.

Rychlý start precizního Federera a oslavence Roddicka. Zklamal Hewitt

US OPEN muži - Skvělý vstup do US Open za sebou mají favorité Roger Federer a Andy Roddick. Především pětinásobný šampion ze Švýcarska předvedl suverénní výkon proti Argentinci Dabulovi. Prvním překvapením je vyřazení Lleytona Hewita, jenž padl v pětisetové bitvě s Mathieuem.

Fish porazil podezřelého Bloomfielda. Ve finále ho čeká Rochus

ATP NEWPORT - O titul na trávě v americkém Newportu si zahraje domácí Mardy Fish s Belgičanem Olivierem Rochusem. Oba tenisté v semifinále nezaváhali proti nenasazeným soupeřům.

Newport: Argentinec Dabul je poprvé v semifinále

ATP NEWPORT - Argentinec Brian Dabul a Jamajčan Dustin Brown se na trávě v Newportu utkali o životní úspěch. Poprvé do semifinále podniku ATP postoupil Jihoameričan, který si s dobře identifikovatelným soupeřem - díky dredům - poradil ve dvou setech.

V Newportu dohrála jednička Sam Querrey. Američan nestačil na Jamajčana

ATP NEWPORT - Poslední turnaj sezony na trávě přišel už ve druhém kole o svého nejvýše nasazeného hráče. 19. tenista světa a loňský finalista Sam Querrey v Newportu nestačil na Jamajčana Dustina Browna.

Acasuso v argentinském vedru postoupil

Argentinský tenista Jose Acasuso zůstává v boji o titul v Buenos Aires. Dvojnásobný finalista turnaje si ve druhém kole poradil s Italem Fogninim bez ztráty setu. Spolu s ním postoupili do čtvrtfinále další dva jeho krajani.

Berdych: Základní cíl jsem splnil

Jako splnění základního minima vnímá tenista Tomáš Berdych svůj postup do třetího kola Australian Open. Po hladkém vítězství nad Argentincem Dabulem, s nímž dnes neztratil ani set, ho čeká utkání se Stanislasem Wawrinkou. Pokud by Švýcara dokázal porazit, vyrovnal by postupem do osmifinále své melbournské maximum.

Berdych Dabulovi nedal šanci. Federera čeká Safin

Český tenista Tomáš Berdych dnes ztratil pouhých pět gamů v souboji s Argentincem Dabulem a v Melbourne ho dělí už jen jedna výhra od zopakování loňského osmifinále. V něm by mohl opět narazit na Švýcara Federera, kterého v cestě za 14. grandslamovým titulem čeká Marat Safin.

3. den v Melbourne: Šafářovou a Berdycha čekají zápasy druhého kola

Středeční program na Australian Open nabídne zápasy dvou českých tenistů v boji o postup do třetího kola. Lucii Šafářovou čeká Marina Erakovičová z Nového Zélandu, její přítel Tomáš Berdych se v cestě za obhajovou loňského osmifinále utká s Argentincem Brianem Dabulem. Na kurtech se objeví také Federer, Djokovič nebo Jankovičová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist