Glushko Julia

Glushko Julia

žena
Izrael
Datum nar.:
-
Výška:
171 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 79.
čtyřhra: - / 109.

Krejčíková v Morningtonu smetla i nasazenou jedničku Rusovou. Pak získala titul ze čtyřhry

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková našla na antuce v Morningtonu skvělou formu. Dnes si připsala už sedmou výhru z osmi zápasů, když smetla nejvýše nasazenou Nizozemku Arantxu Rusovou a zahraje si o druhé finále v řadě. Jednadvacetiletá Češka už navíc získala titul ve čtyřhře.

Štefková začala v Shenzhenu hladkou výhrou

ITF SHENZHEN - Barbora Štefková svou premiéru na turnaji ITF 60k v čínském Shenzhenu zvládla. Česká tenistka v úvodním utkání smetla 6-3 6-0 Julii Gluškovou z Izraele. O postup do svého prvního letošního čtvrtfinále si zahraje se třetí nasazenou Jekatěrinou Alexandrovovou z Ruska.

Češky v Melbourne: Hradecká, Štefková a Krejčíková postupují, končí Smitková a Martincová

AUSTRALIAN OPEN - V Melbourne se dnes rozehrála kvalifikace ženského turnaje. V prvním kole uspěly Lucie Hradecká, Barbora Štefková a Barbora Krejčíková. Naopak další dvě české zástupkyně Tereza Smitková a Tereza Martincová se s letošním ročníkem Australian Open loučí hned po prvním zápase.

Kontaveitová si v Mexiku vyšlápla i na jedničku Erraniovou. Wozniacká pokračuje

WTA MONTERREY - Už dvě nečekané výhry má v Monterrey na kontě Anett Kontaveitová. Mladá Estonka v Mexiku smetla turnajovou jedničku Saru Erraniovou a zahraje si tak o své premiérové semifinále na okruhu WTA. Ve druhém kole naopak nezaváhala druhá nasazená Caroline Wozniacká.

Siniaková si na antuce v Bastadu poradila s Bejgelzimerovou

WTA BASTAD - Kateřina Siniaková na antuce v Bastadu porazila 6-2 6-4 Julii Bejgelzimerovou z Ukrajiny a postoupila do 2. kola. V něm je i druhá nasazená Australanka Samatha Stosurová a obhájkyně titulu Mona Barthelová.

Brazilka Pereiraová zaskočila Svitolinovou a je poprvé ve finále

WTA BOGOTA - Teliana Pereiraová se na antuce v Bogotě postarala o překvapení. Šestadvacetiletá Brazilka vyřadila až dosud suverénní nasazenou jedničku Jelinu Svitolinovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA.

Švedovová v deštivé Bogotě vyřadila dvojku Puigovou

WTA BOGOTA - Páteční program čtvrtfinálových zápasů v Bogotě značně komplikoval déšť, ale nakonec se nedohrálo jen jedno utkání. Do semifinále se dostala bez ztráty setu nejvýše nasazená Ukrajinka Jelina Svitolinová, naopak dvojka Monika Puigová neuspěla ani ve třetím vzájemném střetnutí s Jaroslavou Švedovovou a svůj nejlepší letošní výsledek nevyrovnala.

Puigová si v Bogotě poradila i s Gibbsovou, čeká ji Švedovová

WTA BOGOTA - Druhá nasazená Monica Puigová v Bogotě znovu potvrdila roli favoritky a po výhře nad Američankou Gibbsovou postoupila potřetí v sezoně do čtvrtfinále. V něm narazí na Kazašku Švedovovou, se kterou prohrála na letošním Australian Open.

Schmiedlová v Riu prolétla už do semifinále, Erraniová měla namále

WTA RIO DE JANEIRO - Anna Karolína Schmiedlová hraje v Riu de Janeiro svůj životní turnaj. Dvacetiletá Slovenka dnes ve svém prvním čtvrtfinále na okruhu WTA smetla Paraguayku Cepedeovou a suverénně prolétla mezi kvarteto nejlepších. V semifinále je i největší favoritka Sara Erraniová, jež ale měla namále: proti domácí osmnáctileté naději Beatriz Haddadové Maiaové musela odvrátit tři mečboly, než soupeřka kvůli zranění kolena vzdala.

Beguová v Riu obhájila loňské čtvrtfinále

WTA RIO DE JANEIRO - Irina Camelia Beguová na antuce v Riu de Janeiru porazila Američanku Mattekovou-Sandsovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále. O překonání loňského výsledku se utká s Julií Gulškovou z Izraele.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist