Gaudio Gaston

Gaudio Gaston

45
muž
Argentina
Datum nar.:
9. 12. 1978
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 5.
čtyřhra: - / 78.

Turnaj mistrů 2005. Jak Federer jako jediný v historii turnaje neztratil v zápase ani game

Roger Federer odehrál během kariéry téměř sto zápasů, v nichž soupeři nadělil alespoň jednoho kanára. Ale jen dvakrát se mu povedlo dokončit utkání bez ztráty gamu. Poprvé to dokázal v roce 2005 na Turnaji mistrů v Šanghaji, kde nedal šanci neškodnému Argentinci Gastonu Gaudiovi.

Bývalý šampion French Open Gaudio oficiálně ukončil kariéru

Už rok neodehrál jediný zápas, kariéru ale Gaston Gaudio ukončil až nyní. Bývalý vítěz French Open si dával čas na rozmyšlenou.

Nalbandian ovládl i exhibici v Buenos Aires

David Nalbandian má za sebou už dva turnaje po operaci kyčle. Exhibice v San Juanu i Buenos Aires vyhrál a před blížícím se startem nové sezony se zdá být v dobré formě.

Startuje Copa Argentina. O titul usiluje šest tenistů

V Buenos Aires dnes startuje 7. ročník turnaje Copa Argentina. Druhý přípravný turnaj po operaci kyčle čeká na Nalbandiana, který se v konkurenci dalších pěti tenistů pokusí zopakovat triumfy z let 2005 a 2007.

Nalbandian se vrátil triumfem na exhibici v San Juanu

David Nalbandian má za sebou úspěšný návrat na kurty, na kterých po operaci kyčle chyběl necelých osm měsíců. Sedmadvacetiletý Argentinec vyhrál exhibici v San Juanu, když v nedělním finále smetl dvakrát 6-2 krajana Gaudia.

Štěpánka potěšila rychlá výhra a ušetření kolena

Tenista Radek Štěpánek překonal rychle obavy ze svého nedávno zraněného kolena a poměrně hladce přešel i za podpory svého kamaráda hokejisty Jaromíra Jágra v hledišti na Roland Garros přes první kolo. Turnajová osmnáctka dnes v souboji třicátníků vyřadila ve třech setech pařížského šampiona z roku 2004 Gastona Gaudia.

Štěpánek s Gaudiem nezaváhal, Hernych uhrál jen sedm gamů

FRENCH OPEN MUŽI - Radek Štěpánek v úvodu French Open potvrdil roli favorita, když si poradil s šampionem z roku 2004 Gaudiem. Naopak Hernych se o překvapení nepostaral - s nasazeným Chorvatem Marinem Čiličem uhrál jen sedm her a s Paříží se už loučí.

1. den na French Open: Štěpánka čeká duel s Gaudiem

Již zítra začíná šestnácti zápasy mužů a stejným počtem duelů žen druhý grandslam sezony French Open. V první hrací den se na kurtech představí tři čeští tenisté. Atraktivní duel čeká na Štěpánka, jenž se utká s vítězem z roku 2004 Gaudiem.

Los French Open: Federer je v polovině s Djokovičem

Kdo se pokusí zastavit Rafaela Nadala v cestě za pátým triumfem z Roland Garros v řadě? Podle papírových předpokladů by se o to ve finále mohl pokusit vítěz semifinálového duelu Federer - Djokovič. V Paříži o tom rozhodl dnešní los.

Gaudio si zahraje French Open. Dostal divokou kartu

Ačkoli je Gaston Gaudio až 395. tenistou světového žebříčku, bude hrát na blížícím se Roland Garros rovnou v hlavní soutěži. Pořadatelé antukového grandslamu udělili argentinskému tenistovi pět let po jeho tamním triumfu divokou kartu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist