Eubanks Christopher

Eubanks Christopher

27
muž
USA
Datum nar.:
5. 5. 1996
Výška:
201 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 44. / 29.
čtyřhra: 242. / 182.

VIDEO: Predikce tenistů na vítěze turnajů v sezoně 2024

Sedmička tenistů Andrej Rubljov, Sebastian Korda, Jack Draper, Zhizhen Zhang, Thanasi Kokkinakis, Lorenzo Musetti a Christopher Eubanks se před startem turnaje v Indian Wells zamýšlela nad vítězi turnajů v roce 2024. Kdo letos získá svůj první titul z podniků Masters 1000 a kdo z nich vybojuje alespoň dvě trofeje? Kdo oslaví nejvíce triumfů? A komu se bude nejvíce dařit na grandslamech či olympiádě?

Alcaraz nepovolil Runemu ve šlágru jediný set, Medveděv zastavil senzační tažení Eubankse

Carlos Alcaraz (20) vyhrál i 10. letošní zápas na trávě a dál bojuje o post světové jedničky s Novakem Djokovičem. Aktuální lídr žebříčku si ve středečním šlágru poradil 7:6, 6:4, 6:4 s Holgerem Runem (20) a znovu vylepšil své maximum na wimbledonském pažitu. O druhé grandslamové finále zabojuje v duelu posledních dvou šampionů US Open s Daniilem Medveděvem (27), který v pětisetové bitvě zastavil senzační tažení Christophera Eubankse (27).

Djokovič překonal Samprase. Po bitvě s Hurkaczem vyhrál 32. zápas v řadě ve Wimbledonu

Novak Djokovič (36) ztratil svůj první set v rámci letošního ročníku Wimbledonu, ale svou neporazitelnost v tenisovém svatostánku protáhl na 32 zápasů, čímž překonal legendárního Peta Samprase. Sedminásobný šampion a vítěz posledních čtyř ročníků zdolal v bitvě rozložené do dvou dnů 7:6, 7:6, 5:7, 6:4 Huberta Hurkacze (26) a dál útočí na vyrovnání rekordu Rogera Federera v počtu titulů. Ve čtvrtfinále se utká s Andrejem Rubljovem (25).

Po senzačním skalpu přišel výbuch. Veselý neuhrál set s O'Connellem a na výhru nad Kordou nenavázal

Jiří Veselý (29) si v úvodním kole letošního Wimbledonu vyšlápl na jednoho z černých koňů Sebastiana Kordu a připsal si své nejcennější vítězství za dlouhou dobu. Na skalp nasazeného Američana však dvojnásobný osmifinalista nenavázal a ve druhém kole prohrál jasně 3:6, 5:7, 4:6 s Christopherem O'Connellem (29). Australan si tak zahraje o své premiérové grandslamové osmifinále.

Eubanks slaví na Mallorce. V prvním semifinále přežil mečboly, finále přetavil titul

ATP MALLORCA - Christopher Eubanks (27) letos jako šestý tenista vyhrál turnaj ATP, přestože byl v průběhu soutěže minimálně jednou míček od porážky. Americký tenista na trávě na Mallorce přežil dokonce pět mečbolů v semifinále, v sobotu ve svém prvním finále smetl 6:1, 6:4 Francouze Adriana Mannarina (35).

Medveděv v Miami poprvé překonal čtvrtfinále. O finále se utká s krajanem Chačanovem

ATP MIAMI - Daniil Medveděv si v Miami poradil s domácím outsiderem Christopherem Eubanksem, poprvé na Floridě postoupil do semifinále a i na druhém březnovém turnaji Masters 1000 v USA překonal své dosavadní maximum. O finále se utká s krajanem Karenem Chačanovem, který až letos v Miami poprvé vyřadil víc jak jednoho soupeře.

Alcaraz v Miami dál útočí na Sunshine Double. Tsitsipas poprvé prohrál s Chačanovem

ATP MIAMI - Carlos Alcaraz na Masters 1000 v Miami pokračuje bez ztráty setu na cestě za premiérovým obhájením titulu, ziskem Sunshine Doublu a udržením postu světové jedničky. Po výhře nad domácím Tommym Paulem postoupil do čtvrtfinále, do kterého se naopak nedostal druhý nasazený Řek Stefanos Tsitsipas.

Lehečka v Miami skončil ve 3. kole na Chačanovovi

ATP MIAMI - Jiří Lehečka při své premiéře ve třetím kole turnaje Masters 1000 nestačil na Karena Chačanova. Český mladík v Miami podlehl světové šestnáctce 2-6 4-6.

Lehečka si připsal druhou výhru! Po skalpu Eubankse je ve 3. kole Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Jiří Lehečka na Australian Open porazil 3-1 na sety Američana Christophera Eubanske, navázal na svou první grandslamovou výhru a postaral o nejlepší výsledek českého mužského tenisu od roku 2019, kdy došel Tomáš Berdych mezi nejlepších šestnáct. Stejného úspěchu naopak nedosáhl kvalifikant a debutant Dalibor Svrčina, jenž nestačil na Japonce Jošihita Nišioku.

Macháč v Indian Wells vyhrál premiéru na turnaji Masters a vyzve světovou jedničku Medveděva

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Macháč prožívá úspěšný debut na turnaji Masters 1000. Po dvou výhrách v kvalifikaci zvládl i vstup do hlavní soutěže, s Australanem Alexeiem Popyrinem si poradil 6-3 7-5. Ve druhém kole 21letý Čech vyzve Rusa Daniila Medveděva, kterého čeká první zápas v roli světové jedničky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist