Dulgheru Alexandra

Dulgheru Alexandra

34
žena
Rumunsko
Datum nar.:
30. 5. 1989
Výška:
172 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 26.
čtyřhra: - / 41.

Fed Cup: Češky poletí do Rumunska s Kvitovou i Plíškovou

Kapitán Petr Pála oznámil nominaci pro utkání prvního kola Fed Cupu v Rumunsku. České obhájkyně titulu odstartují za dva týdny v Kluži nový ročník týmové soutěže ve složení Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Denisa Allertová.

Plíšková v Moskvě utekla z mečbolů a drží šanci na Singapur

WTA MOSKVA - Karolína Plíšková po dnešku zůstává ve hře o Turnaj mistryň. V Moskvě, kde potřebuje získat titul, navzdory mizernému výkonu překonala první z pěti překážek, když po odvrácení dvou mečbolů udolala Rumunku Alexandru Dulgheruovou. Ve druhém kole ji čeká Lotyška Sevastovová.

Wozniacká začala očekávanou výhrou, s Loebovou ztratila jen dvě hry

US OPEN - Dvojnásobná finalistka Caroline Wozniacká zahájila US Open očekávanou výhrou nad domácí Jamie Loebovou. Na startu posledního grandslamu sezony nezaváhaly ani další favoritky Simona Halepová, Angelique Kerberová či Garbine Muguruzaová, jež vyhrála poprvé od finále Wimbledonu.

Kvitová v Římě smetla Jankovičovou, o semifinále se utká se Suárezovou

WTA ŘÍM - Petra Kvitová prodloužila svou neporazitelnost už na osm zápasů. Na antuce v Římě dnes smetla bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala svůj nejlepší výsledek na turnaji.

Šafářovou nezachránilo ani sedm odvrácených mečbolů, Kvitová po divokém průběhu vyhrála

WTA ŘÍM - Lucie Šafářová prohrála další dobře rozehraný zápas a v Římě znovu přišla o možnost zaútočit na Top 10. Česká tenistka skončila už ve druhém kole na raketě Rumunky Dulgheruové, přestože v závěru odvrátila sedm mečbolů a byla dva míčky od výhry. Ve hře se udržela alespoň poslední česká zástupkyně v soutěži a čerstvá šampionka z Madridu Petra Kvitová, byť měla proti Italce Knappové namále.

Šafářová v Madridu odstartovala dvousetovou výhrou nad Riskeovou

WTA MADRID - Lucie Šafářová rychle zapomenula na zklamání z Prahy a do turnaje v Madridu vstoupila snadným vítězstvím. Ve večerním utkání porazila americkou soupeřku Alison Riskeovou a postoupila do 2. kola. V něm se utká s Giorgiovou, nebo Pironkovovou.

Ve fedcupové baráži uspěly Italky, Švýcarky, Nizozemky a Rumunky

FED CUP - V barážových zápasech Fed Cupu se urodilo několik překvapivých výsledků i zápletek. Poprvé v soutěži prohrála Serena Williamsová, jež v Itálii neuspěla ve čtyřhře a Američanky tak zůstávají ve Světové skupině II i pro příští sezonu. Mezi elitu se naopak vrací po 12 letech Švýcarky, poprvé od roku 1998 Nizozemky a dokonce po 24 letech Rumunky.

Bouchardová se nechytla ani ve Fed Cupu a ještě se jí soupeř vysmál

Světová sedmička Eugenie Bouchardová prohrála domácí fedcupový zápas s rumunskou tenistkou Alexandrou Dulgheruovou a ještě byla soupeři doma v Montrealu pro smích. Rumunský tým totiž parodoval její nepodání ruky.

V baráži hrají prim týmové jedničky. Hingisová prohrála s Radwaňskou

FED CUP - Rozehrané barážové duely elitní Světové skupiny Fed Cupu jsou vyrovnané. V Itálii, Nizozemsku i Polsku sbíraly body týmové jedničky. Překvapit se nepodařilo ani Martině Hingisové, jež ve svém prvním singlovém utkání po osmi letech prohrála se světovou devítkou Agnieszkou Radwaňskou. Jedničky zaváhaly pouze v Montrealu, kde se dál trápí Eugenie Bouchardová.

Bouchardová dodržela ve Fed Cupu tradici, soupeřce nepodala ruku

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová ukázala, že si nic nedělá z kritiky, která se na ni hrnula po loňském duelu Fed Cupu proti Slovensku, před nímž odmítla potřást rukou Kristíně Kučové. Světová sedmička zůstala konzistentní a nepřijala ani ruku Rumunky Alexandry Dulgheruové po pátečním losování barážového duelu v Montrealu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist