Donskoy Evgeny

Donskoy Evgeny

33
muž
Rusko
Datum nar.:
9. 5. 1990
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 319. / 65.
čtyřhra: 1253. / 122.

Rusko má další pozitivní hráče. Na ATP Cupu nenastoupí ani Karacev a Donskoj

Ruští tenisté se na ATP Cupu v Austrálii musí obejít kromě světové pětky Andreje Rubljova také o Aslana Karaceva a Jevgenije Donského, kteří měli rovněž pozitivní test na Covid-19. Jedničku Daniila Medveděva a Romana Safjullina Rusové doplnili už jen o Jevgenije Karlovského.

Rusko potřetí vyhrálo Davis Cup. Medveděv a Rubljov nezaváhali ani ve finále s Chorvaty

DAVIS CUP - Ruští tenisté na finálovém turnaji potvrdili roli největších favoritů a potřetí v historii slaví triumf v Davis Cupu. Zisk Salátové mísy slaví v Madridu zásluhou hráčů Top 5 Daniila Medveděva a Andreje Rubljova, kteří zvládli i dnešní finále proti Chorvatům Marinu Čiličovi a Bornu Gojovi.

Trápící se Kokkinakis v Los Cabos nevyužil mečbol proti Kudlovi

ATP LOS CABOS - Thanasi Kokkinakis v Los Cabos čtvrtfinále z roku 2019 neobhájí. 25letý Australan, který si před čtyřmi lety v Mexiku zahrál své jediné finále na okruhu ATP, v prvním kole podlehl po nevyužití mečbolu a více než hodinách boje 6-4 6-7 6-7 Američanu Denisi Kudlovi.

Macháč na challengeru v Kazachstánu vyřadil nasazenou dvojku Donského

ATP CHALLENGER NUR-SULTAN - Tomáš Macháč zahájil své působení na challengeru v Nur-Sultanu cenným skalpem. Dvacetiletý Čech v kazašské hale v prvním kole porazil nasazenou dvojku a 123. hráče světa Jevgenije Donského z Ruska. O postup do čtvrtfinále se utká s Maximilianem Marterem, s nímž loni prohrál finále na challengeru v Bratislavě.

Obhájce titulu Medveděv v Petrohradu porazil Gasqueta a přerušil sérii porážek

ATP PETROHRAD - Daniil Medveděv vykročil za obhajobou titulu na domácím halovém turnaji v Petrohradu vítězným obratem nad Francouzem Richardem Gasquetem a přerušil tak sérii tří porážek. Ve druhém kole se nejvýše nasazený Rus střetne s Američanem Reillym Opelkou.

Favorit Medveděv v Petrohradu nezaváhal, Chačanov dohrál

ATP PETROHRAD - Finalista US Open Daniil Medveděv se na kurty vrátil dvousetovou výhrou před domácím publikem v Petrohradu. Svůj úvodní zápas v Rusku naopak nezvládl druhý nasazený Karen Chačanov, jenž prohrál potřetí v řadě.

Jazírí je v Dubaji poprvé v semifinále turnaje ATP 500. O finále si zahraje s Bautistou

ATP DUBAJ - Malek Jazírí ve 34 letech pokračuje v životním turnaji. V Dubaji tuniský tenista dva dny po premiérovém skalpu hráče Top 10 zdolal o patnáct let mladšího Řeka Stefanose Tsitsipase a potřetí v kariéře a poprvé na podniku kategorie ATP 500 postoupil do semifinále. O premiérové finále si zahraje se Španělem Robertem Bautistou.

Krach favoritů v Delray Beach. Ve druhém kole vypadli Raonic, Sock i Isner

ATP DELRAY BEACH - Zatímco v prvním kole si připsali první letošní výhru, ve druhém všichni v roli papírových favoritů nečekaně zaváhali. Do čtvrtfinále turnaje v Delray Beach nepostoupili Milos Raonic, nasazená jednička a obhájce titulu Jack Sock a po nevyužití tří mečbolů ani John Isner.

Třetí turnaj, třetí zklamání. Isner se výhry nedočkal ani v New Yorku

ATP NEW YORK - John Isner ani na třetím letošním turnaji nepřešel přes prvního soupeře. Na domácím turnaji v New Yorku třetí nasazený Američan podlehl 6-7 6-3 3-6 Radu Albotovi z Moldavska. Ten ve čtvrtfinále vyzve dalšího favorita Japonce Keie Nišikoriho, který svou neporazitelnost prodloužil na sedm zápasů.

Murray přežil sedm mečbolů proti Kohlschreiberovi. Naděje na první titul z Dubaje žije dál

ATP DUBAJ - Andy Murray má tento týden stále šanci ukončit čekání na svůj první letošní titul. V Dubaji, kde ještě nikdy netriumfoval, mu však v dnešním čtvrtfinále pořádně zatopil Philipp Kohlschreiber,. Německý tenista, který v dramatickém půlhodinovém tie-breaku druhého setu nedokázal v boji o svůj první skalp světové jedničky využít žádný ze sedmi mečbolů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist