Dancevic Frank

Dancevic Frank

39
muž
Kanada
Datum nar.:
26. 9. 1984
Výška:
185 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 65.
čtyřhra: - / 175.

Japonci poprvé v historii postoupili do čtvrtfinále Davis Cupu

Daviscupový tým Japonska postoupil poprvé v historii soutěže do čtvrtfinále poté, co Kanadská jednička Frank Dancevic musela kvůli zranění odstoupit z duelu s Keiem Nišikorim.

Japonci jsou po vyhrané čtyřhře krok od čtvrtfinále Davis Cupu

Jeden bod dělí japonské tenisty od postupu do čtvrtfinále Davisova poháru, v němž by narazili na vítěze utkání českého týmu s Nizozemskem. Druhý bod dnes v Tokiu získali Kei Nišikori a Jasutaka Učijama, kteří ve čtyřhře zdolali Franka Dancevice a dvanáctinásobného grandslamového vítěze v deblu Daniela Nestora 6-3 7-6 4-6 a 6-4.

Tenisty v Melbourne sužuje horko, zkolabovala i sběračka

Nejen se soupeři, ale i se čtyřicetistupňovými vedry bojovali dnes tenisté na Australian Open. Kvůli horku zkolaboval Kanaďan Frank Dancevic a omdlel i jeden ze sběračů. A předpověď na další dny je podobná.

Raonic kvůli zranění nenastoupil, Tsonga poslal Francii do čtvrtfinále

DAVIS CUP - Poslední čtvrtfinalistou Davisova poháru se stala Francie. Na nedostižných 3-1 na zápasy zvýšil Jo-Wilfried Tsonga, proti kterému se kvůli zranění nepostavila největší domácí naděje Milos Raonic a náhradník Frank Dancevic se o vyrovnání postarat nedokázal

Obhájce titulu López nastřílel 28 es, ale končí

Nasazeným hráčům turnaj v Johannesburgu nesvědčí. Ze hry o titul dnes vypadli čtyři z nich, včetně turnajové jedničky Feliciana Lópeze. Španělský obhájce titulu nestačil na Kanaďana Dancevice; vypálil proti němu sice 28 es, ani ta ale nezabránila jeho prohře 7-6 2-6 6-7.

V Newportu dohrála jednička Sam Querrey. Američan nestačil na Jamajčana

ATP NEWPORT - Poslední turnaj sezony na trávě přišel už ve druhém kole o svého nejvýše nasazeného hráče. 19. tenista světa a loňský finalista Sam Querrey v Newportu nestačil na Jamajčana Dustina Browna.

Nadal hrál s jednačtyřicetiletým Roigem. A porazili Djokoviče

ATP MONTREAL - Druhý hráč světa Rafael Nadal má za sebou první ostrý zápas od vyřazení z French Open. Španělský tenista na turnaji v Montrealu nastoupil po boku svého jednačtyřicetiletého trenéra Francisca Roiga do čtyřhry a srbské duo Djokovič/Vemič porazili 6-4 7-5.

V Indianapolisu uvidí americké finále

ATP INDIANAPOLIS - Turnaj v Indianapolisu vyhraje po třech letech znovu domácí tenista. Třetí letošní pokus na zisk druhého titulu si vybojoval Američan Sam Querrey, který se utká s krajanem Robbym Gineprim.

Dancevic se dočkal: na čtvrtý pokus porazil Tursunova

ATP INDIANAPOLIS - Třikrát se Frank Dancevic na okruhu ATP potkal s Dmitrijem Tursunovem. Uhrát však nedokázal ani set. Až včera v Indianapolisu využil slabší formy ruského tenisty a postoupil do semifinále. V něm ho později doplnili tři domácí tenisté.

Dančeviče čeká v Indianapolisu velká odveta s Tursunovem

ATP INDIANAPOLIS - Nejvýše nasazený Rus Dmitrij Tursunov pokračuje v Indianapolisu na cestě za obhájením loňského finále. Brazilce Daniela porazil dvakrát 6-3 a o semifinále si zahraje s Frankem Dančevičem. Kanaďanem, kterého před dvěma lety na stejném místě porazil ve finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist