Dolgopolov Aleksandr

Dolgopolov Aleksandr

35
muž
Ukrajina
Datum nar.:
7. 11. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 13.
čtyřhra: - / 42.

Zůstanu, dokud nezvítězíme! Dolgopolov absolvoval střelecký výcvik a vydal se bránit Ukrajinu

Dalším z ukrajinských sportovců, kteří se vydali bránit rodnou zemi proti ruské invazi, je bývalý tenista Alexandr Dolgopolov. Vítěz tří turnajů ATP se vrátil do Kyjeva poté, co absolvoval týdenní střelecký výcvik.

Tři roky marně léčil zápěstí. Ukrajinec Dolgopolov v 32 letech ukončil kariéru

Bývalý 13. hráč světa a vítěz tří turnajů ATP Alexander Dolgopolov tři roky po svém posledním vystoupení ukončil kariéru. 32letý Ukrajinec se rozhodl nepokračovat ve snaze vrátit se na kurty kvůli vleklému zranění zápěstí, od bolestí mu nepomohly ani dvě operace.

Čtyřnásobný šampion Djokovič v Římě začal hladkou výhrou nad Dolgopolovem

ATP ŘÍM - Další pokus o nastartování kariéry absolvuje Srb Novak Djokovič tento týden v Římě. Do antukového Masters 1000 vstoupil čtyřnásobný šampion hladkou výhrou nad oblíbeným sokem Aleksandrem Dolgopolovem z Ukrajiny.

Dimitrov i Kyrgios v Brisbane zvládli další tříseťáky a čeká je vzájemný souboj

ATP BRISBANE - V semifinále turnaje v Brisbane se utkají dva favorité - obhájce titulu Grigor Dimitrov a domácí Nick Kyrgios. Oba v úvodu sezony odehráli už dva náročné třísetové duely, Bulhar dnes zdolal Brita Edmunda a Australan otočil duel s Ukrajincem Dolgopolovem.

Veselý v Tokiu skončil ve druhém kole na raketě Mannarina

ATP TOKIO - Jiří Veselý skončil na turnaji ATP 500 v Tokiu třetí rok po sobě ve druhém kole. Letos v něm čtyřiadvacetiletý Čech prohrál hladce s Francouzem Adrianem Mannarinem, proti kterému nevyužil ani jeden brejkbol.

Goffin v Shenzhenu přerušil sérii šesti finálových nezdarů a má třetí titul

ATP SHENZHEN - Belgičan David Goffin v čínském Shenzhenu zdolal 6-4 6-7 6-3 Ukrajince Alexandera Dolgopolova a po sérii šesti finálových nezdarů ukončil tříleté čekání na svůj třetí titul.

Izraelec Sela v Číně skrečoval zápas kvůli začátku svátku Jom kipur, skončil i Zverev

ATP SHENZHEN - Nejlepší izraelský tenista Dudi Sela nedohrál z náboženských důvodů dnešní čtvrtfinálové utkání na turnaji v čínském Shenzhenu s Ukrajincem Alexandrem Dolgopolovem. Podle izraelských médií skrečoval na začátku třetího setu zápas kvůli tomu, aby stihl začátek nejvýznamnějšího židovského svátku Jom kipur. Ve čtvrtfinále překvapivě ztroskotal také nejvýše nasazený Němec Alexander Zverev.

Čeští muži na US Open dohráli. Zraněný Berdych ve 2. kole podlehl Dolgopolovovi

US OPEN - Ani dlouhodobě nejlepší český tenista Tomáš Berdych na US Open daleko nedojde. Poslední český zástupce mezi muži dnes ve druhém kole neudržel vedení 1-0 na sety proti Alexandrovi Dolgopolovovi a další tři sady prohrál. V průběhu dnešního duelu si nechal dvakrát ošetřovat bolavá záda a dnešní porážkou vyrovnal svůj nejhorší letošní grandslamový výsledek z French Open. V New Yorku skončil takhle brzy naposledy v roce 2010.

Dolgopolov se rozčílil nad otázkou na podezřelé sázky

Atmosféru tiskové konference ukrajinského tenisty Alexandra Dolgopolova po vítězném zápasu úvodního kola US Open rozvířila otázka na podezřelé sázky na jeden z jeho předchozích zápasů. Soupeř Tomáše Berdycha pro druhé kolo na ni zareagoval vztekle a nešetřil sprostými slovy.

Dolgopolovova prohra s Monteirem budí pozornost kvůli podezřelým sázkám

Do hledáčku jednotky pro bezúhonnost tenisu (TIU) se dostal nedělní zápas 1. kola turnaje ve Winston-Salemu mezi Ukrajincem Alexandrem Dolgopolovem a Brazilcem Thiagem Monteirem. Na prohru favorita Dolgopolova bylo vsazeno před utkáním tolik peněz, že některé kanceláře raději stáhly duel z nabídky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist