Edmund Kyle

Edmund Kyle

29
muž
Velká Británie
Datum nar.:
8. 1. 1995
Výška:
188 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 420. / 14.
čtyřhra: 1071. / 48.

Djokovič s Edmundem překvapivě ztratil set, přesto vyhrál i 25. letošní zápas

US OPEN - Novak Djokovič již ve druhém kole US Open překvapivě ztratil set. Světová jednička a největší favorit ale proti Kyleovi Edmundovi po prohrané úvodní sadě další zaváhání nepřipustil a svou letošní neporazitelnost natáhl už na 25 zápasů. O osmifinále se trojnásobný šampion utká s Janem-Lennardem Struffem.

Evans v Londýně porazil i Edmunda a ovládl Battle of the Brits

BATTLE OF THE BRITS - Halový turnaj osmi britských tenistů (Battle of the Brits) v Londýně vyhrál Dan Evans. Aktuálně nejvýše postavený Brit v žebříčku ATP ve finále porazil hladce ve dvou setech Kylea Edmunda a navázal na včerejší skalp Andyho Murrayho.

Murray na Battle of the Brits podlehl Evansovi. Ten si o titul zahraje s Edmundem

BATTLE OF THE BRITS - Andy Murray se do finále Battle of the Brits v Londýně nedostal. Trojnásobný grandslamový šampion ztroskotal v semifinále na aktuální britské jedničce Danu Evansovi, který si o celkové vítězství zahraje s Kylem Edmundem. Murrayho čeká ještě duel o 3. místo proti Norriemu.

Murray na Battle of the Brits prohrál bitvu s Edmundem, o postup ze skupiny se utká s Wardem

BATTLE OF THE BRITS - Hvězda exhibičního turnaje Battle of the Brits Andy Murray prohrál bitvu s Kylem Edmundem a zatímco soupeři si zajistil postup ze skupiny, trojnásobný grandslamový šampion bude o semifinále bojovat proti Jamesi Wardovi.

Zverev prohrál s Paulem a finále v Acapulku neobhájí

ATP ACAPULCO - Alexander Zverev finále v Acapulku neobhájí. Druhý nasazený Němec vypadl už ve druhém kole s 66. hráčem světa Američanem Tommym Paulem, který si připsal první skalp hráče elitní světové desítky.

Edmund v New Yorku vyhrál finále se Seppim a i druhý titul slaví v hale

ATP NEW YORK - Kyle Edmund při svém debutu ovládl podnik v New Yorku a ve svém třetím finále na turnajích ATP získal druhý titul, i druhý triumf slaví v hale. Pětadvacetiletý Brit ve finále přehrál o deset let staršího Andrease Seppiho, který se své první trofeje od října 2012 nedočkal, a vyhrál s italským veteránem i pátý souboj na tvrdém povrchu.

Veterán Seppi v New Yorku zastavil kvalifikanta Junga a proti Edmundovi zaútočí na první titul po osmi letech

ATP NEW YORK - Andreas Seppi v newyorské hale zastavil kvalifikanta Jasona Junga, který odehrál své premiérové semifinále na turnajích ATP, a poprvé od loňského ledna postoupil do finále. O svůj čtvrtý triumf, první od října 2012, se italský veterán popere s Kylem Edmundem. Britský tenista jasně přehrál Miomira Kecmanoviče ze Srbska.

Jung v New Yorku vyřadil oba bývalé šampiony a je poprvé v semifinále

ATP NEW YORK - Jason Jung na černém povrchu v hale v New Yorku vyřadil oba vítěze prvních dvou ročníků. Po Andersonovi si tenista z Tchajwanu poradil i s domácím obhájcem titulu Reillym Opelkou a ve 30 letech postoupil poprvé do semifinále turnaje ATP. V něm vyzve o pět let staršího Itala Andrease Seppiho.

Kanaďané porazili Rusko a jsou poprvé ve finále Davis Cupu. V něm vyzvou domácí Španělsko v čele s Nadalem

DAVIS CUP - Kanada si zásluhou Denise Shapovalova a Vaska Pospisila poprvé v historii zahraje finále Davisova poháru. Kanadské duo v rozhodující čtyřhře v madridské hale zdolalo Rusy Karena Chačanova a Andreje Rubljova. V zítřejším finále se Kanada utká se Španělskem. Domácímu výběru opět výrazně pomohl první hráč světa Rafael Nadal, který byl hlavním strůjcem postupu přes Velkou Británii.

Rusové přežili tři mečboly, vyřadili Srbsko a čeká je Kanada. Dalšími semifinalisty jsou Britové a domácí Španělé

DAVIS CUP - Karen Chačanov s Andrejem Rubljovem v rozhodující čtyřhře na finálovém turnaji Davisova poháru v Madridu proti Srbům Novakovi Djokovičovi a Viktorovi Troickému odvrátili tři mečboly a po těsném vítězství poslali svůj tým do semifinále. V něm se Rusové utkají s Kanadou. Již po dvouhrách slavili postup do semifinále Britové, o finále se poperou s domácím Španělskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist