Foretz Gacon Stephanie

Foretz Gacon Stephanie

42
žena
Francie
Datum nar.:
3. 5. 1981
Výška:
166 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: - / 43.

Cetkovská v Paříži postupuje, tři Češky končí

Petra Cetkovská postoupila jako první česká hráčka do druhého kola grandslamového French Open. Čtyřiadvacátá nasazená tenistka dnes v prvním kole porazila Rumunku Halepovou 6-1 a 6-3. Ostatním Češkám se v pondělí nedařilo: Iveta Benešová, Barbora Záhlavová-Strýcová ani Karolína Plíšková neuhrály ani set a s turnajem se rozloučily.

2. den na Roland Garros: Do hry zasáhne šest Čechů v čele s Berdychem

Po nedělním 'zahřívacím' dni se dnes na French Open představí už i velcí favorité. Na centrálním dvorci nastoupí obě světové jedničky Novak Djokovič a Victoria Azarenková či loňská šampionka Na Li. Na své si přijdou též fanoušci českého tenisu, kteří mohou vybírat hned ze šesti zápasů, v nichž budou bojovat o postup do 2. kola právě Češi.

Wozniacká v Kodani vykročila za hattrickem

WTA KODAŇ - Dánka Caroline Wozniacká na domácím turnaji v Kodani zvládla své úvodní vystoupení a vykročila za zopakováním titulů z předchozích dvou let. Světová šestka porazila Polku Urszulu Radwaňskou a s Francouzkou Parmentierovou si zahraje o čtvrtfinále.

Clijstersová a Na Li hladce postupují, drobné potíže řešila Wozniacká

AUSTRALIAN OPEN ženy - Loňské finalistky Australian Open Kim Clijstersová a Na Li v dnešních zápasech druhého kola ztratily dohromady jen pět her a suverénně prolétly mezi dvaatřicítku nejlepších. Mezi tou je i po drobných problémech světová jednička Caroline Wozniacká, naopak překvapivě končí Italka Schiavoneová.

Hradecká znovu neztratila set, je ve čtvrtfinále

Česká tenistka Lucie Hradecká si na turnaji ve Štrasburku zahraje o semifinále. Ve druhém kole dnes porazila Francouzku Stephanii Foretzovou-Gaconovou po setech 6-2 a 6-4.

Hradecká nastřílela deset es a je ve 2. kole

Česká tenistka Lucie Hradecká navázala ve Štrasburku na svá úspěšná vystoupení z předchozích turnajů. Fedcupová reprezentantka porazila v prvním kole antukového podniku ve Francii 6-3 a 6-4 americkou kvalifikantku Ahshu Rolleovou.

V Indian Wells postupuje Šafářová i Cetkovská

WTA INDIAN WELLS - Pět ze sedmi českých tenistek si na turnaji v Indian Wells zahraje ve druhém kole. Lucie Šafářová postoupila přes domácí divokou kartu Melanii Oudinovou a Petra Cetkovská nezaváhala v souboji kvalifikantek proti Foretzové.

Benešová vyhrála osmý zápas v řadě

Halový turnaj kategorie ITF v belgickém městě Tourhout se stal dalším útočištěm české tenistky Ivety Benešové. Ta přicestovala jako suverénní vítězka antukového podniku v Latině a ani změna povrchu ji zatím nezastavila. Po dnešní výhře nad Stephanií Foretzovou z Francie má tak na kontě už osmou výhru v řadě a zítřejší semifinále před sebou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist