Gallovits Edina

Gallovits Edina

39
žena
USA
Datum nar.:
10. 12. 1984
Výška:
165 cm
Váha:
53 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 54.
čtyřhra: - / 63.

Vzkaz Sereny soupeřkám: Gallovitsovou i přes zranění rozdrtila 6-0 6-0

AUSTRALIAN OPEN ženy - Jasné a zřetelné varování svým soupeřkám vyslala hned na úvod Australian Open jeho největší favoritka Serena Williamsová. Pětinásobná šampionka zahájila letošní ročník dvěma kanáry proti Rumunce Edině Gallovitsové-Hallové, radost z výhry jí ale kalí zranění kotníku.

Premiéra v Shenzhenu: Su-Wei Hsieh i Robsonová potvrdily pozice favoritek

WTA SHENZHEN - V čínském Shenzhenu dnes odstartoval první ročník nově vzniklého turnaje WTA a nástrahy prvního kola zvládly obě nasazené tenistky, které mají za sebou svou dosud nejlepší sezonu.

Ve Washingtonu Češky dohrály, vypadly i Strýcová a Plíšková

WTA WASHINGTON - Českým tenistům se v posledních dnech nedaří takřka na všech frontách. Na olympiádě ve dvouhrách zůstala už jen Petra Kvitová a turnaj žen ve Washingtonu je bez české účasti krátce po svém startu. První kolo po Benešové nezvládly také Záhlavová-Strýcová a Karolína Plíšková

Erraniová se vrátila na antuku suverénní výhrou

WTA PALERMO - Sara Erraniová se poprvé od finále na French Open představila v zápase na antuce a prezentovala se suverénní výhrou. Na domácí půdě v Palermu smetla Rumunku Gallovitsovou a je jednou ze tří Italek, které postoupily do 2. kola. Překvapila Camerinová, jež vyřadila pětinásobnou šampionku Španělku Medianovou.

Italkám se v Acapulku daří, včera postoupily všechny

Hned trojnásobné zastoupení bude mít ve čtvrtfinále turnaje v mexickém Acapulku italský ženský tenis. Své zápasy včera zvládla trojice nasazených favoritek v čele s nejvýše nasazenou Robertou Vinciovou.

Birnerová vyhrála debl v Bogotě, dvouhra zná finalistky

WTA BOGOTÁ - Eva Birnerová si v Bogotě připsala třetí deblový titul z turnajů WTA. Společně s Ruskou Alexandrou Panovovou hrála v celkově pátém finále, dnes v něm porazily duo Minellaová/Vögelová. Panovová může na kolumbijské antuce vyhrát i ve dvouhře, ve fináleji čeká devatenáctiletá Španělka Arruabarrenová.

Tři tenistky v Bogotě poprvé do semifinále, turnaj najde novou šampionku

WTA BOGOTÁ - Hned tři tenistky proměnily start na antukovém turnaji v Bogotě, kde se hraje v nadmořské výšce 2500 metrů, v postup do premiérového semifinále na okruhu WTA. A již nyní je jisté, že s jedna ze semifinalistek odveze z Kolumbie premiérový titul.

Bogotá: Čtvrtfinále po 3 letech bez nasazených hráček

WTA BOGOTÁ - Již tak slabě obsazený turnaj WTA v Bogotě bude mít překvapivou vítězku, neboť ani jedna z osmi nasazených hráček se na kolumbijské antuce nedostala dál než do 2. kola. Ve čtvrtek v něm skončila také nasazená jednička Marina Erakovicová, jež nestačila na Rumunku Gallovitsovou, a pětka Gisela Dulková z Argentiny, která podlehla Rusce Panovové.

Uragán ze Slovenska Grothová prosvištěl do premiérového finále

WTA GUANGZHOU - Slovenská rodačka s australským pasem Jartmila Grothová a Ruska Ala Kudrjavcevová si v čínském Guangzhou udbudou debut ve finále turnaje WTA. Favoritkou bude nejvýše nasazená Grothová, která se čtyřmi soupeřkami ztratila celkem jen deset gamů.

Zahlavová-Strýcová postoupila, čeká ji Wozniacká

Česká tenistka Barbora Zahlavová-Strýcová se po měsíci dočkala vítězství. V americkém Charlestonu porazila domácí Carly Gullicksonovou a prošla do druhého kola. V něm ji čeká nejtěžší překážka - turnajová jednička Caroline Wozniacká.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist