Delbonis Federico

Delbonis Federico

33
muž
Argentina
Datum nar.:
5. 10. 1990
Výška:
193 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 351. / 33.
čtyřhra: 1258. / 77.

Murray odstartoval vítězně i v Miami a zahraje si s Medveděvem

ATP MIAMI - Andy Murray na Masters 1000 v Miami porazil Argentince Federica Delbonise a na sedmém turnaji po sobě vyhrál svůj úvodní zápas. Ve druhém kole, které naopak už šestkrát v řadě nezvládl, se utká se světovou dvojkou Daniilem Medveděvem.

Berrettini a Alcaraz v deštivém Riu vyhráli noční bitvy o čtvrtfinále

ATP RIO DE JANEIRO - Matteo Berrettini si svůj premiérový zápas v Jižní Americe užil dlouho do noci. Na antuce v Riu de Janeiru zdolal domácího Thiaga Monteiru až těsně před půlnocí, neboť zápas byl přerušován deštěm. Ve čtvrtfinále narazí na španělského mladíka Carlose Alcaraze, který dohrál dokonce ještě o dvě hodiny později.

O titul z Buenos Aires se utkají poslední šampioni Ruud a Schwartzman

ATP BUENOS AIRES - Do finále antukového turnaje ATP 250 v Buenos Aires postoupili vítězové posledních dvou ročníků a letos nejvýše nasazení Nor Casper Ruud a domácí Diego Schwartzman. 29letý Argentinec v semifinále udolal po takřka třech hodinách boje 7-5 3-6 6-2 Itala Lorenza Sonegu a postoupil do svého 13. finále, v němž bude usilovat o 5. titul.

Fognini je po 10 měsících ve čtvrtfinále, v Buenos Aires nezaváhal ani obhájce titulu Schwartzman

ATP BUENOS AIRES - Fabio Fognini vstoupil do antukového turnaje ATP 250 v Buenos Aires výhrou nad Pedrem Martínezem, což mu stačilo k postupu do prvního čtvrtfinále po deseti měsících. Nezaváhal ani nejvýše nasazený domácí obhájce titulu Diego Schwartzman, kterého už ve čtvrtfinále čeká repríze loňského finále proti krajanu Franciscu Cerúndolovi.

Slzy a emoce nechyběly. Del Potro v Buenos Aires odehrál pravděpodobně poslední zápas před domácím publikem

ATP BUENOS AIRES - Juan Martín del Potro v prvním soutěžním zápase od června 2019 a čtyřech operacích pravého kolena nepřekvapil. Na domácí antuce v Buenos Aires, kde absolvoval zřejmě svůj předposlední turnaj, 33letý Argentinec prohrál hladce 1-6 3-6 s krajanem Federicem Delbonisem a je připraven ukončit kariéru.

Kvalifikace Davis Cupu 2022 rozlosována. Češi si o finálový turnaj zahrají v Argentině

Čeští tenisté se v kvalifikaci o postup na finálový turnaj Davisova poháru 2022 utkají s Argentinou. Na zápas, který se uskuteční 4. a 5. března, pojedou do Jižní Ameriky. Rozhodl o tom dnešní los v Madridu. Naposledy se Češi s Argentinou utkali v roce 2013 v Praze, kdy přes ni ještě s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem postoupili do finále.

Druhý zápas proti hráči Top 20 a druhá výhra. Rinderknech ve Gstaadu vyřadil Bautistu

ATP GSTAAD - Francouz Arthur Rinderknech vyhrál i svůj druhý zápas proti hráči Top 20. Dnes na antuce ve Gstaadu, kde startuje poprvé jako člen elitní světové stovky, přehrál světovou šestnáctku Roberta Bautistu ze Španělska a počtvrté postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. O premiérové semifinále si zahraje v den svých 26. narozenin se Srbem Laslem Djerem.

Medveděv pokračuje v pařížském obrození. Ve čtvrtfinále narazí na Tsitsipase

FRENCH OPEN - Ještě před týdnem neměl na kontě jedinou výhru na French Open. Dnes už však Rus Daniil Medveděv slavil na pařížské antuce výhru číslo 4, když si snadno poradil s Chilanem Christianem Garínem. Ve čtvrtfinále čeká světovou dvojku atraktivní souboj s pátým hráčem světa Řekem Stefanosem Tsitsipasem, jenž přehrál podobně jednoznačně Španěla Pabla Carreňa.

Djokovič zdolal ve třech setech Slováka Martina, o titul se utká s překvapením turnaje Molčanem

ATP BĚLEHRAD - Světová jednička Novak Djokovič na domácí akci v Bělehradu v dnešním semifinále nečekaně musel do rozhodující sady, přestože vedl o set brejk. Největší favorit nakonec slovenského kvalifikanta Andreje Martina dorazil "kanárem" a o svůj třetí bělehradský titul a celkově 83. trofej si zahraje s dalším slovenským kvalifikantem Alexem Molčanem.

Djokovič v Římě ztratil jen tři hry a i popatnácté zvládl osmifinále

ATP MASTERS ŘÍM - Novak Djokovič v Římě pokračuje v obhajobě loňského triumfu bez ztráty setu. Vedoucí muž žebříčku ATP dnes smetl Alejandra Davidoviche a i popatnácté ve Foro Italicu zvládl osmifinálový zápas. Ve čtvrtfinále se pětinásobný šampion utká se Stefanosem Tsitsipasem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist