Falla Alejandro

Falla Alejandro

40
muž
Kolumbie
Datum nar.:
14. 11. 1983
Výška:
185 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 130.

Tomic na neoblíbené antuce vyrovnal postupem do čtvrtfinále své maximum

ATP QUITO - Bernard Tomic vyrovnal svůj největší úspěch na antukovém turnaji. V ekvádorském Quitu si australský tenista poradil se Španělem Robertem Carbellasem Baenou a postoupil do čtvrtfinále.

Hernych odvrátil mečbol a po tie-breakovém maratónu s Fallou je po dvou letech ve čtvrtfinále

ATP NEWPORT - Jan Hernych na trávě v Newportu odvrátil mečbol proti Kolumbijci Alejandru Fallovi a po bezmála tříhodinové tie-breakové bitvě postoupil přesně po dvou letech do čtvrtfinále turnaje ATP. O první semifinále od roku 2009 si zahraje s domácím Jackem Sockem.

Nišikori v Halle přehrál i Browna, o semifinále si zahraje s Janowiczem

ATP HALLE - Kei Nišikori zatím v přípravě na Wimbledon neztratil ještě ani jeden set. V německém Halle si po Thiemovi poradil i s domácím Dustinem Brownem, proti kterému navíc nepřišel o žádný svůj servis.

Federer porazil Fallu i poosmé, vstup do Roland Garros zvládl 12. rok v řadě

FRENCH OPEN - Roger Federer už podvanácté v řadě zvládl vstup do French Open. Dnes švýcarský šampion z roku 2009 porazil 6-3 6-3 6-4 Kolumbijce Alejandra Fallu, s nímž si poradil i v osmém vzájemném duelu, z toho třetím na pařížské antuce.

1. den na Roland Garros: Do turnaje vstoupí Šafářová, Cetkovská a Rosol

Na Roland Garros tradičně již v neděli odstartuje druhý grandslam sezony. První hrací den se představí tři čeští tenisté Lucie Šafářová, Petra Cetkovská a Lukáš Rosol či bývalí šampioni Švýcar Roger Federer a Srbka Ana Ivanovičová.

Španělští favorité odstartovali v Quitu úspěšně. Postoupili López i Verdasco

Vítězný vstup do turnaje mají za sebou největší adepti na titul v ekvádorském Quitu. Bez ztráty setu postoupili do čtvrtfinále první hráč v pavouku Feliciano López ze Španělska i jeho krajan Fernando Verdasco.

Nasazený Ital Lorenzi musel na antuce v Quitu odvracet mečbol

ATP QUITO - Na největší hvězdy premiérového ročníku turnaje v ekvádorském Quitu fanoušci stále čekají, dočkali se však již úspěšného vstupu od čtyř nasazených hráčů. Největší problémy měl Ital Paulo Lorenzi, který musel odvracet mečbol proti Španělu Menendezovi.

Berdych si poradil s Fallou a otec Rosol uspěl v pětisetové bitvě. Veselý dohrál

Do Australian Open úspěšně vstoupili také čeští tenisté. Tomáš Berdych vykročil za obhajobou loňského semifinále, když si s Kolumbijcem Fallou poradil ve třech setech. Po pětisetové bitvě se do 2. kola dostal také novopečený otec Lukáš Rosol, naopak Jiří Veselý v Melbourne nenaváže na triumf z Aucklandu.

Los Australian Open: Berdych začne proti Fallovi, Kvitovou vyzve kvalifikantka

V Melbourne byl rozlosován první grandslam sezony Australian Open. Loňský semifinalista Tomáš Berdych ho odstartuje duelem proti Kolumbijci Alejandru Fallovi, Petra Kvitová si musí počkat na soupeřku z kvalifikace.

Trojnásobný finalista Nieminen ve Stockholmu postoupil přes Ramose

ATP STOCKHOLM - Jarkko Nieminen už patří na turnaji ve Stockholmu k pravidelnému inventáři. Třiatřicetiletý Fin startuje ve švédské metropoli letos již patnáctý rok bez jediné pauzy a už pojedenácté zvládl svůj úvodní zápas. Tento rok odstartoval výhrou nad Španělem Ramosem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist