Fish Mardy

Fish Mardy

42
muž
USA
Datum nar.:
9. 12. 1981
Výška:
187 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 14.

Fish skončil jako kapitán daviscupového týmu USA. Po čtyřletém období už nemá na funkci čas

Mardy Fish skončil po čtyřech letech jako kapitán amerického týmu v Davis Cupu. Bývalý tenista agentuře AP řekl, že už nemá čas věnovat se funkci na plný úvazek.

Fish a Bob Bryan dostali pokutu za propagování sázení

Kapitáni americké daviscupové reprezentace Mardy Fish a Bob Bryan dostali pokutu 10 tisíc dolarů (asi 236 tisíc korun) za propagaci sázení na sociálních sítích. Informovala o tom Mezinárodní jednotka pro bezúhonnost tenisu (ITIA).

Bývalý tenista Fish se stal novým kapitánem amerického daviscupového týmu

Americký daviscupový tým nově povede Mardy Fish. Bývalý sedmý hráč světa ve funkci nahradí dalšího bývalého amerického tenistu Jima Couriera, který kapitánskou pozici po osmi letech opustil loni v září.

Unavený Del Potro se odhlásil z Acapulka

Po návratu na okruh ATP a semifinálové účasti v Delray Beach vynechá argentinský tenista Juan Martín del Potro turnaj v Acapulku. Místo něj si v tomto týdnu dopřeje volno a nechá odpočinout zápěstí, s nimiž byl za posledních sedm let na čtyřech operacích.

Lendl bude v USA pomáhat připravovat talenty

Ivan Lendl začal spolupracovat s tenisovou asociací USA. Jeden z nejlepších hráčů historie bude pomáhat tamním juniorům a má vychovat budoucího šampiona. Osminásobný grandslamový vítěz bude pracovat s několika talenty ve věku kolem 15 let, se kterými stráví zhruba 50 dnů v roce.

Fish se rozloučil s kariérou, na US Open prohrál pětisetovou bitvu s Lópezem

US OPEN - 2. září 2015, US Open, druhé kolo, kurt Louise Armstronga. Soupeř? Feliciano López. Pokud by si vedl tenisový deníček, tak si Mardy Fish tyto údaje zapíše na jeho poslední list. Třiatřicetiletý Američan dnes totiž odehrál poslední zápas kariéry, během které to dotáhl až na sedmé místo světového žebříčku.

Djokovič v Cincinnati nezaváhal, v nočních zápasech uspěli Murray i Nadal

ATP CINCINNATI - Novak Djokovič se může stát prvním tenistou, který vyhraje všech devět turnajů série Masters 1000. V Cincinnati k tomu udělal první z pěti kroků, když si poradil s Francouzem Pairem. Včerejší program v Ohiu narušil déšť a tak Andy Murray a Rafael Nadal slavili své postupy do osmifinále až po půlnoci.

Veselý se trápí dál, v Cincinnati prohrál s Belluccim

ATP CINCINNATI - Jiří Veselý svůj první přípravný zápas před US Open nezvládl. Na Masters 1000 v Cincinnati prohrál s Brazilcem Thomazem Belluccim, který ve druhém kole vyzve dalšího českého tenistu Tomáše Berdycha.

Baghdatis vyřadil Pospisila a pokusí se ukončit semifinálové prokletí

ATP ATLANTA - Marcos Baghdatis se v Atlantě postaral o vyřazení nasazené dvojky Vaska Pospisila a bude usilovat o své první finále po čtyřech letech. V semifinále, v němž prohrál už sedm utkání po sobě, se střetne s Lucemburčanem Müllerem. O druhé místo ve finále svedou souboj domácí tenisté: dvojnásobný obhájce titulu John Isner a Dennis Kudla.

Comeback vyšel. Roddick s Fishem v Atlantě postupují

Andy Roddick slavil při svém jednorázovém návratu k tenisu na turnaji v Atlantě vítězství. Dvaatřicetiletý Američan ve dvojici s krajanem Mardym Fishem porazil v prvním kole čtyřhry 7-6 6:4 Lu Yen-hsuna z Tcha-wanu a Brita Jonathana Marraye. Ve čtvrtfinále jsou také světové jedničky Bob a Mike Bryanovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist