Devvarman Somdev

Devvarman Somdev

39
muž
Indie
Datum nar.:
13. 2. 1985
Výška:
180 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: - / 139.

Nechci hledat výmluvy, selhal jsem, řekl po porážce Veselý

Neslušným výrazem si jindy zdvořilý Jiří Veselý ulevil před novináři po dnešní prohře v baráži Davis Cupu. V Dillí dnes neustál nepříjemné podmínky a při své premiéře v roli české jedničky prohrál bez zisku setu. "Nechci hledat výmluvy. Byl jsem do týmu povolán jako jednička, od které se očekávají body. Selhal jsem. Beru všechnu zodpovědnost na sebe," řekl po nečekané prohře se Somdevem Devvarmanem.

Davis Cup: Veselý druhý bod nezařídil, Češi hrají v Indii 1:1

Čeští tenisté půjdou do sobotní čtyřhry za stavu 1:1 na zápasy. Lukáš Rosol sice poslal tým kapitána Navrátila do vedení, když ve třech setech porazil domácí jedničku Bhambriho, Jiří Veselý ale poté nepotvrdil roli favorita v zápase se Somdevem Devvarmanem, proti kterému neuhrál ani set.

Veselý: Jsem připravený nechat na kurtu všechno

Třetím rokem je Jiří Veselý členem daviscupového týmu a nyní se poprvé dostal do role jedničky. Při neúčasti Tomáše Berdycha povede jako lídr český výběr do boje o záchranu ve Světové skupiny proti Indii v Dillí. "Musíme se zakousnout, holt nějakou chvilku na kurtu strávit a ty tři potřebné body vybojovat," burcuje dvaadvacetiletá naděje českého tenisu.

Ferrer v Shenzhenu dohrál, nestačil na Troického

Viktor Troicki si v Shenzhenu připsal nejcennější vítězství od svého návratu po vypršení trestu za porušení dopingových pravidel. Na srbském tenistovi si dnes vylámal nejvýše nasazený David Ferrer, který se s turnajem loučí po porážce 3-6 4-6. Dál jde naopak Andy Murray, jenž ve dvou setech vyřadil Inda Devvarmana.

Berdych v Oeiras začal hladkou výhrou nad Devvarmanem

ATP OEIRAS - Tomáš Berdych plní tento týden roli největšího favorita na antukovém turnaji v Oeiras a soutěž v Portugalsku odstartoval dvousetovou výhrou nad Indem Devvarmanem. V zítřejším čtvrtfinále narazí na Argentince Leonarda Mayera.

Nasazeným se v Oeiras nedaří, Tursunov neuhrál ani game

ATP OEIRAS - Na antukovém turnaji v portugalském Oeiras ztroskotaly čtyři nasazení tenisté hned v prvním kole. Debaklem se rozloučil Rus Tursunov, který proti domácímu Rui Machadovi neuhrál ani game. Naopak nasazený Portugalec Joao Sousa nestačil na na Argentince Mayera.

Suverénní Češi: V Dubaji postupují Berdych, Rosol i Štěpánek

Se stoprocentní úspěšností odehráli dnes své úvodní zápasy v Dubaji čeští tenisté. Tomáš Berdych i Lukáš Rosol prošli do druhého kola bez ztráty setu, Radku Štěpánkovi se pak podařilo otočit utkání s Američanem Russellem a vybojoval si tak právo nastoupit proti Rogeru Federerovi.

Nadal je v nominaci na ocenění Comeback roku

ATP zveřejnila čtveřici tenistů, kteří byli nominováni na ocenění Comeback roku. V seznamu nechybí ani Rafael Nadal, který se v únoru vrátil na kurty po sedmiměsíční pauze zaviněné zraněním kolena a na 13 z 15 turnajů se dostal do finále, v nich pak vybojoval 10 titulů.

Štěpánek smetl Llodru, ve Washingtonu neprohrál už 8. zápas v řadě

ATP WASHINGTON - Radek Štěpánek ve Washingtonu prodloužil svou neporazitelnost již na osm utkání. Dnes šampion z roku 2011 smetl za necelou hodinu hry Francouze Michaela Llodru, se kterým tak upravil vzájemnou bilanci už na 7-1. O čtvrtfinále si český tenista zahraje se Rusem Tursunovem, který vyřadil nasazeného Simona.

Hájek proti Querreymu neuhrál ani set. Federer byl znovu suverénní

Jan Hájek v Paříži své grandslamové maximum nevyrovnal. Český tenista na letošním French Open končí ve druhém kole, ve kterém po dvou hodinách hry podlehl 0-3 na sety nasazené osmnáctce Samu Querreymu z USA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist