Estrella Victor

Estrella Victor

43
muž
Dominikánská r.
Datum nar.:
2. 8. 1980
Výška:
170 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 43.
čtyřhra: - / 135.

V Quitu dohráli trojnásobný šampion Estrella, jednička Carreño i veterán Karlovič

ATP QUITO - Ve čtvrtek se na antuce v ekvádorském Quitu odehrálo kompletní druhé kolo a nouze o překvapení nebyla. Do čtvrtfinále se nepodívá nasazená jednička Španěla Pablo Carreño, proti kterému si připsal životní skalp Slovák Andrej Martin. Mezi osmičkou nejlepších chybí i vítěz všech předchozích ročníků Victor Estrella, jenž prohrál po sérii 16 výher. A veterán Ivo Karlovič neproměnil mečbol proti o 20 let mladšímu soupeři z Francie.

Estrella v Quitu dál vítězí. Počtvrté překonal Bellucciho a vyhrál i pošestnácté

ATP QUITO - Victor Estrella prostě na ekvádorské antuce v Quitu neprohrává. Vítěz všech tří předchozích ročníků zahájil i své letošní působení vítězně, když si po obratu poradil s Thomazem Belluccim, kterého ve vysokohorských podmínkách přemohl čtvrtým rokem po sobě a přidal celkově už šestnácté vítězství na svém nejoblíbenějším turnaji.

Dimitrov i Nadal na Australian Open prolétli do druhého kola

AUSTRALIAN OPEN - Grigor Dimitrov na úvodním grandslamu sezony Australian Open suverénně zvládl úvodní zápas. Loňský semifinalista v prvním kole smetl rakouského kvalifikanta Dennise Novaka. Ve druhém kole bude jeho soupeřem další kvalifikant Mackenzie McDonald ze Spojených států amerických.

Začaroval Estrella vysokohorské Quito? Vyhrál tam i třetí ročník turnaje ATP!

ATP QUITO - Victor Estrella nepatří ani do širší světové špičky a ještě v den svých 34. narozenin měl na kontě jediné semifinále na okruhu ATP. Dnes však šestatřicetiletý tenista z Dominikánské republiky slaví už třetí triumf, když třetí rok po sobě vyhrál antukový turnaj v ekvádorském Quitu. Letos cestou za titulem unikl dvěma soupeřům z celkem čtyř mečbolů, v dnešním finále přežil jeden proti Italovi Paolu Lorenzimu.

Estrella zdolal Bellucciho i počtvrté a v Quitu je opět ve finále

ATP QUITO - Victor Estrella na antuce v ekvádorském Quitu vyhrál i svůj 14. zápas. V semifinále zdolal Brazilce Thomaze Bellucciho, s nímž si poradil i ve čtvrtém vzájemné duelu, z toho třetím právě v Quitu, a potřetí v kariéře a opět v Quitu postoupil do finále turnaje ATP. O zopakování titulů z předchozích dvou let se 36letý tenista z Dominikánské republiky utká s Italem Lorenzim, kterého naopak ještě nikdy neporazil.

Estrella v Quitu přidal výhru číslo 13. O finále se utká s oblíbeným Belluccim

ATP QUITO - Victor Estrella udržel svou neporazitelnost na antuce v Quitu i po 13. zápase, když si poradil s italským kvalifikantem Federicem Gaiem. O postup do finále si dvojnásobný obhájce titulu zahraje s Thomazem Belluccim, jehož porazil ve všech třech vzájemných duelech včetně dvou právě v ekvádorské metropoli.

Estrellu v Quitu nezastavil ani Karlovič, Chorvat v tie-breakové bitvě nevyužil tři mečboly

ATP QUITO - Victor Estrella na antuce v Quitu řádí dál. Přemožitele nenašel ani ve svém celkově 12. zápase, když v duelu bez jediného brejkbolu udolal i díky odvrácení tří mečbolů nasazenou jedničku Chorvata Iva Karloviče. Ve čtvrtfinále se šestatřicetiletý tenista z Dominikánské republiky utká s Italem Gaiem, který přežil dokonce čtyři mečboly a pokračuje ve svém životním turnaji.

Estrella po obratu vyhrál v Quitu i pojedenácté. Čeká ho jednička Karlovič

ATP QUITO - Dvojnásobný obhájce titulu Victor Estrella vyhrál na antuce v ekvádorském Quitu i svůj 11. zápas. Dnes navzdory mizernému výkonu v prvním setu porazil 3-6 6-2 6-4 Slováka Andreje Martina, který byl ještě v neděli na Davis Cupu v Bratislavě, a postoupil do osmifinále. V něm 36letý tenista z Dominikánské republiky vyzve nejvýše nasazeného Chorvata Karloviče.

Veselý i Rosol ve Winston Salemu vyhráli ve třech setech

ATP WINSTON SALEM - Oba čeští tenisté úspěšně zvládli vstup do generálky na US Open. Třísetové zápasy ve Winston Salemu zvládli Jiří Veselý, kterého nyní čeká obhájce titulu Kevin Anderson, i předloňský šampion Lukáš Rosol.

Bratři Bryanovi ukončili osm měsíců dlouhé čekání na titul

ATP HOUSTON - Bob a Mike Bryanovi ve finále antukového turnaje v Houstonu zdolali 4-6 6-3 10-8 pár Victor Estrella a Santiago González a získali první titul od loňského srpna. V Texasu vyhráli celkově již pošesté v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist