Ginepri Robby

Ginepri Robby

41
muž
USA
Datum nar.:
7. 10. 1982
Výška:
182 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 15.
čtyřhra: - / 134.

Berdych porazil Ginepriho i počtvrté, dál jde i Raonic

ATP WASHINGTON - Tomáš Berdych vstoupil do turnaje ve Washingtonu hladkým vítězstvím nad domácím Robbym Gineprim, s nímž si poradil už počtvrté v kariéře. V boji o čtvrtfinále turnajovou jedničku vyzve Kanaďan Vasek Pospisil. Bez ztráty setu postupuje také turnajová dvojka Milos Raonic, jenž porazil domácího Jacka Socka ve dvou tie-breacích.

Tomic začal ve Washingtonu hladkou výhrou, jedničku Berdycha vyzve Ginepri

ATP WASHINGTON - Bernard Tomic po nepovedené první polovině sezony zřejmě pomalu nabírá na obrátkách. Triumf v Bogotě mu prý dodal sebevědomí, kterým se úspěšně prezentoval na úvod turnaje ve Washingtonu. Jména svých prvních soupeřů už znají oba čeští zástupci Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, kteří jsou nasazení a na úvod měli volný los.

Problémy favoritů v Atlantě: Isner odvracel mečboly Gineprimu, Anderson nestačil na De Bakkera

ATP ATLANTA - Lonští finalisté turnaje v Atlantě měli při svém letošním vstupu do soutěže nečekané potíže. Zatímco obhájce titulu John Isner utekl z mečbolů krajanu Gineprimu a postoupil do čtvrtfinále, Jihoameričan Kevin Anderson takové štěstí neměl a prohrál s Nizozemce De Bakkerem.

Ginepri porazil Stachovského a ukončil 15 měsíců dlouhé čekání na výhru

ATP ATLANTA - Robby Ginepri si na domácím turnaji v Atlantě připsal první výhru od loňského dubna. Jednatřicetiletý Američan v prvním kole zdolal Ukrajince Stachovského a bude soupeřem obhájce titulu Johna Isnera.

Karlovič si pomohl 17 esy a v Newportu postoupil do 2. kola

ATP NEWPORT - V Newportu odstartoval poslední letošní turnaj na trávě a druhý nasazený Chorvat Ivo Karlovič do něj vstoupil vítězstvím. Loňský čtvrtfinalista porazil ve dvou setech Američana Robbyho Ginepriho.

Veselý vyhrál český souboj s Rosolem. Nadal a Djokovič nezaváhali, ale skončil Wawrinka

Jiří Veselý se stal vítězem českého souboje v úvodním kole French Open. Dvacetiletý tenista porazil v duelu o druhé kolo krajana Lukáše Rosola po setech 6-2 7-6 a 7-5 a poprvé postoupil v Paříži do druhého kola. V něm ho čeká turnajová osmička Milos Raonic.

2. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká čtyři Čechy, Veselý se utká s Rosolem

Celkem čtyři čeští tenisté dnes vstoupí do druhého grandslamu sezony. O postup do 2. kola French Open se porve česká jednička Petra Kvitová, ve formě hrající Karolína Plíšková a ve vzájemném souboji Lukáš Rosol s Jiřím Veselým.

Houston čeká repríza loňského finále Mónaco - Isner. Letos o kolo dřív

ATP HOUSTON - Na antuce v Houstonu na sebe téměř přesně po roce narazí znovu Juan Mónaco a John Isner. Loni spolu hráli o titul, letos svedou souboj o finále. Ve druhém semifinále se střetne favorizovaný Nicolás Almagro s domácím outsiderem Rhynem Williamsem.

Karlovičovi se nedaří, na americkém betonu znovu selhal

Dva zápasy, dvě porážky bez zisku jediného setu. Chorvatský tenista Ivo Karlovič se po turnaji v Delray Beach rozloučil v úvodním kole i s Indian Wells, kde neobhájí loňské čtvrtfinále. Nad jeho síly byl Polák Kubot, který obávaného servismana porazil nečekaně hladce 6-4 a 6-2.

Bývalý šampion Štěpánek v San Jose končí v 1. kole na Darcisovi

ATP SAN JOSE - Radek Štěpánek tento týden v San Jose na úspěšné ročníky 2008 a 2009 nenaváže. Zkušený český tenista v místní hale nezvládl tie-breaky proti Belgičanu Darcisovi a vypadl tak hned po svém úvodním vystoupení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist