Dentoni Corinna

Dentoni Corinna

34
žena
Itálie
Datum nar.:
30. 7. 1989
Výška:
169 cm
Váha:
48 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 132.
čtyřhra: 1412. / 151.

Voráčová si v Palermu zahraje o své druhé semifinále na okruhu WTA

WTA PALERMO - Česká tenistka Renata Voráčová po více než třech letech postoupila ve dvouhře do čtvrtfinále turnaje WTA. V Palermu porazila domácí Italku Corinnu Dentoniovou a zahraje si o vyrovnání svého nejlepšího výsledku na okruhu WTA.

Turnaj ITF ve Zlíně vyhrála Rakušanka Mayrová

ITF ZLÍN - Třiadvacetiletá Rakušanka Patricia Mayrová vyhrála tenisový turnaj ITF Smart Card Open ve Zlíně. V dnešním finále porazila Italku Corinnu Dentoniovou hladce 6-1 6-2. Mayrová získala 90 bodů do světového žebříčku a finanční prémii 7315 dolarů.

Ondrášková vyhrála poosmé v řadě, ve Zlíně je v semifinále

ITF ZLÍN - Zuzana Ondrášková porazila ve čtvrtfinále tenisového turnaje ITF Smart Card Open ve Zlíně Ukrajinku Lesiji Curenkovou dvakrát 6-1. K postupu mezi čtyři nejlepší hráčky stačilo třicetileté Ondráškové 52 minut hry. V sobotním semifinále se utká s nenasazenou Italkou Corinnou Dentoniovou, jež vyřadila turnajovou pětku Darju Kustovovou z Běloruska.

Ivo Minář potrápil Davyděnka

Aktualizováno 17.07. 07:16 - ATP/WTA ESTORIL - Český tenista Ivo Minář byl v Estorilu blízko překvapení, když nad světovou čtyřkou Nikolajem Davyděnkem vyhrál první set 6-2. Další sady však prohrál a ruský hráč si během několika dnů připsal už třetí výhru nad českými tenisty. S turnajem se už rozloučil pátý nasazený Francouz Gilles Simon.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist