Gibbs Nicole

Gibbs Nicole

31
žena
USA
Datum nar.:
3. 3. 1993
Výška:
168 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: - / 107.

Američanka Gibbsová se vyléčila z rakoviny

Americká tenistka Nicole Gibbsová se vyléčila z rakoviny. Šestadvacetiletá hráčka to oznámila na sociálních sítích poté, co jí lékaři při operaci odstranili nádor z úst. Její pauza od tenisu bude nicméně delší, než očekávala.

Gibbsová kvůli vzácné rakovině přerušila kariéru. Ve Wimbledonu už chce hrát

Američanka Nicole Gibbsová kvůli vzácné formě rakoviny přerušila kariéru. Nádor jí náhodou objevil při rutinní prohlídce zubní lékař a po operaci by se měla na kurty brzy vrátit. Zbytek antukové sezony včetně French Open nicméně šestadvacetiletá hráčka z Kalifornie nestihne.

Krejčíková si po měsíci zahrála dvouhru a slaví životní triumf. Ve finále rozdrtila nasazenou jedničku

ITF PALM HARBOR - Deblová specialistka Barbora Krejčíková proměnila svůj teprve třetí letošní start ve dvouhře v nejcennější triumf. Třiadvacetiletá Češka vyhrála turnaj ITF 80k na zelené antuce v Palm Harboru na Floridě, když ve finále deklasovala 6-0 6-1 domácí nasazenou jedničku Nicole Gibbsovou a získala svůj celkově 11. titul.

Krejčíková si v Palm Harboru na Floridě zahraje o nejcennější titul

ITF PALM HARBOR - Třiadvacetiletá Češka Barbora Krejčíková na turnaji ITF 80k v americkém Palm Harboru porazila 2-0 na sety Maďarku Pannu Udvardyovou a postoupila do svého druhého největšího finále. O nejcennější singlový titul si druhá deblistka světa zahraje s domácí nasazenou jedničkou Nicole Gibbsovou.

Halepová i Šarapovová vstoupily do nového roku hladkými výhrami

WTA SHENZHEN - Úspěšný vstup do sezony 2018 si v čínském Shenzhenu odbyly světová jednička Simona Halepová i někdejší nejlepší hráčka světa Maria Šarapovová. Obě na úvod neztratily ani set.

Kar. Plíšková po obratu vydřela postup. Uspěla i Šafářová. Strýcová s Allertovou dohrály

US OPEN - Karolína Plíšková prolomila dnešní české trápení. Světová jednička po obratu udolala Nicole Gibbsovou a postoupila ve Flushing Meadows do třetího kola. Ve třech setech dnes uspěla také Lucie Šafářová, která ve večerních hodinách porazila Nao Hibinovou. Barbora Strýcová dnes byla bez šance a po výprasku od domácí Jennifer Bradyové končí. Nepostoupila ani Denisa Allertová, jež v třísetové bitvě podlehla Naomi Ósakaové.

Strýcová opět přehrála Garcíaovou, o první čtvrtfinále si zahraje se Serenou

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Strýcová na Australian Open postoupila druhý rok po sobě bez ztráty setu do osmifinále. Mezi šestnáct nejlepších se nasazená šestnáctka dostala po výhře nad Francouzkou Caroline Garcíaovou, s níž si poradila už v šestém střetnutí v řadě. O vyrovnání nejlepšího grandslamového výsledku si zahraje se Serenou Williamsovou.

Serena Williamsová se na kurty vrátila vítězně, postupuje i Wozniacká

WTA AUCKLAND - Serena Williamsová má za sebou první zápas od loňského US Open. Při své premiéře si v Aucklandu i přes rozpačitý začátek poradila 6-3 6-4 s Pauline Parmentierovou. Ve druhém kole vyzve nasazená jednička krajanku Madison Brengleovou.

VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.

Siniaková udolala Gibbsovou

WTA HONGKONG - Kateřina Siniaková zvládla dvouhodinovou bitvu s Američankou Nicole Gibbsovou, kterou udolala 6-3 4-6 6-2. Ve druhém kole čeká dvacetiletou českou tenistku premiérový duel s nasazenou osmičkou Darjou Gavrilovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist