Gasanova Anastasia

Gasanova Anastasia

24
žena
Rusko
Datum nar.:
15. 5. 1999
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 541. / 121.
čtyřhra: 387. / 224.

Miami: Bouzková v kvalifikaci utekla z mečbolu, Macháč podlehl Seppimu

WTA & ATP MIAMI - S poloviční úspěšností vstoupily do kvalifikace prestižního turnaje v Miami čeští tenisté. Zatímco Tomáš Macháč neudržel vedení proti italskému veteránovi Andreasi Seppimu, Marie Bouzková se týden po zranění kotníku vrátila obratem a odvrácením mečbolu proti Anastasii Gasanovové.

Bouzková v Adelaide vyhrála i potřetí. Do hlavní soutěže vstoupila demolicí Papamichailové

WTA ADELAIDE - Marie Bouzková vyhrála i třetí letošní zápas. Na turnaji WTA 500 v Adelaide po dvou výhrách v kvalifikaci uspěla i na úvod hlavní soutěže, když Řekyni Despinu Papamichailovou smetla 6-3 6-0. O postup do čtvrtfinále si 23letá Češka zahraje s Kazaškou Jelenou Rybakinovou.

Livesport Prague Open: Krejčíková, Siniaková a Martincová potvrdily roli favoritek, Bouzková ani Havlíčková neuspěly

WTA PRAHA - Nasazené Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Tereza Martincová na Livesport Prague Open neztratily set, potvrdily role favoritek a prošly v pražské Stromovce do druhého kola. Neuspěly naopak nasazená čtyřka Marie Bouzková ani 16letá juniorka Lucie Havlíčková, které prohrály třísetové bitvy..

Siniaková nestačila na domácí Gasparjanovou a čtvrtfinále v Petrohradu si nezahraje

WTA PETROHRAD - Kateřina Siniaková si v Petrohradu své první letošní čtvrtfinále nezahraje. Čtyřiadvacetiletá Češka dnes v utkání druhého kola nestačila na domácí divokou kartu Margaritu Gasparjanovou. O dva roky starší Ruska ve svém prvním čtvrtfinále od října 2019 vyzve svou krajanku a turnajovou jedničku Jekatěrinu Alexandrovovou.

Plíšková v Abú Zabí senzačně vypadla s outsiderkou, Muchová odstoupila

WTA ABÚ ZABÍ - Žádná z pěti českých tenistek se na prvním turnaji WTA v sezoně 2021 nedostala dál než do 2. kola. Dnes v něm skončily světová šestka Karolína Plíšková, jež senzačně nestačila na 292. hráčku světa Rusku Anastasií Gasanovovou, a Karolína Muchová, která z dosud neznámých důvodů k zápasu proti Darje Kasatkinové nenastoupila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist