Garin Cristian

Garin Cristian

27
muž
Chile
Datum nar.:
30. 5. 1996
Výška:
185 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 106. / 17.
čtyřhra: - / 22.

Zvereva deptal déšť. Dvojnásobný šampion padl s Garínem a v Mnichově končí opět nečekaně brzy

ATP MNICHOV - Světová pětka Alexander Zverev (26) od úspěšného obhájení triumfu v roce 2018 nevyhrál na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Mnichově popáté v řadě víc jak jeden zápas. Letos nejvýše nasazený Němec skončil v deštěm a chladným počasím sužovaném Bavorsku stejně jako před pěti lety ve čtvrtfinále na raketě chilského šampiona z roku 2019 Cristiana Garína (27), kterému podlehl 4:6, 4:6.

Hurkacz si v Estorilu zahraje první antukové finále, Martínez vyřadil obhájce titulu Ruuda

ATP ESTORIL - Druhý nasazený Hubert Hurkacz (27) v portugalském Estorilu zdolal ve svém prvním antukovém semifinále 6:3, 3:6, 6:3 Chilana Cristiana Garína (27) a postoupil do jubilejního 10. finále. O již 8. titul si polský tenista zahraje se Španělem Pedrem Martínezem (26), který vyřadil loňského šampiona Caspera Ruuda (25) a připsal si premiérový skalp hráče TOP 10.

Borges byl v Estorilu okraden o brejk. Garín zahrál do autu, přesto mu sudí daroval důležitý bod

V pátek se na antukovém turnaji ATP 250 v portugalském Estorilu odehrála 'loupež' za bílého dne. Velkou nevolili spustilo nepochopitelné rozhodnutí umpireového sudího Christiana Raska, který přisoudil bod Chilanu Cristianu Garínovi přesto, že zahrál míček do autu. Bylo to ve chvíli, kdy měl domácí Nuno Borges proměnit brejkbol a ve druhém setu jít do vedení 4:2.

Hurkacz si zajistil své první semifinále na antuce, obhájce titulu Ruud zvládl čtvrtfinále suverénně

ATP ESTORIL - Hubert Hurkacz (27) se na malém podniku ATP 250 v Estorilu poprvé v kariéře probojoval do antukového semifinále na nejvyšším okruhu. Desátý hráč světa si ve čtvrtfinálové fázi poradil 7:6, 6:4 s nezkušeným Pablem Llamasem (21). Postup mezi nejlepší kvarteto si zajistil také Casper Ruud (25), který pokračuje v zatím suverénní obhajobě loňského triumfu.

Sedmnáctiletý Fonseca žije svůj sen. V rodném Riu vyřadil i bývalého šampiona Garína, ale chce víc

ATP RIO DE JANEIRO - Juniorský grandslamový vítěz Joao Fonseca (17) na antuce v rodném Riu de Janeiro dál proslavuje své jméno. Po premiérové výhře na hlavním okruhu si brazilský mladík připsal i skalp šampiona z roku 2020 Chilana Cristiana Garína (27) a stal se druhým nejmladším čtvrtfinalistou turnaje kategorie ATP 500. Mezi osmičkou nejlepších nechybí ani britský obhájce titulu Cameron Norrie (28).

Ruud v Hamburku opět potřeboval tři sety a dál útočí na první větší triumf, Rubljov do čtvrtfinále neprošel

Casper Ruud (24) se v Hamburku rozhodujícímu setu nevyhnul ani ve druhém zápase, ale dál pokračuje v útoku na svůj první triumf na akcích vyšších než ATP 250. Nejvýše nasazený si poradil 1:6, 6:2, 6:2 s bývalou světovou sedmnáctkou a kvalifikantem Cristianem Garínem (27), oplatil mu letošní porážku z Indian Wells a vzájemnou bilanci upravil na 2:3. Do čtvrtfinále se naopak nedostal jeho poslední přemožitel z bastadského finále Andrej Rubljov (25).

Medveděv v Indian Wells ztratil set a postěžoval si na pomalý kurt: Trefím 10 dobrých úderů a pořád je to málo

ATP INDIAN WELLS - Daniil Medveděv na Masters 1000 v Indian Wells porazil 6-2 3-6 6-1 Ilju Ivašku, svou neporazitelnost protáhl na 16 utkání a po postupu si postěžoval na velmi pomalý kurt. O první čtvrtfinále na 'pátém grandslamu' se utká s Alexanderem Zverevem.

8 zápasů, 7 porážek. V Santiagu Thiem prohrál s domácím Garínem

ATP SANTIAGO - Dominic Thiem prohrál sedmý z osmi letošních zápasů. Na antuce v chilském Santiagu bývalý vítěz US Open podlehl v duelu hráčů startujících na divokou kartu 2-6 6-7 domácímu šampionovi z roku 2021 Cristianu Garínovi, proti kterému si nevypracoval jediný brejkbol.

Ramos první letošní výhrou vykročil za obhajobou titulu. V Córdobě uspěl i předloňský šampion Cerúndolo

ATP CÓRDOBA - Ve čtvrtek se na antukovém turnaji ATP 250 v Córdobě představili vítězové tří posledních ročníků. Ve hře se udrželi dva. První letošní výhrou vykročil za obhajobou titulu Španěl Albert Ramos, domácí předloňský šampion Juan Manuel Cerúndolo na místě svého životního úspěchu vyřadil trápící se nasazenou jedničku Diega Schwartzmana. Naopak skončil Chilan Cristian Garín, který nestačil na Portugalce Joaa Sousu.

Djokovič v Astaně na úvod zničil Garína a protáhl turnajovou neporazitelnost na 12 zápasů

ATP ASTANA - Novak Djokovič zahájil své působení v Astaně suverénní výhrou 6-1 6-1 nad Cristianem Garínem, s Chilanem vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj bez ztráty setu a protáhl svou halovou neporazitelnost na pět zápasů a turnajovou na 12. vítězství. O čtvrtfinále se největší favorit utká s Boticem van de Zandschulpem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist