Davis Lauren

Davis Lauren

30
žena
USA
Datum nar.:
9. 10. 1993
Výška:
157 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 168. / 26.
čtyřhra: 495. / 137.

Samsonovová ve Washingtonu zamířila za obhajobou titulu, Bencicová postoupila po skreči

WTA WASHINGTON - Ve Washingtonu odstartovala ženská část US Open Series. Hladkou výhrou bez ztráty podání vstoupila do turnaje, který letos povýšil do kategorie WTA 500, obhájkyně titulu Ljudmila Samsonovová (24). Světová osmnáctka, jež loni v metropoli USA odstartovala úspěšné období tří triumfů během dvou měsíců, smetla domácí Daniellu Collinsovou (29). Po skreči Anastasie Potapovové (22) postoupila do druhého kola Švýcarka Belinda Bencicová (26).

Svitolinová je 7 měsíců po porodu ve finále turnaje WTA ve Štrasburku

WTA ŠTRASBURK - Bývalá šampionka Elina Svitolinová na antukovém turnaji WTA 250 ve Štrasburku zdolala po obratu z 4:6 a 1:4 domácí Claru Burelovou a necelé dva měsíce po návratu z mateřské postoupila do finále. O vylepšení skvělé finálové bilance (16:3) si bývalá světová trojka zahraje v pikantním ukrajinsko-ruském souboji s Annou Blinkovovou.

Sedm zápasů bez ztráty setu. Američanka Davisová ovládla z kvalifikace poslední generálku v Hobartu

WTA HOBART - Lauren Davisová si v Hobartu z kvalifikace došla pro svůj druhý kariérní titul z turnajů WTA. Devětadvacetiletá Američanka, která už byla na 26. místě a teď figuruje na 84. příčce, dokonce v ani jednom ze sedmi zápasů neztratila set. V tom posledním přehrála debutantku ve finále na této úrovni Elisabettu Cocciarettovou z Itálie.

Cocciarettová si v Hobartu vyšlápla na bývalou šampionku Keninovou a vybojovala své první finále

WTA HOBART - Elisabetta Cocciarettová se 12 dní před 22. narozeninami probojovala do svého premiérového finále na nejvyšší tour. Italská tenistka, která ve čtvrtfinále odvracela dva mečboly, v Hobartu zdolala bývalou šampionku Sofii Keninovou a uštědřila grandslamové šampionce v jejím devátém zápase v tomto dějišti první porážku. O nejcennější trofej v kariéře se utká s další Američankou Lauren Davisovou, jež je ve finále po šesti letech.

Kvitová v Miami porazila Davisovou, o čtvrtfinále se utká s Kuděrmetovovou

WTA INDIAN WELLS - Petra Kvitová v Miami porazila 7-5 6-1 domácí Lauren Davisovou a postoupila do osmifinále. O první sérii tří výher od loňského srpna a čtvrtfinále, kterým by na Floridě vyrovnala svůj nejlepší výsledek, si zahraje v úterý s Veronikou Kuděrmetovovou.

Zraněná Martincová zvládla premiéru na Australian Open, Krejčíková začala výhrou i potřetí

AUSTRALIAN OPEN - České tenistky první hrací den na Australian Open neztratily ani set. Sedmadvacetiletá Tereza Martincová při své premiéře v hlavní soutěži Australian Open překonala bolesti pravého kolene i tři setboly nebezpečné Lauren Davisové. Čtvrtá nasazená Barbora Krejčíková smetla Němku Andreu Petkovicovou a prvním kolem melbournského grandslamu prošla i při své třetí účasti.

Tausonová v Charlestonu přehrála Tomljanovicovou a je poprvé v antukovém čtvrtfinále

WTA CHARLESTON 2 - 18letá Dánka Clara Tausonová v Charlestonu porazila hladce 6-1 6-4 šestou nasazenou Australanku Ajlu Tomljanovicovou a poprvé postoupila do čtvrtfinále antukového turnaje WTA. V něm druhá nejmladší hráčka v Top 100 čeká na vítězku duelu Osoriová-McHaleová. Mezi osmičkou nejlepších jsou už i domácí nasazená trojka Shelby Rogersová či finalistka z minulého týdne Danka Koviničová.

Krejčíková v Melbourne vydřela postup, Strýcová i Siniaková dohrály

WTA MELBOURNE 3 - Barbora Krejčíková na generálce Melbourne 3 pro tenistky z přísnější verze karantény po dvouapůlhodinovém boji udolala Lauren Davisovou ze Spojených států a zahraje si o čtvrtfinále. Naopak Barbora Strýcová pokračuje v singlovém trápení, deblová světová jednička nestačila na v současnosti až 339. hráčku světa Bethanii Mattekovou-Sandsovou. O postup bojuje ještě Kateřina Siniaková.

Paříž: Kvitová porazila Dodinovou, uspěly i Siniaková a poprvé Kr. Plíšková. Skončily Muchová a loňská finalistka Vondroušová

FRENCH OPEN - Petra Kvitová si v úvodním kole French Open pod zataženou střechou centrálního dvorce Philippa Chatriera bez ztráty setu poradila s domácí Océane Dodinovou. Do druhého kola prošly také Kateřina Siniaková a poprvé na Roland Garros Kristýna Plíšková. Neuspěly naopak nasazené Karolína Muchová a loňská finalistka Markéta Vondroušová.

Serena v Aucklandu po obratu zdolala krajanku McHaleovou, ve čtvrtfinále je i Wozniacká

WTA AUCKLAND - Serena Williamsová v Aucklandu zatím úspěšně potvrzuje roli nasazené jedničky a největší favoritky a dál útočí na svůj první triumf po mateřské pauze. Osmatřicetiletá Američanka ve druhém kole po obratu zdolala krajanku Christinu McHaleovou. Ve čtvrtfinále je i s kariérou se pomalu loučící Caroline Wozniacká, která zdolala ve třech setech Američanku Lauren Davisovou a může se chystat na duel s dvojnásobnou obhájkyní titulu Julií Görgesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist