Gerasimov Egor

Gerasimov Egor

31
muž
Bělorusko
Datum nar.:
11. 11. 1992
Výška:
196 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 332. / 65.
čtyřhra: 667. / 78.

Lehečka zvládl svůj první letošní zápas na individuálních halových akcích, v Astaně začal skalpem Gerasimova

Jiří Lehečka (21) absolvuje v kazašské Astaně svůj první letošní individuální turnaj na halových betonech. Čtvrtý nasazený, který měl v úvodním kole volný los, si poradil 6:2, 7:6 s kvalifikantem a bývalým členem TOP 70 žebříčku Jegorem Gerasimovem (30) a potřetí za poslední dva měsíce postoupil do čtvrtfinále. O své celkově čtvrté semifinále na hlavním okruhu se utká s Hamadem Medjedovičem (20).

Pouille si v Marbelle připsal již šestou letošní porážku, Pella v Cagliari trápení neukončil

ATP MARBELLA A CAGLIARI - Lucas Pouille se po zranění lokte stále nemůže dostat do formy. Bývalý desátý hráč světa na novém antukovém podniku v Marbelle v prvním kole prohrál téměř tříhodinovou bitvu s Ričardasem Berankisem a letošní bilanci si zhoršil na 3-6. Guido Pella už od loňského Australian Open čeká na dvě vítězství v řadě a ty se mu nepodařilo ukořistit ani na novém antukovém turnaji v Cagliari, nasazený Argentinec na úvod prohrál s Jegorem Gerasimovem.

Tsitsipas v Rotterdamu zdolal Gerasimova, Chardy přežil mečboly proti Humbertovi

ATP ROTTERDAM - Stefanos Tsitsipas vstoupil do halového turnaje v Rotterdamu výhrou 7-6 7-5 nad Bělorusem Jegorem Gerasimovem, když v obou setech nedokázal potvrdit brejk. O čtvrtfinále si druhý nasazený Řek zahraje znovu po roce s Polákem Hubertem Hurkaczem. Jérémy Chardy ve francouzském souboji utekl z 'lopaty' krajanu Ugu Humbertovi, jenž nevyužil ani dva mečboly.

Bautista a Goffin v Montpellier nezaváhali. V semifinále je vyzvou Gojowczyk a Gerasimov

ATP MONTPELLIER - Oba nejvýše nasazení tenisté halového turnaje ATP ve francouzském Montpellier nezaváhali. Do semifinále postoupili po dvousetových výhrách Španěl Roberto Bautista i Belgičan David Goffin.

Murraymu se letošní premiéra na okruhu ATP nepovedla, v Montpellier prohrál s Gerasimovem

ATP MONTPELLIER - Andy Murray ve svém prvním letošním zápase na turnaji ATP neuspěl. V hale v Montpellier bývalý první hráč světa prohrál 6-7 1-6 s Bělorusem Jegorem Gerasimovem poté, co v tie-breaku prvního setu nevyužil setbol.

Veselý znovu Gerasimova neporazil a v Nur-Sultanu skončil ve druhém kole

ATP NUR-SULTAN - Jiří Veselý si čtvrtfinále na novém halovém podniku v kazašském Nur-Sultanu nezahraje. Nejlepší Čech v žebříčku ATP prohrál 6-4 3-6 4-6 s Egorem Gerasimovem, kterého porazil v únoru ve finále v indickém Puné, a na skalp nasazeného Tennyse Sandgrena nenavázal. Běloruský tenista ve svém prvním čtvrtfinále po osmi měsících narazí na Francese Tiafoea.

Zverev v Kolíně pokračuje na vítězné vlně, Millmana zdolal ve třech setech

ATP KOLÍN NAD RÝNEM - Alexander Zverev tři dny po triumfu v Kolíně nad Rýnem začal druhý turnaj ATP na stejném místě znovu vítězně, když zdolal ve třech setech Australana Johna Millmana. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Němec střetne s Francouzem Mannarinem.

Medveděv v Paříži nevyhrál ani na čtvrtý pokus. Fucsovics si proti Rusovi připsal životní skalp

FRENCH OPEN - Pátý hráč světa Daniil Medveděv skončil i na svém čtvrtém Roland Garros hned v prvním kole. Letos podlehl Maďaru Mártonu Fucsovicsovi a na antuce prohrál už pošesté v řadě. Osmadvacetiletý Fucsovics si naopak na 15. pokus připsal první skalp hráče Top 10 a vyrovnal své pařížské maximum. Naopak vítězně začali dvanáctinásobný šampion Rafael Nadal i čerstvý vítěz z US Open Rakušan Dominic Thiem.

Marseille: Medveděv po odchodu otočil duel se Sinnerem, Auger-Aliassime opět unikl z mečbolů

ATP MARSEILLE - Daniil Medveděv v hale Marseille nezačal nejlépe, dokázal se však dostat do tempa a přes italského mladíka Jannika Sinnera postoupil do čtvrtfinále. V něm je i Kanaďan Felix Auger-Aliassime, i když ve Francii musel i podruhé čelit mečbolům.

Veselý je po triumfu v Puné zpět v elitní stovce, vylétl o 35 míst

Jiří Veselý včera v indickém Puné vybojoval svůj druhý kariérní titul na hlavním okruhu a po devíti měsících se vrátil do elitní stovky, v žebříčku vylétl o 35 míst a nově je 72. hráčem světa. Světovými jedničkami jsou nadále Novak Djokovič a Ashleigh Bartyová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist