Garcia-Lopez Guillermo

Garcia-Lopez Guillermo

40
muž
Španělsko
Datum nar.:
4. 6. 1983
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 23.
čtyřhra: - / 26.

Bývalý hráč Top 30 Španěl García-López ukončil kariéru

Guillermo García-López v 38 letech ukončil kariéru. Španělský tenista během téměř dvaceti sezon na okruhu získal 5 titulů ve dvouhře a 3 tituly ve čtyřhře, ve které si na US Open 2016 zahrál i jediné grandslamové finále. Ve světovém žebříčku vyšplhal nejvýše na 23. místo.

Kolář i Kopřiva v Quimperu vyřadili nasazené soupeře a postoupili do čtvrtfinále

CHALLENGER QUIMPER - Čeští tenisté byli dnes v osmifinále challengeru stoprocentní, když vyřadili nasazené soupeře. Vít Kopřiva porazil Rusa Alexeje Vatutina a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum. Zdeněk Kolář si vyšlápl na bývalého 23. hráče světa Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze.

Kohlschreiber po dvou měsících zvítězil, v Kitzbühelu postoupil i Kovalík

ATP KITZBÜHEL - Dvojnásobný šampion Philipp Kohlschreiber na antuce v rakouském Kitzbühelu porazil Francouze Richarda Gasqueta a poprvé od French Open a šňůře pěti porážek se dočkal vítězného zápasu. Zvítězil také Slovák Jozef Kovalík, který se dočkal první výhry na okruhu ATP od loňského července.

Pavlásek v Lille vyřadil jedničku Garcíu-Lópeze a po 9 měsících vyhrál dva zápasy po sobě

CHALLENGER LILLE - Adam Pavlásek na halovém challengeru ve francouzském Lille porazil nejvýše nasazeného Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze a poprvé od loňského června vyhrál dva zápasy po sobě. O čtvrtfinále si 24letý Čech zahraje s Rakušanem Sebastianem Ofnerem.

Prostějov uvidí srbsko-španělské finále mezi Djerem a Munarem

CHALLENGER PROSTĚJOV - Ve finále challengeru Moneta Czech Open v Prostějově se střetnou Srb Laslo Djere se Španělem Jaumem Munarem. Třiadvacetiletý Djere vyřadil po tuhém boji turnajovou jedničku Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze 7-6 3-6 7-6, o dva roky mladší Munar porazil rovněž v třísetové bitvě Rakušana Geralda Melzera 4-6 6-3 6-2.

Do finále v Lyonu postoupili Thiem a Simon. O deblový titul si zahraje Jebavý

ATP LYON - Dominic Thiem dnes na antuce v Lyonu zvládl čtvrtfinálovou dohrávku se Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem i následný další třísetový souboj se Srbem Dušanem Lajovičem a podle papírových předpokladů postoupil do finále. V něm na rakouského tenistu čeká domácí Gilles Simon.

Thiem v Lyonu začal hladkou výhrou nad Carballésem Baenou

ATP LYON - Největší favorit antukového turnaje ATP 250 v Lyonu Dominic Thiem svůj úvodní zápas zvládl. Rakouský tenista porazil ve dvou setech Roberta Carballése Baenu a postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká s dalším Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem.

Nadal na antuce vyhrál už 40 setů v řadě. V Barceloně nedal šanci krajanovi Garcíaovi-Lópezovi

ATP BARCELONA - Rafael Nadal zvládl na domácí akci ATP 500 v Barceloně i druhý zápas. Obhájce titulu v osmifinále porazil krajana Guillerma Garcíu-Lópeze a slaví již 16. antukové vítězství v řadě a na oranžové drti neprohrál už 40 setů v řadě. Ve čtvrtfinále se desetinásobný šampion střetne se slovenským kvalifikantem Martinem Kližanem.

Trápení pokračuje. Djokovič se v Barceloně po porážce s Kližanem loučí hned na úvod

ATP BARCELONA - Novak Djokovič se i nadále herně trápí. Na třetím z pěti letošních odehraných turnajů končí hned po prvním zápase. Na antukové akci ATP 500 ve španělské Barceloně ve druhém kole ve třech setech nestačil na Martina Kližana. Dalším soupeřem slovenského kvalifikanta bude domácí Feliciano López.

Jarry znovu udolal Ramose a semifinále si zahraje i v Sao Paulu. Cuevas tam neprohrál už 15 zápasů

ATP SAO PAULO - Chilan Nicolas Jarry v Sao Paulu pokračuje ve skvělých výkonech. Na třetím turnaji na jihoamerických antukách po sobě si zahrál ve čtvrtfinále a podruhé se dostal do semifinále, když vyřadil nasazenou jedničku Španěla Alberta Ramose. Už na 15 zápasů prodloužil svou neporazitelnost v Sao Paulu Pablo Cuevas z Uruguaye.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist