Fratangelo Bjorn

Fratangelo Bjorn

30
muž
USA
Datum nar.:
19. 7. 1993
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 927. / 99.
čtyřhra: - / 261.

Veselý začal na trávě skalpem Fratangela. Rosol porazil Istomina

CHALLENGER ILKLEY - Jiří Veselý zahájil letošní část sezony na trávě hladkou výhrou, když na challengeru v britském Ilkley porazil Američana Bjorna Fratangela a přerušil sérii tří porážek. Už čtvrtou letošní výhru na trávě a opět po třísetovém boji vydřel Lukáš Rosol, který si poradil s Uzbekem Denisem Istominem..

Djokovič si v Indian Wells poradil s Fratangelem, Zverevovi vzdal Kližan

ATP INDIAN WELLS - Novak Djokovič úspěšně vykročil za 6. titulem z turnaje Masters 1000 v Indian Wells, když si poradil s domácím Bjornem Fratangelem. Nezaváhal ani Alexander Zverev, první skalp hráče Top 10 si připsal osmnáctiletý Kanaďan Felix Auger-Aliassime.

Houston: Kyrgios na antuce začal obratem. Ve čtvrtfinále narazí na Karloviče

ATP HOUSTON - 16 es, 8 dvojchyb, úspěšný obrat. Australan Nick Kyrgios v Houstonu ve svém prvním letošním zápase na antuce porazil domácího Bjorna Fratangela a postoupil do čtvrtfinále. V něm na něj čeká Chorvat Ivo Karlovič. Naopak vypadl druhý nasazený Američan Sam Querrey.

Berdych v Indian Wells začal výhrou nad Fratangelem

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych se ve svém prvním zápase v Indian Wells nečekaně nadřel. Domácího Bjorna Fratangela zdolal až po bezmála dvou hodinách boje 7-6 6-4, když využil až pátý mečbol. O postup do osmifinále se utká s lucky loserem Japoncem Nišiokou.

Fratangelo v Indian Wells smetl Tomice a vyzve Bedycha

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych vstoupí do turnaje v Indian Wells duelem s domácím Bjornem Fratangelem. Třiadvacetiletý Američan si na úvod připsal svou teprve druhou výhru na akcích Masters 1000, když smetl Bernarda Tomice a poprvé od loňského srpna postoupil na okruhu ATP do 2. kola. Naopak Australan zaznamenal pátou porážku v řadě.

Djokovič musel otáčet duel s Fratangelem, set ztratil i Nadal

ATP INDIAN WELLS - Novak Djokovič měl na úvod turnaje Masters 1000 v Indian Wells nečekané potíže. Dvojnásobný obhájce titulu musel po zpackaném prvním setu otáčet duel s domácím outsiderem Bjornem Fratangelem. Třísetový start má za sebou také Rafael Nadal, který si poradil s Lucemburčanem Gillesem Müllerem.

Štěpánek doplatil na jet lag, v Indian Wells se nekvalifikoval

ATP INDIAN WELLS - Radek Štěpánek kvalifikací turnaje Masters 1000 v Indian Wells neprošel. Sedmatřicetiletý český veterán v závěrečném druhém kole prohrál hladce ve dvou setech s domácím Bjornem Fratangelem.

Indian Wells: Štěpánek v kvalifikaci postupuje. Těžký los pro Berdycha

ATP INDIAN WELLS - Radek Štěpánek po hektickém cestování úspěšně vstoupil do kvalifikace turnaje Masters 1000 v Indian Wells, když zdolal Rumuna Haneska. V Kalifornii už byla rozlosována hlavní soutěž a nechybí v ní česká jednička Tomáš Berdych, byť před třemi dny nedohrál zápas v Davis Cupu. Hned v úvodním zápase by mohl narazit na Argentince Del Potra.

Berdych: Fratangelo je šikovný. Za ušetřené síly jsem rád

Tomáš Berdych si po úspěšném vstupu do US Open pochvaloval, že ve spalujícím vedru nemusel odehrát dlouhý zápas a ušetřil síly. Američana Bjorna Fratangela včera porazil za hodinu a čtyřicet jedna minut 6-3 6-2 6-4.

Berdych s Fratangelem nezaváhal, Veselý a Rosol jsou poprvé ve 2. kole

US OPEN - Vstup do US Open zvládli tři ze čtyř českých tenistů, kteří měli v úterý stoprocentní úspěšnost a neztratil ani set. Tomáš Berdych si na úvod poradil s neznámým Američanem Bjornem Fratangelem, kterého přehrál bez vážných potíží. Poprvé v kariéře postoupili do 2. kola posledního grandslamu sezony.Jiří Veselý, který na kurtech ve Flushing Meadows porazil Lorenziho, i třicetiletý Lukáš Rosol.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist