Escobedo Ernesto

Escobedo Ernesto

27
muž
Mexiko
Datum nar.:
4. 7. 1996
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 466. / 67.
čtyřhra: - / 198.

Nakashima přežil tři mečboly a je poprvé v semifinále, vyzve Isnera

ATP LOS CABOS - Brandon Nakashima v mexickém Los Cabos udolal po odvrácení tří mečbolů 6-3 4-6 7-6 Australana Jordana Thompsona a poprvé postoupil do semifinále turnaje ATP. V něm 19letý Američan vyzve o sedmnáct let staršího krajana Johna Isnera. O druhé místo ve finále svedou souboj favorité horní poloviny pavouka Brit Cameron Norrie a Američan Taylor Fritz.

Obhájce titulu Johnson měl v Houstonu namále už v prvním kole

ATP HOUSTON - Steve Johnson vykročil za obhajobou titulu z domácí antuky v Houstonu vydřenou výhrou. Šestý nasazený Američan zdolal krajana Ernesta Escobeda až po dvou a půlhodinovém boji, když se dvakrát ocitl dva míčky od porážky.

Acapulco: Zverev, Del Potro či Thiem postoupili. Obhájce titulu Querrey a Sock dohráli

ATP ACAPULCO - Vstup do turnaje v Acapulcu zvládli Němec Alexander Zverev, Argentinec Juan Martín Del Potro i Rakušan Dominic Thiem, který se však na postup do osmifinále nečekaně nadřel. Naopak ze hry venku jsou po prvním kole Američané Jack Sock a Sam Querrey, který obhajoval loňský triumf.

Querrey a po boji i Anderson zvládli vstup do turnaje v New Yorku

ATP NEW YORK - Oba nejvýše nasazená tenisté halového turnaje ATP v New Yorku vstup do soutěže zvládli. Jednička Kevin Anderson otočil zápas s Ernestem Escobedem, dvojka Sam Querrey si pak poradil i ve třetím vzájemném střetnutí s Rusem Michajlem Južným, a postoupili do čtvrtfinále.

Ferrer v Antverpách přežil mečbol proti Travagliovi

ATP ANTVERPY - David Ferrer první zápas od překvapivé porážky v prvním kole US Open s potížemi zvládl. V Antverpách se zkušený Španěl nadřel na výhru nad 131. hráčem světa Stefanem Travagliou z Itálie, kterého zdolal až po odvrácení mečbolu.

Stoprocentní Češi: Pavlásek zvládl svou premiéru a vyzve Djokoviče, Berdych vyhrál ve čtyřech setech

WIMBLEDON - Adam Pavlásek si zahraje poprvé v kariéře druhé kolo Wimbledonu. Český tenista při své premiéře v hlavní soutěži přehrál Ernesta Escobeda 6-7 6-1 6-3 6-1 a ve druhém kole vyzve trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče. Svůj úvodní zápas v Londýně zvládl také Tomáš Berdych, jenž si i popáté v kariéře poradil s Francouzem Chardym, a potvrdil tak dosud stoprocentní úspěšnost českých tenistů na letošním ročníku.

Do finále v Houstonu postoupili Johnson a Bellucci

ATP HOUSTON - Do finále antukového turnaje v Houstonu postoupili po úspěšných obratech Američan Steve Johnson a Brazilec Thomaz Bellucci. Johnson vyřadil krajana a nasazenou jedničku Jacka Socka, Bellucci si proti Escobedovi připsal třetí třísetovou výhru v řadě.

Escobedo vyhrál tie-breakový maratón s Isnerem, v Houstonu si zahraje o finále

ATP HOUSTON - Ernesto Escobedo se na antuce v Houstonu postaral o vyřazení favorizovaného krajana Johna Isnera. Dvacetiletý Američan udolal šampiona z roku 2013 po více než třech hodinách boje 7-6 6-7 7-6 a postupem do semifinále vylepšil už podruhé své maximum na okruhu ATP. O finále si zahraje s Brazilcem Belluccim, druhou semifinálovou dvojici vytvořili domácí kamarádi Sock s Johnsonem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist