Ferro Fiona

Ferro Fiona

27
žena
Francie
Datum nar.:
12. 3. 1997
Výška:
170 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 154. / 39.
čtyřhra: 325. / 257.

Francouzka Ferrová obvinila bývalého trenéra ze znásilnění

Francouzská tenistka Fiona Ferrová obvinila svého bývalého trenéra Pierra Bouteyrea ze znásilnění a sexuálního napadení. Pětadvacetiletá hráčka, jež vloni vystoupala ve světovém žebříčku až na 39. místo, o svém kroku informovala na sociálních sítích. Vše oznámila i francouzské tenisové federaci.

Kanaďanky na úvod Billie Jean King Cupu porazily obhájkyně titulu Francouzky

BILLIE JEAN KING CUP - Kanadské tenistky na úvod finálového turnaje Billie Jean King Cupu v Praze porazily 2-1 na zápasy Francouzky, které obhajují titul z roku 2019. Ve dvouhře získala bod Francoise Abandaová, v rozhodující čtyřhře pak zvítězily Gabriela Dabrowská s Rebeccou Marinovou. Zítra v rámci skupiny A narazí na Rusky.

Siniaková v Montréalu vyřadila Muguruzaovou! Do osmifinále prošla i Kvitová

WTA MONTRÉAL - Kateřina Siniaková si ve druhém kole na "tisícovce" v Montréalu vyšlápla na světovou devítku a jednu z největších favoritek Garbiñe Muguruzaovou a poprvé na National Bank Open postoupila do osmifinále. Mezi nejlepší šestnáctku prošla i Petra Kvitová, vítězka ročníku 2012 si poradila s Fionou Ferrovou.

18letá Dánka Tausonová v Lyonu prolétla z kvalifikace až do finále

WTA LYON - Clara Tausonová v hale v Lyonu pokračuje v životním turnaji. Osmnáctiletá Dánka, která měla před tímto týdnem na okruhu WTA jedinou výhru, dnes porazila 7-5 6-1 Španělku Paulu Badosaovou a bez ztráty setu prolétla z kvalifikace až do finále. V něm narazí Švýcarku Viktoriji Golubicovou.

18letá Tausonová pokračuje na vítězné vlně, v Lyonu vyhrála i své premiérové čtvrtfinále

WTA LYON - Clara Tausonová v hale v Lyonu pokračuje ve svém životním turnaji. Osmnáctiletá Dánka dnes ve svém premiérovém čtvrtfinále na okruhu WTA smetla Italku Camilu Giorgiovou a svou neporazitelnost prodloužila na devět utkání. V semifinále, do kterého se dostala z kvalifikace bez ztráty setu, si zahraje se Španělkou Paulou Badosaovou.

Martincová v Lyonu nestačila na Ferrovou, v závěru kvůli bolestem zad vzdala

Tereza Martincová na halovém turnaji WTA 250 v Lyonu nedohrála zápas 2. kola. Česká tenistka vzdala za stavu 2-6 a 1-4 domácí nasazené dvojce Fioně Ferrové kvůli bolestem zad.

18letá Dánka Tausonová v Lyonu vyřadila nasazenou jedničku Alexandrovovou

WTA LYON - Jekatěrina Alexandrovová na akci WTA 250 v Lyonu roli největší favoritky nepotvrdí. Nasazená jednička ve francouzské hale skončila hned v prvním kole po porážce s osmnáctiletou dánskou kvalifikantkou Clarou Tausonovou, která si připsala již sedmou výhru v řadě.

Vítězně v Melbourne začaly Vondroušová a Kvitová. Siniaková neudržela náskok setu a brejku

AUSTRALIAN OPEN - Markéta Vondroušová měla hned v prvním kole letošního Australian Open velké potíže. S Rebeccou Petersonovou prohrávala už 2-6 1-3, ale nakonec po dvou a půl hodinách boje a úspěšném obratu zvítězila. Zatímco Vondroušová předvedla obrat z manka setu a brejku, Kateřina Siniaková ten samý náskok neudržela a v Melbourne Parku třetím rokem po sobě končí v prvním kole. Vstup do turnaje dnes z českých tenistek absolvuje ještě Petra Kvitová.

Kvitová neztratila set ani se Shuai Zhang a zahraje si čtvrtfinále French Open

FRENCH OPEN - Petra Kvitová na letošním French Open stále neztratila set. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře ve svém prvním pařížském osmifinále po pěti letech snadno přehrála Shuai Zhang z Číny a poprvé po koronavirové pauze postoupila do čtvrtfinále. O vyrovnání svého maxima v areálu Rolanda Garrose z roku 2012 bude nasazená sedmička bojovat s Laurou Siegemundovou.

VIDEO: Ferrová bodovala hrou u sítě

Fiona Ferrová na domácím Roland Garros prožívá svůj nejpovedenější grandslam. Včera proti Rumunce Patricii Tigové vybojovala premiérový postup do osmifinále, když jeden z fiftýnů získala bezchybnou hrou u sítě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist