Gaio Federico

Gaio Federico

32
muž
Itálie
Datum nar.:
5. 3. 1992
Výška:
180 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 254. / 124.
čtyřhra: 470. / 133.

Dvojnásobný šampion Nišikori v Barceloně začal vydřeným obratem proti Pellovi

ATP BARCELONA - Kei Nišikori v Barceloně ve svém prvním letošním zápase na antuce zdolal Argentince Guidu Pellu, přestože ve druhém setu prohrával 2-4 a soupeř dokonce podával na vítězství. Ve druhém kole se japonský šampion z let 2014 a 2015 utká s Chilanem Garínem.

Kopřiva na challengeru po více než třech hodinách vybojoval postup do čtvrtfinále

ATP CHALLENGER MARBELLA - Vít Kopřiva na challengeru ve španělské Marbelle úspěšně navázal na svůj nejcennější skalp a porazil dalšího soupeře, který v žebříčku ATP figuruje podstatně výše. Třiadvacetiletý český kvalifikant po více než tříhodinové bitvě zdolal Federica Gaia, přestože jeho soupeř ve druhé sadě podával na vítězství a v rozhodujícím setu měl náskok brejku, a postoupil do čtvrtfinále. O své největší semifinále v kariéře se utká s domácím favoritem Jaumem Munarem.

Pospíšil v Liberci prožívá nejlepší challenger po pěti letech. V osmifinále jsou i Macháč, Veselý a Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Jaroslav Pospíšil na antuce v Liberci navázal na včerejší první challengerovou výhru po více než třech letech skalpem 175. hráče světa Federica Gaia. Osmatřicetiletý český veterán tak po pěti letech vyhrál na challengeru dva zápasy po sobě. O čtvrtfinále se utká s o 20 let mladším krajanem Tomášem Macháčem. Do osmifinále dnes postoupil také Jiří Veselý.

Veselý přetlačil Olivu a po dvou měsících je ve druhém kole

ATP INDIAN WELLS - Jiří Veselý v Indian Wells zdolal ve třech setech Argentince Renza Olivu a po dvou měsících vyhrál zápas na turnajovém okruhu. Ve druhém kole vyzve Lucemburčana Gillese Müllera.

Estrella v Quitu přidal výhru číslo 13. O finále se utká s oblíbeným Belluccim

ATP QUITO - Victor Estrella udržel svou neporazitelnost na antuce v Quitu i po 13. zápase, když si poradil s italským kvalifikantem Federicem Gaiem. O postup do finále si dvojnásobný obhájce titulu zahraje s Thomazem Belluccim, jehož porazil ve všech třech vzájemných duelech včetně dvou právě v ekvádorské metropoli.

Estrellu v Quitu nezastavil ani Karlovič, Chorvat v tie-breakové bitvě nevyužil tři mečboly

ATP QUITO - Victor Estrella na antuce v Quitu řádí dál. Přemožitele nenašel ani ve svém celkově 12. zápase, když v duelu bez jediného brejkbolu udolal i díky odvrácení tří mečbolů nasazenou jedničku Chorvata Iva Karloviče. Ve čtvrtfinále se šestatřicetiletý tenista z Dominikánské republiky utká s Italem Gaiem, který přežil dokonce čtyři mečboly a pokračuje ve svém životním turnaji.

Dolgopolov se trápí dál. Prohrál i s Ramem na antuce

ATP QUITO - Alexandr Dolgopolov skončil na devátém z posledních deseti turnajů už v prvním kole. Formu ukrajinský tenista nenajde ani na prvním letošním turnaji na antuce, byť v ekvádorském Quitu podával proti antukovému analfabetovi Rajeevu Ramovi na vítězství.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist