Eriksson Markus

Eriksson Markus

34
muž
Švédsko
Datum nar.:
29. 11. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 277.
čtyřhra: - / 205.

Veselý v Prostějově pokračuje beze ztráty setu. Zítra si zahraje o titul

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Veselý i nadále na domácí půdě v Prostějově potvrzuje roli favorita a pokračuje beze ztráty setu. Dvojnásobný šampion dnes v semifinále prestižního challengeru jasně přehrál dvakrát 6-2 Tennyse Sandgrena ze Spojených států a již počtvrté postoupil na svém oblíbeném turnaji do finále. V něm bude jeho soupeřem Argentinec Federico Delbonis.

Veselý je v Prostějově ve čtvrtfinále, Pavlásek a Kližan vypadli

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Veselý na challengeru v Prostějově potvrdil roli favorita proti Arevalovi ze Salvadoru a postoupil do čtvrtfinále. V něm mohl dvojnásobný šampion narazit na krajana Adama Pavláska, ten ale neuspěl v divokém utkání s Bělorusem Ignatikem. Druhé kolo bylo konečným i pro nasazenou jedničku Slováka Martina Kližana.

Dimitrov v Bastadu ztratil set s outsiderem, Berdych začne proti Alundovi

Po Wimbledonu se v Evropě rozjíždí další turnaje na antuce a ve švédském Bastadu se na jednom z nich představí i Tomáš Berdych. V prvním kole měl volno, ve druhém se utká s Argentincem Alundem. V úvodní hrací den měl problémy Grigor Dimitrov, který musel otáčet zápas s domácím talentem Eliasem Ymerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist