Dodig Ivan

Dodig Ivan

39
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
2. 1. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 29.
čtyřhra: 8. / 2.

Alcaraz vyhrál hned svůj první turnaj ATP na trávě. Bude znovu jedničkou

ATP QUEEN'S CLUB - Carlos Alcaraz (20) vyhrál hned svůj první turnaj na trávě mimo Wimbledon. Španělský mladík ovládl prestižní podnik v londýnském Queen's Clubu, kde ve finále přehrál 6:4, 6:4 Australana Alexe de Minaura a získal pátý letošní a celkově 11. titul. Díky němu se znovu vrátí do čela světového žebříčku. V prvním deblovém finále neuspěl Jiří Lehečka po boku Taylora Fritze.

Dodig s Krajickem na French Open vyhráli čtyřhru mužů. Chorvat spílal pořadatelům

FRENCH OPEN - Ivan Dodig a Austin Krajicek po roce složili úspěšný reparát ve finále French Open. Chorvatsko-americký pár porazil 6:3, 6:1 belgické duo Sander Gille a Joran Vliegen a získal šestý společný a dosud nejcennější titul. 32letý Krajicek se díky zisku první grandslamové trofeje stane poprvé deblovou světovou jedničkou.

Salvadorec Arévalo a 40letý Rojer v Paříži vyhráli debl a zapsali se do historie

FRENCH OPEN - Salvadorec Marcelo Arévalo se stal prvním středoamerickým vítězem mužské čtyřhry na grandslamu, 40letý Nizozemec Jean-Julien Rojer nejstarším vítězem čtyřhry mužů na Roland Garros. Salvadorsko-nizozemský pár ve finále French Open udolal po odvrácení tří mečbolů 6-7 7-6 6-3 chorvatsko-americký tandem Ivan Dodig a Austin Krajicek a získal třetí společný titul.

Mladenovicová s Dodigem vyhráli smíšenou čtyřhru na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Kristina Mladenovicová a Ivan Dodig proměnili první společný turnaj v grandslamový triumf. Zkušení deblisté ovládli smíšenou čtyřhru na Australian Open po finálové výhře 6-3 6-4 nad domácí dvojicí Jaimme Fourlisová a Jason Kubler.

Mektič s Pavičem vyhráli chorvatské finále. Olympijské zlato je jejich 9. trofejí v sezoně

OH TOKIO - Nikola Mektič a Mate Pavič přidali k osmi letošním titulům i zlatou olympijskou medaili. Ve finále v Tokiu nejvýše nasazení Chorvaté porazili 6-4 3-6 10-6 krajany Marina Čiličem s Ivanem Dodigem.

Polášek je prvním slovenským vítězem grandslamu. Čtyřhru na Australian Open dobyl s Chorvatem Dodigem

AUSTRALIAN OPEN - Filip Polášek se stal prvním slovenským grandslamovým šampionem mezi muži. Společně s Chorvatem Ivanem Dodigem vyhráli čtyřhru na Australian Open, když ve finále porazili 6-3 6-4 obhájce titulu Američana Rajeeva Rama a Brita Joea Salisburyho.

Rekordmani Bob a Mike Bryanovi dali sbohem Melbourne. Šestinásobné šampiony vyřadili Dodig s Poláškem

Nejúspěšnější deblový pár historie Bob a Mike Bryanové rekord Australian Open už nevylepší. Šestinásobní šampioni vypadli dnes ve třetím kole po prohře se slovensko-chorvatskou dvojicí Filip Polášek a Ivan Dodig 3-6 4-6.

Slovák Polášek slaví nejcennější titul. S Dodigem vyhráli Masters v Cincinnati

ATP CINCINNATI - Ivan Dodig a Filip Polášek proměnili čtvrtý společný turnaj v premiérový titul. Chorvatsko-slovenský pár ve finále turnaje Masters v Cincinnati zdolal 4-6 6-4 10-6 světové jedničky Kolumbijce Juana Sebastiana Cabala a Roberta Faraha a 34letý Polášek tak získal svou nejcennější trofej.

Dodig a Latisha Chan ovládli po antuce v Paříži i mix na trávě v Londýně

WIMBLEDON - Ivan Dodig a Latisha Chan šest týdnů po úspěšné obhajobě titulu na Roland Garros ovládli smíšenou čtyřhru také ve Wimbledonu. Ve finále chorvatsko-tchajwanský pár porazil 6-2 6-3 Švéda Roberta Lindstedta s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou a zaznamenal třetí společný triumf.

Latisha Chan s Dodigem obhájili na French Open titul v mixu

FRENCH OPEN - Tchajwanská tenistka Latisha Chan a Chorvat Ivan Dodig obhájili na French Open titul ve smíšené čtyřhře. Ve finále stejně jako loni porazili kanadsko-chorvatský pár Gabriela Dabrowská, Mate Pavič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist