Dulko Gisela

Dulko Gisela

39
žena
Argentina
Datum nar.:
30. 1. 1985
Výška:
170 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 26.
čtyřhra: - / 1.

Rok odchodů. S tenisem letos skončily tři bývalé světové jedničky

Ještě téměř měsíc mají tenisté na to, aby oznámili, že letošní sezona byla jejich poslední. I kdyby už ale žádné další 'sbohem' nepřišlo, budou mnozí fanoušci na tento rok vzpomínat jako na ten, v němž se s profesionálním tenisem rozloučilo několik velkým jmen. Pojďme si je připomenout.

Končím, oznámila Dulková

Nedlouho po skončení letošní sezony oznámila Argentinka Gisela Dulková, že se loučí profesionální kariérou."Rozhodla jsem se skončit proto, že mám teď jiné priority, na které se chci soustředit. Nemůžu už tak přinášet oběti, které jsou nutné, když chcete být tenisovým profesionálem," uvedla někdejší deblová světová jednička na svých stránkách.

Veteránka Suárezová se vrátila kvůli olympiádě. A už oslavila svou 500. výhru

Možná jste už zaznamenali staronové jméno ve čtyřhrách žen. Ano, na kurty se totiž vrací bývalá nejlepší deblistka světa a osminásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře Paola Suárezová. Jejím cílem je Londýn. A snem? Olympijská medaile! I proto spojila síly s krajankou Dulkovou - další bývalou nejlepší deblistkou světa.

Birnerová je znovu ve 2. kole, start zvládla i v Monterrey

WTA MONTERREY - Eva Birnerová v Jižní Americe postoupila na druhém turnaji v řadě do 2. kola. Na rychlém povrchu v mexickém Monterrey si po setech 7-6 6-4 poradila s Maďarskou Marosiovou a s Rakušankou Mayrovou-Achleitnerovou, jež vyřadila nasazenou Dulkovou, se utká o čtvrtfinále.

Bogotá: Čtvrtfinále po 3 letech bez nasazených hráček

WTA BOGOTÁ - Již tak slabě obsazený turnaj WTA v Bogotě bude mít překvapivou vítězku, neboť ani jedna z osmi nasazených hráček se na kolumbijské antuce nedostala dál než do 2. kola. Ve čtvrtek v něm skončila také nasazená jednička Marina Erakovicová, jež nestačila na Rumunku Gallovitsovou, a pětka Gisela Dulková z Argentiny, která podlehla Rusce Panovové.

Suverénní Šarapovová, upachtěná výhra Zvonarevové a konec Stosurové

AUSTRALIAN OPEN ženy - Zcela rozdílně se dnes na Australian Open daří favoritkám. Zatímco bývalá šampionka Maria Šarapovová smetla Dulkovou, další Ruska Věra Zvonarevová o postup bojovala ve více než tříhodinovém maratónu. Vítězka US Open a domácí naděje Stosurová už dokonce v Melbourne dohrála.

WTA v roce 2011, část III. Velký triumf Stosurové a povedený comeback Sereny

Petře Kvitové se období po wimbledonském triumfu nepovedlo. Po dlouhé pauze bez tenisu se naopak velkolepě vrátila Serena Williamsová, kterou zastavila až ve finále US Open Samantha Stosurová. Australanka se tehdy radovala z premiérového grandslamového triumfu.

Peschkeová bude mít třetí šanci získat deblový titul z Turnaje mistryň!

Květa Peschkeová si potřetí zahraje o premiérový deblový titul na Turnaji mistryň. Česká hráčka si účast ve finále v Istanbulu zajistila společně se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou dnešní výhrou nad Jaroslavou Švedovovou z Kazachstánu a Vaniou Kingovou z USA 6-3 6-4.

Peschkeovou čekají na Turnaji mistryň Kingová a Švedovová

Česká deblistka Květa Peschkeová se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou si na Turnaji mistryň zahrají o finále s Jaroslavou Švedovovou a Američankou Kingovou. Druhý pár sobotních zápasů čtyřhry tvoří obhájkyně titulu Gisela Dulková z Argentiny s Italkou Flavií Pennettaovou a americká dvojice Liezel Huberová/Lisa Raymondová.

Peschkeová se Srebotnikovou získaly v Pekingu 6. titul sezony

Světové jedničky Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková získaly už šestý letošní titul. Ve finále turnaje v Pekingu porazily 6-3 6-4 duo Dulková/Pennettaová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist