Diyas Zarina

Diyas Zarina

30
žena
Kazachstán
Datum nar.:
18. 10. 1993
Výška:
172 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 89.

Plíšková a Krejčíková v Indian Wells postoupily do třetího kola. Siniaková podlehla Kerberové

WTA INDIAN WELLS - Karolína Plíšková i Barbora Krejčíková v Indian Wells zvládly své první duely od US Open. Nejvýše nasazená Plíšková si poradila s Polkou Magdalenou Fręchovou, trojka Krejčíková porazila ve třech setech Kazašku Zarinu Dijasovou. V sobotu neuspěla jen Kateřina Siniaková, jež podlehla Němce Angelique Kerberové a nenavázala na skalp Clijstersové.

Vítězné olympijské premiéry: Krejčíková postoupila po sedmi gamech, Vondroušová vyhrála ve třech setech

OH TOKIO - V úvodní den na olympijském turnaji v Tokiu uspěly obě české debutantky. Barbora Krejčíková se příliš nezapotila, jedna z favoritek na medaili vedla s Kazaškou Zarinou Dijasovou 5-2 v prvním setu ve chvíli, kdy jí soupeřka vzdala. Mnohem více se nadřela Markéta Vondroušová, jež zdolala Nizozemku Kiki Bertensovou ve třech setech.

Krejčíková začala vítězně i při premiéře v Miami, Bouzková nečekaně vypadla

WTA MIAMI - Barbora Krejčíková se dnes představila poprvé od životního vystoupení v Dubaji a formu potvrdila i při své premiéře v Miami. Rusku Annu Blinkovovou porazila 6-1 3-6 6-3 a také na 14. akci od loňského srpnového restartu sezony vyhrála svůj úvodní zápas. Naopak překvapivě vypadla Marie Bouzková, jež nestačila na Nizozemku Arantxu Rusovou.

Halepová s Putincevovou nezaváhala a je v osmifinále Australian Open, Bencicová po výprasku končí

AUSTRALIAN OPEN - Předloňská finalistka Simona Halepová na Australian Open zvládla premiérový souboj s Julií Putincevovou a prošla do osmifinále úvodního grandslamu sezony. Do něj se v Melbourne naopak nedostala Belinda Bencicová, světová sedmička schytala výprask od Anett Kontaveitové, se kterou uhrála jediný game.

Šarapovové se stále nedaří. Na Australian Open v prvním kole nestačila na Vekičovou

AUSTRALIAN OPEN - Marii Šarapovové se návrat na kurty stále nedaří. Pětinásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička prohrála i druhý letošní zápas. V prvním kole Australian Open, kde v roce 2008 triumfovala a letos startovala na divokou kartu, prohrála s Donnou Vekičovou a čeká ji pád do čtvrté stovky žebříčku.

Kristýna Plíšková v Shenzhenu vyřadila obhájkyni titulu Sabalenkovou a postoupila do čtvrtfinále!

WTA SHENZHEN - Kristýna Plíšková v čínském Shenzhenu prožívá fantastický vstup do sezony. Česká tenistka si bez ztráty setu a podání vyšlápla na nasazenou dvojku, světovou jedenáctku a obhájkyni titulu Arynu Sabalenkovou. O vylepšení svého maxima na turnaji bude usilovat proti Kateryně Bondarenkové.

Krejčíková v Hongkongu skončila ve čtvrtfinále

ITF HONGKONG - Barbora Krejčíková skončila na prvním turnaji nové sezony ve čtvrtfinále. Na podniku ITF W25 v Hongkongu česká tenistka nestačila na hráčku třetí světové stovky Harmony Tanovou z Francie, které podlehla hladce ve dvou setech.

Strýcová v Tokiu začala výhrou nad Dijasovou

WTA TOKIO - Barbora Strýcová v prvním kole turnaje v Tokiu přehrála dvakrát 6-4 kazašskou kvalifikantku Zarinu Dijasovou. O obhájení loňského čtvrtfinále si dvaatřicetiletá Češka zahraje s Estonkou Anett Kontaveitovou (h2h 1-1), které může oplatit měsíc starou porážku ze Cincinnati.

Los US Open: Kvitová začne proti Wickmayerové, Plíškovou vyzve Dijasová

Petra Kvitová zahájí US Open coby pátá nasazená utkáním s Yaninou Wickmayerovou z Belgie, turnajovou osmičku Karolínu Plíškovou čeká v 1. kole Zarina Dijasová z Kazachstánu. Barbora Strýcová, která je v New Yorku nasazena jako číslo 23, bude znát soupeřku až po skončení kvalifikace. Jediný český tenista v hlavní soutěži Jiří Veselý se v 1. kole utká s francouzským držitelem divoké karty Corentinem Moutetem.

Kvitová v New Havenu postoupila do čtvrtfinále

WTA NEW HAVEN - Petra Kvitová na turnaji WTA Premier v New Havenu i nadále potvrzuje roli favoritky. Trojnásobná šampionka ve druhém kole přehrála ve třech setech kvalifikantku Zarinu Dijasovou z Kazachstánu a postoupila do čtvrtfinále. V něm změří síly se Španělkou Carlou Suárezovou-Navarrovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist